ПРЕЧИ ЛИ ИМ ИМЕТО БЪЛГАРИ И ЗАЩО




Истината е, че името Българи няма как да ни го вземат, а то е основен проблем за сектата, която управлява с робство света. Затова са решили да няма българи, като едната част вече емигрираха, другите намаляват.
Моите приятели емигранти, които имат деца, други внуци - по паспорт вече не са българи, дори езика не знаят. 
А говоренето на свещен български език зарежда клетките и променя ДНК-то, за да сме Божий народ. Говоренето на български също има огромно значение, играенето на народни хора - тялото ни е 80 процента вода, а водата има памет и се структурира чрез тази памет.
И не трябва да сме слепи за това, което сме - името и езикът ни носят огромен смисъл и сила...
Не успяха с 5 века робство да го премахнат. Сега имат нови планове за нас - то не бяха славяни, не бяха траки, не бяха какви ли не....
И какво носим в нашето име, толкова силно и значимо, че се на прага на поредния геноцид срещу нас?
БОлГ е Бог, Ар е на+род, Ра е Бог - това е нашето име. То дава точно и ясно обяснение какви сме и няма нужда да търсим от 9 кладенци води, за да доказваме нещо друго.
Не случайно предците ни, на всички континенти, където стъпят, създават държава с това име. Тракия е нещо, което предците ни не са ползвали толкова като име на народа ни, а като име на област, част от Бал+Каните. С първо име - АРИАНА.
Името ни е древно, носи смисъла на нашето присъствие на Земята - Божий народ, който да съхранява Божиите закони и да пази човечеството от робството на старите религии.
Във Враца живее един велик българин - той направи анализ на нашите думи, които доказват древността на езика ни. Общо взето в нашия език всички думи имат своя основа в дълбочината на корена ни. ЗъБ=БуЗа, или Ръка=КРак, У+ РА не случайно ни носи победата, това е единението ни с Ра, когато Божията сила ни помага.... Мисля си и за трите възлови срички в древната история АТ+Ланд+ида, АТ+ила, АТ+ина....
И да се върнем на нашия произход - докато папата пише на Калоян, че неговият род е древен и царски, създател на Рим, ние какво още търсим? Калоян на свой ред пише до папата: Българите сме с келто-латински произход.
                                                                                                                Дали е имало Византия? Нямаме доказателства. Но е имало Източна и Западна Римска империя, нашите царе никога не са имали друга църква освен  тази в БатиКан, после наречена КатоЛическа - тоест загубила своята роля и станала Като Лице, но не Като Дух. Писмата, които са ни оставили царете, са все до папите в Рим - и Борис, и Калоян....
Какво друго търсим, да доказваме недоказуемото, като истината е пред нас.



Коментари