понеделник, 27 октомври 2014 г.

ПРЕЧИ ЛИ ИМ ИМЕТО БЪЛГАРИ И ЗАЩО


Истината е, че името Българи няма как да ни го вземат, а то е основен проблем за сектата, която управлява с робство света. Затова са решили да няма българи, като едната част вече емигрираха, другите намаляват. 
Моите приятели емигранти, които имат деца, други внуци - по паспорт вече не са българи, дори езикът не знаят. А говоренето на свещен български език зарежда клетките и променя ДНК-то, за да сме Божий народ. Говоренето на български също има огромно значение, играенето на хора - тялото ни е 80 процента вода, а водата има памет и се структурира чрез тази памет. 
И не трябва да сме слепи за това, което сме - името и езикът ни носят огромен смисъл и сила... 
Не успяха с 5 века робство да го премахнат. Сега имат нови планове за нас - то не бяха славяни, не бяха траки, не бяха какви ли не....
И какво носим в нашето име, толкова силно и значимо, че се на прага на поредния геноцид срещу нас? 
БОлГ е Бог, Ар е на+род, Ра е Бог - това е нашето име. То  дава точно и ясно обяснение какви сме и няма нужда да търсим от 9 кладенци води, за да доказваме нещо друго. 
Не случайно предците ни, на 2 континента където стъпят, създават държава с това име.  Тракия е нещо, което предците ни не са ползвали толкова като име на народа ни, а като име на част от Бал+Каните.
Името ни е древно, носи смисъла на нашето присъствие на Земята - Божий народ, който да съхранява Божиите закони и да пази човечеството от робството на старите религии. 
Във Враца един велик българин - той направи анализ на нашите думи, които доказват древността на езика ни. Общо взето в нашия език всички думи имат своя основа в дълбочината на корена ни. ЗъБ=БуЗа, или Ръка=КРак, У+ РА не случайно ни носи победата, това е единението ни с Ра, когато Божията сила ни помага.... Мисля си и за трите възлови срички в древната история АТ+Ланд+ида, АТ+ила, АТ+ина....
И да се върнем на нашия произход - докато папата пише на Калоян, че неговият род е древен и царски, създател на Рим, ние какво още търсим?  Калоян на свой ред пише до папата: Българите сме с келто-латински произход.
Дали е имало Византия? Нямаме доказателства. Но е имало Източна и Западна Римска империя, нашите царе никога не са се занимавали с друга църква освен с тяхната в БатиКан, после наречена КатоЛическа - тоест загубила своята роля и станала Като Лице, но не Като Дух.
Няма коментари:

Публикуване на коментар

КАК АРХЕОЛОГЪТ КРАСИМИРА ЛУКА СПЕЧЕЛИ ПРОЕКТ НА ЮНЕСКО И СЕ ОКАЗА НЕУДОБНА

   Археологът Красира Лука е заръвшила  археология в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2000 г. е председател на Българско...