събота, 13 септември 2014 г.

ПЪТ В БЕЗПЪТИЦАТА

ТЕМАТА ЗА ИЗБОРИТЕ И ПОЛИТИКАТА У НАС Е ПРЕЛИВА КАТО БГ-ЯЗОВИР СЛЕД ПРОЛИВЕН ДЪЖД ОТ ВЪПРОСИ БЕЗ ОТГОВОРИ. 
ХОРА КАТО МЕН, ПОСВЕТЕНИ НА ПИСАНЕТО И НА ТЪРСЕНЕТО НА ОТГОВОРИ, ЗАПОЧВАТ ДА ГУБЯТ ВРЕМЕТО СИ С ПОЛИТИЧЕСКИ ТЕМИ, В ТЪРСЕНЕ НА ИЗХОД ОТ БЕЗПЪТИЦАТА. 
ЗА ДА ЖИВЕЕМ УТРЕ ПО-ДОБРЕ.
ЗА ДА ИМАМЕ ВРЕМЕ ДА СЕ ПОСВЕТИМ НА РАБОТАТА СИ, КОЯТО ОБИЧАМЕ. 
ДА СЕ ПОСВЕТИМ НА ХОРАТА, КОИТО ОБИЧАМЕ.... 

На мнението й обаче се възпротиви колегата й Патриция Кирилова, според която всички е въпрос на предизборна стратегия и популизъм.
Когато стана наводнението в Аспарухово нямаше кампания, затова може би не отидоха политици. Истината е, че управляващите живеят в паралелен свят, те нямат представа хората какво ги интересува, категорична беше Кирилова.
Според Колтуклиева, в политиката има зловещо надцакване, мерене на химикалки. Кампанията е много рискова, защото явно никой не е достатъчно убеден дали ще има мнозинство, нито пък кой с кого ще се коалира след изборите, допълни Кирилова.
Тя призова всеки сам да реши дали да гласува на 5 октомври, докато Колтуклиева заяви, че трябва да се гласува с мисъл, че България има нужда от стабилно правителство.


http://news7.bg/predavania/newsroom/vsichki-videa/za-svinskata-mas-na-boyko-i-ruskiya-hayver-na-stanishev/109148#.VBK5y_mSyeI

Няма коментари:

Публикуване на коментар

КАК АРХЕОЛОГЪТ КРАСИМИРА ЛУКА СПЕЧЕЛИ ПРОЕКТ НА ЮНЕСКО И СЕ ОКАЗА НЕУДОБНА

   Археологът Красира Лука е заръвшила  археология в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2000 г. е председател на Българско...