9-ТИ СЕПТЕМВРИ - НОВОТО РОБСТВО НА БЪЛГАРИЯ


Най-недолюбваните от българите престъпници и крадци идват на власт на 9 септември, за да обслужват антинационални интереси. Така и до днес.

В моя дом до 89-та думите Другарю и Другарко бяха обидни, заради убитите мои прадядовци без съд и присъда...

От петима синове и една дъщеря, прадядо ми Ненчо Стрелков е имал само един син, сляпо вярващ в идеите на комунизма. И е бил игнориран от фамилията завинаги като опасно луд.

Другите двама са убити в дните след 9 септември. Само защото не са искали фабриките им да бъдат отнети и дадени на селяндурите, крали мандри десетилетия наред.....
На майка ми баща й - дядо Митко, един от най-богатите българи, остава жив, но е лежал в Белене заради "буржоазния" си произход. Спасява го голямото му сърце - изхранвал е години наред няколко симпатични партизанки - една от тях леля Лета. Отнемат му всичко през 1947-ма и собствената му къща на ул. Христо Ботев подаряват на комунистически активист. А на него "щедро" му оставят стаята на прислугата, в която дори плаща наем....
До 44-та година България е била сред най-бързо развиващите се икономики в Европа. С тези темпове днес тя щеше да е № 1 в ЕС.... Но тъй като още сме под съветския ботуш, който енергийно ни източва ресурсите, а глупаците хленчат, че нямат пари, но още по-глупашки крещят - Браво, Путину! си заслужават съдбата на роби...

Така, както патриотите в Русия - синове на Стара Велика България, наследници на Кубратовите българи, признават, че техните управляващи работят за чужди интереси и поробват руснаците. Защото олигарсите там са с друг етнически произход, в Украина - също. Политиците им - също. И този етнос има само един Бог - Цар Долар..... Зелен, защото са бързали да го оберат, преди да е узрял, както се шегуват оптимистите.
http://politikata.net/5-%D1%81%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0%B5%D0%BC%D0%B2%D1%80%D0%B8-%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BD-%D0%B4%D0%B5%D0%BD-%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B0%D1%80%D0%BC%D0%B8/72788/?xjt=1

5 септември 1944 г. ще остане в историята ни като един от най-злокобните, а последствията от него 69 г. нацията не може да преодолее. На този ден СССР обявява война на Царство България, под претекст, че правителството продължава да подкрепя Германия.

Под заплахата от настъпващата в Румъния Червена армия правителството на Иван Багрянов обявява неутралитет на България във войната между Германия и Съветския съюз. То се разпорежда германските войски да напуснат страната, а отказващите да бъдат разоръжени. СССР обаче не признава обявения от България неутралитет. Същевременно, правителството започва сепаративни преговори за мир с Англия и САЩ, които пропадат поради обявената от страна на Съветския съюз война на България.

На 5 септември 1944 г. Съветското главно командване утвърждава плана за военно нападение над България. Трети Украински фронт е разположен на румънско-българската граница. Срещу България са насочени 258 000 военнослужещи, 5583 оръдия, 508 танкове и САУ, 1026 самолета и цялата сила на Черноморския флот. В 20.30ч. Съветският съюз обявява война на България и започва окупацията на държавата. Именно със силата и терора на съветския щик се стига до преврата на 9 септември и съставяне на правителство на Отечествения фронт с доминираща роля на партизаните и комунистите. Така за почти пет десетилетия България е откъсната от цивилизования демократичен свят и превърната в послушен придатък на тоталитарните режими в Москва.

Предисторията на съветския геноцид срещу българите:
НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ГЕНОЦИД СРЕЩУ БЪЛГАРИТЕ ПО СВЕТА ИДВА ОТ ИМПЕРСКИТЕ АМБИЦИИ НА ОНЕЗИ, КОИТО ПРЕВЗЕХА СТАРА ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ, ЕДИНСТВЕНАТА ИМПЕРИЯ, В КОЯТО ВСЕКИ РОБ СТАВА СВОБОДЕН! ЕДИНСТВЕНАТА ИМПЕРИЯ, В КОЯТО НЕ Е ГОСПОДСТВАЛА СЕКТАНТСКАТА РОБСКА МАТРИЦА. ЗА ЖАЛОСТ И ДО ДНЕС НАРОДИТЕ В БИВШИЯ СССР СА РОБИ, ТАКА КАКТО СА БИЛИ ВЕКОВЕ НАРЕД ЗАТОЧЕНИ В КРЕПОСТНО РОБСТВО. ЗАТОВА ДОСТОЕВСКИ ВЪЗКЛИКВА ПРЕДИ 140 ГОДИНИ, КОГАТО РУСКИЯТ ЦАР СЛЕД МНОГОКРАТНИ МОЛБИ ОТ ВОЛЖКИТЕ БЪЛГАРИ, СКЛОНЯВА ДА ПРАТИ СВОИ ВОЙНИЦИ И В БЪЛГАРИЯ. ДОСТОЕВСКИ ПИШЕ: „Ха, та у нас и заможните мужици не се хранят така, както тоя поробен българин." И подължава: "А други по-късно направо стигнаха до извода, че именно русите са причината за всички български бедствия..."
Истината е, че това е въоръжен, насилствен и кървав преврат, извършен от комунистическата партия, а подмяната на властта – чрез репресиите на ДС. Тоталитарната власт изгражда десетки концлагери, в които комунистическата партия изпраща своите опоненти. Близо 300 000 българи намират смъртта си по време на режима, подчинил България на волята на Съветския съюз. Шестима от премиерите на България след 9 септември 1944 година са били и граждани на Съветския съюз. Самоубийственото движение в кръг и до днес е продължаващата зависимост на българските политически елити от Кремъл.


Коментари