ЗА КОГО ДА ГЛАСУВАМЕ - БЕЗ ОТГОВОР 2014

КАКТО СА КАЗАЛИ МЪДРЕЦИТЕ, АКО ИЗБОРИТЕ МОЖЕХА ДА ПРОМЕНЯТ СВЕТА КЪМ ПО-ДОБРО, ЩЯХА ДА ГИ ЗАБРАНЯТ...
През последните години политиците от трите основни партии се договориха да не допускат повече от 10 гласа в една секция на партии извън монопола. След февруарските протести взеха железни мерки, защото тогава хората гласуваха активно за новите партии - мои приятели които имаха роднини и близки към определени секции са свидетели как при сигурни над 10 гласа в секция след преброяването имаха максимум по 5-6 гласа. 
Власт, която е взета с измама, никога не се дава доброволно...
ДА СИ КАЖЕМ ПРЕДИЗБОРНО НЯКОИ ИСТИНИ 
Нашата цел е да обединяваме българите, партиите само ги разделят. 

Народът срещу политическата Мафия.
Ако България се управлява от истински българи, ние ще бъдем сред най-богатите в света! Както сме били.
Но най-вече чужди интереси не позволяват това да се случи. Управляващата секта на света не спира да повтаря на своите сбирки, че ако на българите им се даде да дишат, те пак ще са водещата империя на духа в света. БЕЗ ДА ПОЗВОЛЯВА РОБСТВО НАД ЧОВЕЦИТЕ!
А НИЕ И ДНЕС СМЕ ТЕХНИ РОБИ...
Ето и цитат от Иво Танев, който търси отговор ЗА КОГО ДА СЕ ГЛАСУВА?
Една част от политиците са некадърни. Друга част са крадливи. Трети са мръсници. И четвърти са сборна формация от трите категории!! Но въпросът сега е, кое е по-малкото зло, което да изберем на предстоящите избори??!!! Ако някой има адекватен отговор, моля да го сподели. Ще му бъда безкрайно благодарен.

Но не си мислете, че този проблем за българите е от днес! Така са били и преди 100 години, както се вижда от цитата на проф. Цанков:


Коментари