СВАЛИХМЕ ЛИ МАСКИТЕ - МЕСЕЦ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ


Със сваляне на маски морската ни столица ще закрие летния сезон с артформата "Неделя слебобед с..." на 24 август, неделя, от 17 часа в ресторант Европа във Варна. 
Общественици, културни дейци и популярни личности ще присъстват на срещата "Свалихме ли маските" с журналистката и ПР Патриция Кирилова  месец преди изборите. В тази  откровена среща година след издаването на дебютната й книга "Да свалим маските" , Патриция ще търси заедно с варненци отговора на въпроса: „Свалихме ли маските?”.  И защо е толкова трудно на част от нас да се разделят с така удобната маскировка. 
Защо живеем в система, която прилича на един безкраен маскарад? Кой стои зад това? Каква е мисията ни като българи да променим нечовешката система и да поведем света към  третото хилядолетие под знака на духовното ни осъзнаване и развитие, по думите на акад. Лихачов.  
Някои възлови събитие от последните месеци показват, че системата умира, но в последните си часове се опитва да нарисува последните черни щрихи в историята. 
Не само у нас, но и в цял свят. 
Как Българите казаха НЕ на маскарада - с под 30 % активност на изминалите избори? Как показаха своето отвращение от системата и предизвикаха остра реакция на господарите на света, които определиха партиите, участвали във вота, като нелигитимни и им наложиха нови парламентарни избори? Как Българите по света и у нас се обединиха зад една велика кауза - молитва за спасение на България и единение на всички нас в един от най-важните празници - Света Богородица, Богинята-майка, която е почитана от хилядолетия по нашите земи и от нашите предци?      
 "Патриция явно още не се е уморила да се изправя срещу цялата несправедливост на нашия страшен свят, за да търси истината и смисъла и когато ги намери - да има куража да ги сподели и с нас.

И не очаквайте от мен да отговоря на въпроса: „Какво е искала да каже авторката?”. Четете книгата й. Там всичко е казано - просто и ясно", казва за книгата Светла Дамяновска, председател на Литературен клуб "Христо Ботев" - гр. Мездра. 
Как човек може да е истински, да се чувства щастлив, без да се крие зад маска в "Неделя следобед с..." Патриция Кирилова и с любезното съдействие на NU Stream Academy и с подаръци за гостите от 'Premium Health Products' ltd



Коментари