Геноцидът - кой и защо го създава


Често ме питат познати и непознати за случващото се в Русия. За или против да бъдем? На този въпрос може да се отговори само с връщане към не толкова далечното ни минало: 
Русия е част от Стара Велика България - там живеят милиони българи и до днес. Всички те обичат Дунавска България като своя родина - родина на нашия БОЛГ+АРийски род (Божият народ) е голямото езеро, което след потопа става Черно море.
След унищожаването от хазарите в съюз с дивите северни племена на Велика България - от Сибир до Виена, най-голямата империя, която след Кубрат започва да търпи жестоки поражения, там се въвежда робството. 

НАРОД, КОЙТО Е ВЪВЕЛ ИЛИ ПРИЕЛ РОБСТВОТО, НЯМА ПРАВО ДА СЕ НАРИЧА БОЛГ+АРИЙ - БОЖИЙ НАРОД. Затова  народите започват да се наричат Руси и У-Краини - и двете имена имат значение, което е меко казано незначително в сравнение с духовното призвание на БОЛГ+АРИИТЕ.
Киев също е създаден от българи, Москва - също. България на Аспарух е била от Украина до Унгария, не случайно той умира в битка по границите ни в днешна Украина. Кубрат също е погребан в днешна Украина.
И как да приемем, че днес две държави с български корен заради жаждата за кръв и ресурси на една секта поробители са на прага на унищожителна война?
Още малко история - Княгиня Олга е БОЛГА, река Волга е Болга.... Защо? Докато тези земи се управляват от българи, там всички са имали Божественото право на Свобода, както във всички български държави. Кой въвежда в Русия крепостното робство? Само една секта в света служи на робството.... Знаете коя е! Тя управлява и Русия, и Щатите със своите слуги. Където има робство - икономическо, политическо, духовно - там управлява тази секта. 

В ЕС - също, да не говорим за нашата България...
И още нещо -
Русия не се управлява от руснаци, нито Америка - от американци. 
Тук говорим за геноцид от една секта над цялата арийска раса - защото това е расата, която ще се бори тепърва срещу икономическото и друго робство на тази секта... Всеки втори в бившата СССР е българин, от времето на Стара Велика България. 
Тези хора са най-потърпевши от сектата и това го доказват над 100 милионните жертви на руси, беларуси, украинци, поляци, чехи и т.н. в изминалите войни. А сега им готвят ново масово избиване с предстоящата война. 
Или с други думи - вечната битка между доброто и злото. Нека да наричаме създателя на геноцида с истинското му име.

Няма нации и народи г-н Бийл! Всичко е бизнес. Мамона
https://www.youtube.com/watch?v=iuf6bg_BHzI


Коментари