ЗАЩО МЪЖЕТЕ И ЖЕНИТЕ ВСЕ ВОЮВАТ?


Духовните учения от векове предричат, че наближава връщането на женското начало, и светът ще обърне поглед към ценности, които до днес бяха измествани от основното "божество" на цивилизацията ни - парите. Без любов и грижи към природата, животните и децата.
Красивите, умни и заредени със слънчева светлина и любов дъщери на Богинята-Майка отново са тук, за да ни покажат с много любов, грижи и духовна енергия как да изградим новия свят, в който ще царува любовта към природата и всички живи същества. Те вдъхновяват с красотата и котешкото си изящество мъжете, които са готови да загърбят егото си, стремежа към парите на всяка цена и да се обърнат към природата и духа, за да сечелят сърцата на тези независими, силни и изпълнени с .любов към света амазонки. Те запалват с примера си слабите и неуверени жени, които нямат силата да отстояват правото ни да живеем в по-добър и обичлив свят.
Според древните митове и легенди, днешната цивилизация е създадена от високоразвито измерение, в което жените са с глави на котки и в някакъв етап от развитието са поробили мъжете (с глави на кучета). Макар да са минали хилядолетия от възникването на тези митове, и до днес имаме странни според духовните принципи на равнопоставеност навици, с които обаче сме свикнали и приемаме за кавалерство - мъжете ни отварят врати, дърпат столове в ресторанти, целуват ни ръка. 
Действия, които показват остатъци от такъв вид отношения, в които жените вероятно са властвали над мъжете. А всъщност трябва да сме равни, така както Бог ни е създал - по свой образ и подобие. 


Богиня Бастет и Бог Ра, папирус

Според легендите в духовните общества Жената-котка, тази богиня Бастет, която пожелава да бъде погребана в Божиите земи на баща си - в Странджа, създава със своя екип от генни инженери арийската ни раса. Расата на духа и на края на земното робство. 
Съюзява мъжа и жената - двата пола, които вече ще се обичат и ще създават деца от Любовта си. Но религиите и до днес се опитват да променят този завет за мир, като игнонират жените, отнемат правата им, с идеята, че те са заробвали в друго време и място мъжете. 
Та това е идеята на книгата ми - да има мир и любов между двата пола и никога вече война!
Темата за разликата между мъжете и жените е безкрайна. Тази разлика виждаме между нашите учители - кучетата и котките. На куче можеш да хвърлиш топка и да я гони, за да я хване и да я върне. Котката никога няма да го направи! Жените и котките са своенравни, мъжете и кучетата ти се радват безусловно.

Ще си позволя да цитирам един българин-емигрант, който ме впечатли с прозренията си - за първи път чух мъж да говори по този начин за двата пола. Тема, която аз често обсъждам с приятели - особената прилика в нравите на котките и жените, а от другата страна - на кучетата и мъжете. И тяхната видима война в мига, в който се срещат. Другите видове животни никога не изпитват подобна агресия, когато се срещнат.

И в същото време, ако отглеждаме заедно куче и котка от бебета, те се обичат по впечатляващ начин.
Ето и цитат от този българин, който блестящо обясни нрава на котките-жени и мъжете-кученца:
Мaika mi kaza - jenite sa kato kotkite, ako ne gi galish i obichash, drug shte gi gali i obicha.
Imam sestra 6 godini po-mudra ot men. krusten sum na baba si i bogotvoria maika si. taka che ot nai-malko 3 jeni sum otgledan i zakurmen da obicham i uvajavam jenite.
Dokato uchihme cial jivot za diplomi, za da izkarame hartiiki i to ne ostana vreme za tova koeto e nai-vajnoto v jivota - a imenno obichta na jenata do teb. Mujete sa kato kuchetata - glupavi, mrusni i se shmatkat napred nazad. dokato jenite sa kato kotkite - chistofaini, gledat si kushtata, nezavisimi i nikoga ne padat po grub. Edno kuche e zavisimo - ako ne go izkarash sutrin i vecher, pravi beli.
Dokato kotkata i ciala sedmica da te niama u vas, tia znae kak da se pogriji za sebe si. Gledat si kushtata i sa domoshari....






Коментари