петък, 25 юли 2014 г.

ПРЕДИ ИЗБОРИ 2014 - НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО

Предстоят нови избори.
Не че има какво да изберем - на урните пак ще се наредят 10 маймуни, на които знаем всичките им номера вече.
Както през изминалите 25 години. Избор нямаме! Схемата им работи безупречно, за да могат да крадат още и след деня на вота. Със стотици хиляди купени гласове, още толкова мъртви души и останалите заблудени овце, които им влизат в играта сляпо...
Заради тези маймуни държава нямаме.
И докато могат да крадат, няма да допуснат да съградим България... Защото техният Бог, наркотик, вяра - всичко ценно за тях се изчерпва с парите.
Колкото повече, толкова повече...
Помнете, че българите не ви искат!
Това го показаха и евроизборите - 30 % гласували, от които 15 % мъртви души и 15 % платени с нашите пари от техните субсидии.
И цяла Европа, заедно с щатските сенатори, които се изръсиха тук, им казаха, че не са легитимни пред света. Принудиха ги да си стиснат ръцете и да направят нови избори.
И този път очакват от тях поне 50 %, иначе отново няма да са легитимни пред света.
Когато в една фирма собственикът (суверенът) не гласува доверие на назначените управители, при под 50 % те отиват на трудовата борса.
Защо тези мекерета продължават да получават заплати от нас???
Помнете протестите от зимата на 2013 година!
Българите вече се осъзнаха и няма да приемат същите Ганьовци отново да ги крадат и да дерибействат с геноцид срещу Божия народ - БОЛГАРИЙСКИЯ!Няма коментари:

Публикуване на коментар

КАК АРХЕОЛОГЪТ КРАСИМИРА ЛУКА СПЕЧЕЛИ ПРОЕКТ НА ЮНЕСКО И СЕ ОКАЗА НЕУДОБНА

   Археологът Красира Лука е заръвшила  археология в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2000 г. е председател на Българско...