ИЗБОРИТЕ- НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО

2021 МИ Е 2014-ТА

преди 8 дни — За президент са гласували общо 25,72% от всички имащи право на глас, докато за народни представители процентът е 25,58. свързани.

Изминаха и тези избори.
Не че имаше какво да изберем - в бюлетините пак  се наредиха полумаймуни, на които знаем всичките им номера вече.
Както през изминалите 30 години. Избор нямаме! Схемата им работи безупречно, за да могат да крадат още и след деня на вота. Със стотици хиляди купени гласове, още толкова мъртви души и останалите заблудени овце, които им влизат в играта сляпо...
Заради тези маймуни държава нямаме.
И докато могат да крадат, няма да допуснат да съградим България... Защото техният Бог, наркотик, вяра - всичко ценно за тях се изчерпва с парите.
Колкото повече, толкова повече...
Помнете, че българите не ви искат!
Това го показаха и евроизборите през 2014-та - 30 % гласували, от които 15 % мъртви души и 15 % платени с нашите пари от техните субсидии.
И цяла Европа, заедно с щатските сенатори, които се изръсиха тук, им казаха, че не са легитимни пред света. Принудиха ги да си стиснат ръцете и да направят нови избори.
И този път очакват от тях поне 50 %, иначе отново няма да са легитимни пред света.
Когато в една фирма собственикът (суверенът) не гласува доверие на назначените управители, при под 50 % те отиват на трудовата борса.
Защо тези мекерета продължават да получават заплати от нас???
Помнете протестите от зимата на 2013 година!
Българите вече се осъзнаха и няма да приемат същите Ганьовци отново да ги крадат и да дерибействат с геноцид срещу Божия народ - БОЛГАРИЙСКИЯ!




Коментари