четвъртък, 26 юни 2014 г.

ЗА ПАРТИЙНИТЕ БОЖЕСТВА И ТЕХНИТЕ ЛАКЕИ

Към партийно ангажираните коментатори, които проскръцват само като спомена името на техния полубог...
Дали ще се снимам с моя мъж, дали ще съм облечена с жълта или с бенбена рокля, къде и как ще се снимам - не ви касае!!!! 
За последните 20 години пиша само това, което мисля!!! И много по-велики от вас са се опитвали да ме цензурират, но си останаха с опитите!!!
Включително когато правих интервю с вашия полубог и ми дадоха въпроси, които да не му задавам (а още беше премиер), аз с огромно удоволствие започнах точно с тези въпроси и той смени всички цветове от гамата червено-лилаво.... После дори се хвалеше, как въпреки неудобните въпроси, се е справил с отговорите... Понеже е велик, все пак, нормално е.
Независимо кой "богоизбран" ми се изпречи пред очите - премиер, президент, бос на мафия или всичко взето заедно, аз авторитети не признавам!!! 

За разлика от вас. Защото в гените ми тече българска кръв, а в тези гени е кодирано, че човек се прекланя само пред Бог, не пред човеци!!!!!
И само Бог може да ме спре, а щом не ме спира, значи вървя в правилната посока!!!! Ако бяхте българи, щяхте да разберете...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

КАК АРХЕОЛОГЪТ КРАСИМИРА ЛУКА СПЕЧЕЛИ ПРОЕКТ НА ЮНЕСКО И СЕ ОКАЗА НЕУДОБНА

   Археологът Красира Лука е заръвшила  археология в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2000 г. е председател на Българско...