НЕДЕЛЯ СЛЕДОБЕД С.......ПАТРИЦИЯ КИРИЛОВА

Журналистката, главен мениджър на ПР-агенция ВИП Комюникейшън и председател на сдружение Велика БОЛГАРИА Патриция Кирилова бе специален гост на „Неделя следобед с..”, формат, който се организира от бизнесдамата Таня Дамянова два пъти в месеца в ресторант Рубаят - НДК.
Пред десетки гости - представители на различни НП-организации, членове на Бизнес Лейди Клуб и нейни приятели, Патриция представи своите инициативи в откровена среща година след издаването на дебютната й книга "Да свалим маските". 

Гостите бяха любопитни да разберат повече и за втората й творба - "Учебник за мъже", в съавторство с нейната половинка Дончо Георгиев, която излиза тази есен.
Водещ на срещата бе г-жа Цвете Борисова, председател на сдружение БЪЛГАРСКИ БУДИТЕЛИ и собственик на рудник Кремиковци. Двете сдружения за опазване на културното наследство извоюваха преди месеци махането на тюркския произход на българите от държавните сайтове след серия от срещи с ръководството на Парламента. Патриция и Цвете Борисова говориха и за по-голямата цел на двете сдружения - организиране на национална историческа конференция с подкрепата на държавните институции и с участието на НПО-та, за изготвяне на цялостна история на древните българи и тяхното значение за създаването на днешната цивилизация, кояуто да залегне и в учебната програма на децата ни. "Българските деца трябва да се гордеят с великия дух на нашите предци. А не да бъдат подготвяни за емигранти с историята, която днес учат", бяха единодушни и гостите на срещата.
Сред тях бе примата на фолклорната ни сцена Поли Паскова, изследователят на тракийското писмо Цветан Гайд, издателят на сп. Бизнес Лейди Даниел Димитров, представители на протестите срещу шистовия газ, срещу монополите, учени, журналисти и други.
"Неделя следобед с..." Патриция Кирилова се организира с любезното съдействие на "Рубаят" - НДК и 'Premium Health Products' ltd - с грижа за вас и вашата красота.









Коментари