събота, 28 юни 2014 г.

КИПРИЯНОВАТА МОЛИТВА ИЛИ КАК ДА СЕ ИЗЧИСТИМ ОТ ЗАВИСТТА

През последните години много мои приятели, предимно мъже, се оплакваха от разруха в личния живот и в бизнеса, внезапна и безпричинна отпадналост и последващи болести, отново без видима причина.
След месеци или години разруха, започват съмненията им дали не е повлияно на енергията им чрез магии, каквито у нас явно често се правят за щяло и нещяло.
По незнайни причини жените трудно могат да бъдат повлияни по този начин, но при мъжете е често явление.
В такива случаи ни съветват да четем Киприяновата молитва - ако човек я чете на глас от сърце и с вяра в Бог, дори не е нужно да търси църква и поп, в която да му я четат.
В самата молитва се казва, че където се прочете тя и ако е със силна вяра в Бог, ще помогне.
За тези, които искат да я чуят в църква, може да отидат в четвъртък от 10 часа в Света Неделя.

КИПРИЯНОВА МОЛИТВА: 

Владико Господи, Иисусе Христе, Боже наш, Който всичко държиш, Святи и благословени, и Вечно съществуващ Цар на царете и Господи на господарите! 

Слава на Тебе седящия в светлината пред хиляди и милиони свети ангели и архангели. 

Ти знаеш тайните на смирения Твой раб Киприян, 

защото преди не познавах Тебе, Господи Вседържителю, 

но, Ти Сам Господи Иисусе Христе, повика мене недостойния и ме благослови и удостои да живея с любов и послушание пред Твоето милосърдие и да разпръсна силата на магията, защото и аз, Господи, задържах облаците и те не пускаха дъжд, връзвах земята и тя не даваше плод, лозите не се разлистваха, стадата не даваха мляко, правех мъжете да не се събират с жените си и те да не стават майки, братя да се не виждат и семейства да се разделят, правех зимата лято и лятото - зима. 

Всичко лошо, което можех, правех, затова, Господи, Боже наш, приеми моята смирена молитва и направи така, че който страда от лош дух или бъде омагьосан от магията, която пречи на Твоите люде и дома им веднага, където се прочете тази молитва с вяра пред Бога, да се освободи в името на Отца и Сина и Светия Дух. 

Амин. 

И откъдето и да е изпратена тази магия, нека се разпръсне от Твоите раби и със силата на Честния и Животворящ кръст, който прогонва всяка вражеска сила. 

Амин. 

Ако магията е сложена под праг или в кожа, или в желязо, или под камък, или под земя, или под дърво, да се разпръсне като дим, или ако е написана с мастило или кръв човешка, или кръв на добитък, или на риба, или с каквото и да е направена, нека се разпръсне от Твоите раби. 

И ако магията е вързана с много възли или в кости прекарана, или в гроб през иглени уши, или в бунар хвърлена, или с каквото и друго да е направена, нека се освободят Божиите раби /...имената.../ от всякакво зло действие на нечестивия дух, така щото с дръзновение да казват: "Господ е мой защитник, няма да се уплаша от никакво зло." 

Защото Ти, Господи, си с мене, Твоята десница ме успокоява и тъй моля Ти се, Господи Боже Вседържителю, по молитвите на Твоя смирен раб Киприян, простри Своята мощна Десница и милостиво погледни на Твоите раби /...имената.../ 
и им изпрати мирен и верен ангел пазител от всякакво зло, за да славят Тебе, Нашия Изкупител и Избавител сега и винаги и во век и веков. 

Амин! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

НАШИ ИЗСЛЕДОВАТЕЛИ СЪС СЕНЗАЦИОННИ РАЗКРИТИЯ ЗА ДРЕВНАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ

Интердисциплинарният изследователски екип „Руните говорят 2“ с ново откритие, което показва какви вреди нанася иманярството върху бълга...