ЗА КОЯ ПАРТИЯ ДА ГЛАСУВАМЕ? ЗА БЪЛГАРИЯ!


Наближават избори и хората отново ме питат:
 ЗА КОЯ ПАРТИЯ ДА ГЛАСУВАМЕ? 
ОТГОВАРЯМ - ПАРТИЯТА Е САМО ЕДНА: БЪЛГАРИЯ! ПРЕМИЕР - ЛЕВСКИ! КОМПРОМИСИТЕ СВЪРШИХА. 
БЪЛГАРИТЕ ВЕЧЕ ЩЕ ГОНЯТ ВЛАСТТА, ДОКАТО НЕ ВИДЯТ, ЧЕ СА УПРАВЛЯВАНИ ОТ БЪЛГАРИН КАТО ЛЕВСКИ С ПАРТИЯ БЪЛГАРИЯ.
Та като отговоря така следват още много питания. Ето ключа от бараката - не сме слепи да не видим, че държава нямаме. А българите може да имаме държава само когато се спази нашето вътрешно, кодирано в ДНК то ни изискване за Държавност и български дух в едно. Лакоми и жадни за власт и пари политици не са за нас. И никога няма да ги приемем. 
 ПОНЕЖЕ МЕ ПИТАТЕ КОГА ЩЕ ИМАМЕ ДЪРЖАВА, ЩОТО И НА ПИЛЦИТЕ Е ЯСНО, ЧЕ ТАКАВА НЯМА, ТА ОТГОВОРЪТ Е ДАДЕН ОТ ПРЕДЦИТЕ НИ ПРЕДИ ХИЛЯДИ ГОДИНИ. БЪЛГАРИТЕ ИМАТ СЪВСЕМ РАЗЛИЧЕН ТИП ДЪРЖАВНОСТ, КОЯТО ВИНАГИ СЕ Е РАЗЛИЧАВАЛА ОТ ДРУГИТЕ НАРОДИ, КОИТО ТЪРПЯТ ПРОИЗВОЛА НА УПРАВНИЦИТЕ СИ И ИМ РОБУВАТ БЕЗРОПОТНО. 
ТА ЕТО КАКВА ДЪРЖАВА НИ ТРЯБВА, САМО Е НЕОБХОДИМО  ДЪРЖАВНИК-ДУХОВЕН ВОДАЧ, КОЙТО ДА Я ОГЛАВИ: 
"През хилядолетията Саракта е представлявал особена форма на управление, която използва държавообразуващите елементи на старата българска Вяра като основополагащи за устройството на държавата. Най-точното определение може да бъде синархия, където са съчетани трите основни форми на управление в човешката история – теокрация, монархия и демокрация в строго определена йерархия, подчиняваща се на божествените порядки. По същество това е идеалната държава, където неправдата и злото е изкоренено до основи. Държава на Духа, в която Свободата на човешкия дух е издигната на пиедестал. Единственият земен аналог на синархия като Саракта освен българския е легендарната Шамбала. Той е базиран на космични принципи в планетен мащаб. Защото изграждането на Саракта, започва отгоре-надолу, а не както републиките, отдолу-нагоре. Единствено при Българите тази формула била въплътена в държавното устройство."
И ТУК ЩЕ ЦИТИРАМ ЕДИН ВЕЛИК БЪЛГАРИН, КОЙТО ГО Е НАПИСАЛ ПРЕДИ ПОВЕЧЕ ОТ 100 ГОДИНИ, НО ВСЕ ЕДНО Е ПИСАНО ЗА ДНЕШНИТЕ ГАНЬОВЦИ В ПОЛИТИКАТА НИ:
"В България е така - който е на власт, иска да остане на власт. А който докопа властта, гледа как да не я изпусне и как да я даде на правнуците си. Не за внуците става дума, а за правнуците."
                                                                                                        АТАНАС БУРОВ



Коментари