БРАТОУБИЙСТВЕНАТА ВОЙНА В УКРАИНА И КОЙ ИМА НУЖДА ОТ НЕЯ


По повод думите на Мариела Нордел: Политиците пак ни го сложиха! Ще има война с Русия - американски бойни кораби са вече в Черно море! Чужди военни кораби не са влизали от 80 години през Босфора! И ха на бас, че самолетите им ще излитат от Пловдив. Да му мислят сиганите, че Столипиново точно до базата.... но жалко, жалко за децата, жалко, че мирът не изтрая и некакви си 70 години... жалко, че политиците ни въвличат отново в една обречена разруха! - мога да добавя:
Не знам откъде ще излитат самолетите, но централните хотели в Бургас са пълни с американски военни, чува се и германска реч - тук сме им дали база да се разпищолват, вместо един шут в задните части и да не се допускат никога в границите ни.
Братоубийствената война, която сатанинските секти от Щатите и Ес поощяват, показва само едно- украинското и руското общество нямат зрялост да се противопоставят на огромната манипулация - търсене на етнически конфликт, което е любим сюжет на сектите, които поробиха света....

И още нещо важно за всички нас:
Като големи спасители на бежанци от цял свят, няма ли да отворим граници и за българите - Таврийски и бесарабски, над половин милион население, които отдавна искат да се върнат по родните места на дедите им? Или чичко Сорос не дава пари за българите, само за други раси?

Този въпрос се опитваме да решим от години, но никой в българските институции не реагира. НПО-та от Сливен от години искат даването на гражданство на бесарабските и таврийски българи, защото в Сливен българите са малцинство. Но в България политиците ни играят по свирките на Сорос и затова не признават българския произход на тези българи. За да не се осъзнаем. Че осъзнаем ли се, жална им майка....

Ще допълня също - 
 Всички хора на планетата имат проблем само с една малка част алчни диванета, които са жадни за власт, пари и кръв. Но най-вече последното. Правят войни в цял свят и това им дава огромна енергия. Лее ли се кръв, ние ги храним и те стават по-силни. 
САМО НИЕ, БЪЛГАРИТЕ, СМЕ ПО-СИЛНИ ОТ ТЯХ! От първия ден на протестите срещу монополите те се опитаха да обърнат недоволството в етнически конфликт. КАКТО НАПРАВИХА С РУСНАЦИ И УКРАИНЦИ. Но ние не им се вързахме на тъпите манипулации. 
ЗАЩО РУСНАЦИТЕ И УКРАИНЦИТЕ ДОПУСНАХА ЕТНИЧЕСКИ КОНФЛИКТ,
 А НЕ ОТВОЮВАХА СВОБОДАТА СИ ОТ РОБСТВОТО, В КОЕТО ЖИВЕЯТ ВЕЧЕ 7 ВЕКА? 
Защото са глупави и това ще им носи само беди. 
ДА ОСЪЗНАЯТ КОЙ Е ИСТИНСКИЯТ ВРАГ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО И ДА ВОЮВАТ С НЕГО. А не да хранят дявола с кръвта си!!! 
Прости, ама много прости се оказаха!!!!






Коментари