КАК ЕС ПРОДЪЛЖВА ОТКОЛЕШНИЯ ГЕНОЦИД СРЕЩУ НАС


За жалост и преди, както и сега, са ни управлявали българи, които са се съобразявали с чуждите интереси и не са отстоявали българските такива. 
Да си промним Нойският договор, който оставя в пределите на чужди страни милиони българи, които днес все още не могат да спрат насилствената асимилация в северна Гърция, северна Турция, източна Сърбия и южна Румъния. За Македония да не говорим.
Да припомним и Чърчил при втората световна война, който с особена жестокост реже още от българската територия и не крие омразата си към нас.Не крие и комплексите си от силата на българския дух. 
Днес не е по-различно това, което ни се случва със слугинажа към ЕС. Както знаем този съюз е управляван от интересите на Богоизбраните, за които вече съм писала достатъчно. 
Те пък печатат валутата в Щатите и диктуват събитията в Европа. 
Имат си слуги като Меркел и Барозу, взимат ни годишни такси от милиарди, за да ни го връщат само по проекти, свързани с техните интереси. 
И особено активни са към финансиране на малцинствата у нас. 
Дори се намесват в образователната ни политика с цел производство на българи-емигранти още в детска възраст. 
И дразнещи за всички нас права, които се дават на циганите. Те пък, за техен ужас, са с европаспорти и доволно емигрират на Запад, за да източват социалните им фондове и дамските им чанти...

Ще дам пресен пример със странните изисквания по европроекти, за неамене на работна ръка у нас:
Моя приятелка с мебелен завод край Велинград назначи над 70 работници (реално цялото село, в което е производството) по Европейски проект. 
Беше изненадана, че по изискване на тези социални проекти е задължена да назначва неграмотни хора без средно образование. Задължена е и да назначава по такъв проект само безработни от малцинствата. Иначе не изплащат заплатите им. 
Чудя се, кой българин няма средно образование, за да го наемат по такъв проект?!? 
И не е ли дискриминационно това изискване? 
(Разбира се тя е надхитрила системата, като е искала да предоставят удостоверения, че са завършили само 8 клас и ги е писала като представители на малцинствата).
Подобно на друг закон, според който майките могат да получават за 3 деца и помощи над 1500 лв., ако са ги родили преди пълнолетие и не са се омъжили?!?
Чудо, невиждано, но пък европейско!!!!!
Не по-малко чудо ни се случва с намесата на ЕС в учебниците ни по история и български. Съвсем пресен случай е опитът да се премахване изучаването на българска история в 11 и 12 клас?!? Оказа се, че това отново е проект, обилно финансиран от ЕС и приет от кабинета на ГЕРБ в края на мандата му. 
Ето и новината, която взриви общественото мнение в средата на февруари 2014 г. 
"В XI и XII клас в училище няма да се учи история? Такива промени в учебния план се готвели от Министерството на образованието и науката, съобщи bTV. Идеята на МОН била цялостно да се промени броят на часовете по история, а учебният план да бъде изначално разместен така, че да няма година, в която гимназистите да учат единствено българска история, както се случва сега в последния, 12-и клас. Социалните мрежи първи скочиха срещу премахването на историята ни и обявиха протести в цялата страна.
 „Промените предвиждат увеличаване на часовете в 8 и 10 клас, но в нито един от тези класове няма да се изучава единствено българска история, както е предвидено в сегашната учебна програма за 12 клас“, пишат организаторите. „Пълно безумие,кощунство! Бягство от миналото,защо? Кой го е страх! ПРОТЕСТ ДО ДУПКА!!!“, възмущават се потребители в социалните мрежи.
Организаторите на протеста предлагат и разбивка на замисления учебен план:
8. клас (V-ХVІІ век – епохата на Средновековието и на прехода към Модерната епоха)
 9. клас (ХVІІІ-ХІХ век – епохата на Просвещението и индустриалната епоха) 
10. клас (епохата на Съвременността – България и светът през XX век до началото на XXI век)
След тези евентуални промени учениците ще трябва да изучават в 8-ми клас едновременно история на Римската империя, Франкската империя, България, Византия и началото на Новото време. В 9-ти е застъпено Българското възраждане, заедно с Просвещението и всички останали важни реформи, които се случват в Европа, а само за 10-ти клас учениците ще изучават Балканската война, двете световни войни, всички конференции свързани с тях, годините на Желязната завеса и демократичните промени в държавите от Източния блок.
Най-скандалното е, че няма да има клас, в който се учи само българска история, заявяват в социалната мрежа и изразяват опасенията си, че подобна реформа ще нанесе тежки последствия върху знанията, подготовката и цялостната обща култура на българските ученици и най-вече върху националното им самочувствие.
Дни след тази новина стана ясно, че антинационалните промени са финансирани със средства от ЕС. Защо ли?
Преди година гръмна друг скандал с образованието ни, когато някаква странна комисия с пари от европроекти реши, че стиховете на Ботев за дискриминационни. 
Изследването е на Комисията за защита от дискриминацията за стереотипите и дискриминацията в учебниците в българската образователна система. Според Ана Страшимирова, председател на ведомството: "Изследването е поръчано по европейски проекти и за него са платени 17 799 лева на фирми и неправителствени организации, както и 20 363 лева за разработване на учебни модули. Това прави обща цена над 38 хил. лева за проучването." Защо ли пак парите на ЕС са намесени, всеки сам да прецени... Само още едно уточнение по финансовите инжекции, направен по това време от министър Сергей Игнатов: "Проектът-анализ е организиран съвместно с институт „Отворено общество” и финансиран от Министерството на труда и социалната политика."
Това ни отваря очите за истинската цел на подобни проекти - интересите на Сорос, които заливат целия свят с антинационални кампании. Не случайно преди година офисът на Сорос в Москва бе окупиран от маскирани и въоръжени, които арестуваха служителите и намериха доста странни антидържавни документи и порноархиви. У нас, ако това се направи, няма да е по-различно, нали? 



















Коментари