ЗАЩО НЕГРАМОТНОСТТА НА БЪЛГАРИТЕ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ НИ ВРАГ


В началото на новата година всеки от нас прави равносметка на изминалата. 
Изпратихме една от най-предизвикателните години - започнахме с пълна промяна на мисленето. Започнахме да осъзнаваме, че всичко е в наши ръце и можем да заживеем по-добре, ако сами променим системата.
СВАЛИХМЕ (ИМ) МАСКИТЕ...
Завършихме годината по-силни и смели, очакваме нова благодатна, незабравима и успешна година.  С много любов и надежди!
 В тази връзка ще си позволя да коментирам една тема от нашата група - БЪЛГАРСКИЯТ ДУХ - ВОДАЧ НА СВЕТА КЪМ НОВОТО ХИЛЯДОЛЕТИЕ, подета от запознати с българската история родолюбци: 
"Геноцидът продължава. През всичките векове той е подхранван от злобата и омразата към всичко българско, от страна на така наречения Богоизбран народ. И точно там и разковничето. Те смятат, че са наследници на фараоните и тази цивилизация е тяхна, построена на гърба на т.н. гръко - римска, каквато всъщност няма.
А цивилизацията днес е продължение на Българската цивилизация, построена от българите, които са Божия избран народ. 
Кивотът от Градешница е от преди 7000 години минимум и е преди всякакви легенди за Моисей с поне 1200 по-рано. 
Исторята е дълга и спирам до тук, но нека всеки да разбере истината, за да си обясни сегашния и предишни генициди срещу българите. 
И да знае кои са най-големите му врагове!"

Напълно съм съгласна с написаното, мога само да допълня: 
Големият ни враг няма да има грам сили, ако осъзнаем нашата мисия и поискаме да работим за нея. В София вече го направихме и думите им бяха: 
"Не очаквахме, че може да сме безсилни срещу вас - намеренията ви са чисти и една сила ви помага да не ви спира никой....."
 Така че не са виновни враговете ни, ние сме неграмотни и не си знаем силата.
И още нещо -гръцка и римска империя не е имало и това го доказват писмата на Калоян до папата. Ние сме създали Рим и Елада. Геноцидът срещу нас започва с идването на етиопските цигани - нарекли се гърци и римляни впоследствие, тоест повече от 2 хил. преди Христа. Преди това не е имало робство по земите ни. И ние никога не сме приемали робството, макар че и до днес целият свят е поробен икономически. 
Османците също са продължение на този геноцид, те са инструмент на нашия враг, а той винаги е бил един и същ - този, който разпъва Христос. Христос, който също е бил срещу робството, лихвите, печалбата на всяка цена, без любов към хората и всичко земно...
И не забравяйте - БОЛГ=БОГ 
 Честита да е новата ни година!!!

Коментари