ЗАЩО ЛЮБОВТА Е НАЙ-ЦЕННОТО, КОЕТО ИМАМЕ?

"Ако имаш един човек, който да те обича, ти струваш повече от най-богатия цар. Ако имаш един човек, на когото във всички случаи да разчиташ, това е повече от всяко богатство...!"
Петър Дънов

Започвам темата с този цитат, защото преди година, когато се зароди идеята да напиша втора книга, на различна тема от дебютната "Да свалим маските", не вярвах, че ще мога да дам пример за мъж, който може да направи една жена истински щастлива. Една жена може да е истински щастлива, когато види в очите на любимия мъж безрезервна и безусловна любов. И когато тя е способна да даде цялото си сърце за този мъж. Безусловно.
Когато една жена от ранна възраст е обект на мъжко внимание, тя често се разглезва и започва да пренебрегва ухажванията и опитите на силния пол да привлече вниманието й. Още повече пренебрегва мъжете, ако е наясно с качествата, които всеки истински мъж трябва да притежава - чест, достойнство, ценностна система, доброта, голямо сърце, способно да обича, топлина, която е способен да даде и сила, за да се чувства в сигурни ръце.
Звучи идеално, но в реалността често правим безброй компромиси, защото нямаме голям избор.

Но......през юни си пожелах да срещна този мъж. Месец по-късно той дойде...
Сега вече мога да дам пример на мъжете, които само будят съжалението ни с липсата си на подход и объркана ценностна система, според която могат да стигнат до сърцето на желаната жена само, ако са успели и богати. Този пример ще бъде уводен в новата ми книга "УЧЕБНИК ЗА МЪЖЕ".

НАПИСАНО ОТ МОЯ ЛЮБИМ МЪЖ ДОНЧО ГЕОРГИЕВ:
Скъпи Достойни Приятели, 
открит и прям човек съм и именно защото обичам нещата в прав текст бих искал най-чисто сърдечно и открито просто да споделя с всички вас следното:
Божествено щастлив съм и Благодаря на Бог всеки ден, че ми даде най-прекрасното усещане Истинската споделена, необятна Любов! Прекланям се пред личността на една Истински Достойна Жена, една Българка!!!
Това е Честта на една Жена истински Патриот родолюбец на която трябва да се изгради паметник приживе! Това е Вярата и живота на една неимоверно силна Жена, с пъти по силна и достойна от повечето "мъже" в тази държава и не само.... 
Малцина скрити зад клавиатури, поведенчески модели, суета, клиширано его и комплекси едва ли осъзнават реално сериозността на манипулативните процеси и като цяло това, което се случва в момента в държавата и още по-малко това, което тя съвсем сама наистина прави с цялото си сърце и душа в името на България и силата на Българския дух, Ценностите, Културата и Достойнството на всичко Българско и свято. За Истинската история на България, които упорито прикриват за да изчезнем като нация....
Патриция Кирилова е апотеоз на чистотата на най-съкровенните човешки и духовни ценности, отдавна почти забравени за огромно съжаление борейки се неуморно за тяхното съхранение и развитие! Тя е преродената Жана Д'арк!

Аз Вярвам безрезервно докрай и оставам безкрайно позитивен и изпълнен с неистова Надежда за повече Истински хора, за всички нас, които не са се "загубили" в себе си и не са "предали" същността на личността си и ще отстояват докрай себе си и Честта в името на Доброто и Истината!!! Дай Боже всекиму необятно щастие и сила....!!!

Прекланям се пред теб Богиня на Честта и мечтите ми!!!

Гордея се с теб!!! Обичам те!!!

За мен е Чест!!!







Коментари