ГНЕВЪТ НА ЛАСКИН И ФАЛШИВИТЕ ГЕРОИ(ЛЕТИ) НА МАТРИЦАТА

ЛАСКИН НЕ ИЗДЪРЖА и ЗА ВТОРИ ПЪТ ИЗРИГНА СРЕЩУ ИЗМИСЛЕНИТЕ ГЕРОИ В ОБЩЕСТВЕНИЯ НИ ЖИВОТ:
"Аз наистина не познавам Глистия, Издристия, Никлозета и Разпоретина Би. Не познавам Преспала, Дивана, Гангрена и Клитемнестра. Искам да покажа, че делението на мозък и гъз е едно и също деление при повечето атрактивни „водещи“ еднодневки. Правя го, защото страната ни стигна дотам, че да обръща внимание на полуидиоти. Просто едни хора делят мозъка си на две: чувства и мисъл, а други - гъза си на две: прашки и целулит. То в телевизиите 90 процента от водещите са гъзомозък!

ПРЕДИ НЯКОЛКО МЕСЕЦА ТОЙ ЗА ПЪРВИ ПЪТ ИЗРЕЧЕ ГНЕВНИ ДУМИ ПО АДРЕС НА СЪЩИТЕ:
"Ако Николета Лозанова пръдне, в Омуртаг замирисва на ванилия! Ако Венета Райкова покани Искренна и Лична, ще имам чувството, че гледам как Наталия Симеонова се развежда с Евгения Калканджиева и се карат за общото им дете на име Робин Кафалиев! ..какво се случва в ефира, бе?!?!?!?!"

Защо измислените герои са толкова упорито лансирани в медиите:
Скъпи Иване, излишно е да хабиш нерви за подобни незначителни грешки на системата. Основният проблем е друг, той не е в измислените герои, удобни на матрицата, в която ти не си! И това е най-важното!

Бъди щастлив, че не си в тази сбъркана рамка, в която "героите" са инструмент за изкуствената представа за живот в залязващата матрица, която е с размер капан за мишлета.
Само в медиите ни ли се лансират посредствените любимци на матрицата? Не!
В политиката е много по-страшно - тези посредствени, но жадни за пари и власт мишлета, изгризват с малките си зъбки националната ни сигурност, просперитет, гризат здравето и бъдещето на децата ни.
Образованието и културата са най-големите им врагове.
Продават ни за жълти стотинки.
Това е матрицата.
Когато си извън нея, ти си наистина жив, свободен и истински!
Ти си себе си!

Коментари

  1. О,колко си била права,приятелко,много са малко надраснали себе си,за да са извън тази матрица,както теб,Иван Ласкин,Андрей Слабаков ,които имат смелостта не само да критикуват а да показват житейските грозни истини с точните думи и имена!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар