КЪДЕ ГИ СЪРБИ БРИТАНЦИТЕ, ЧЕ ВСЕ КЪМ НАС ГЛЕДАТ?




През тази година британците за пореден път се напъват да показват България като плашило за техните и без това природно неинтелигентни сънародници.
За пореден път и аз пиша на тази тема, която първоначално обобщих в дебютната ми книга "Да свалим маските" със снимки на събличащите се западноевропейки, пияни от Бира (?!?) в центъра на Слънчев бряг пред очите на децата ни, тръгнали на вечерна разходка с родителите си.

Новият филм на BBC за страната ни - "Пиячка, обиколки по баровете и България", сътворен от 26-годишната журналистка Стейси Дули за алкохолните турове на британците в Слънчев бряг, отново взриви нашенците във Фейсбук.
Британската преса на свой ред отново напомни, за България, за липсата на ред и на контрол и обобщи: "Това не е ваканция, това е да си търсиш смъртта. Освен това е възможно най-лошата реклама за българската туристическа индустрия."......
"Този филм отваря очите за реалността. Дули не е тесногръда и не раздава присъди, поради което картината, която тя представя, е още по-плашеща"....
Оказва се, че и самият екип, въпреки моралния облик на филма, не се е различавал качествено от героите си. Цитирам в. Стандарт: "Хората от екипа на BBC, които заснеха скандалния филм за Слънчев бряг, всяка сутрин се прибирали пияни. Това разкри Веселин Налбантов - собственик на хотела, където е бил настанен екипът от британски журналисти". 

Всички тези клевети предизвикаха напълно адекватна реакция в нашите форуми, в които четем: "И тъй като британската преса и медии явно прехвърлят вината за свинщината на британците на страната ни, то реших да им отговоря по малко нагледен начин, за да разберат, че техните сънародници са свине и родната си Великобритания. 
Кадрите, които ще видите, са дело на полският фотограф Дакович и показват нагледно какво се случва петък и събота вечер по улиците на британските градове.
И така, мила ми Стейси Дули и уважаеми журналисти от британските медии, не българите и България са виновни за свинщината на вашите сънародници в Слънчев бряг и не само там. Приемете, че просто вашите сънародници са свине и това е простата истина, а кадрите на Дакович са просто брилятно потвърждение на тази истина."
Това обаче е писано от родолюбивите българи, защото нихилистите витаят в своите облаци -
Британците били разгулни пияндета, но стандартът им бил по-висок от нашия, значи не били толкова прости?!? 
Моят коментар в този случай е: Хем сме българи, хем имаме мисия да дадем духовното развитие на този свят, хем все се оглеждаме в джоба на Западняците.  А те без нашето Богомилство още щяха да нанизват на кол всеки, който твърди, че Земята е кръгла и се върти.
Да не говорим, че милиони западняци 4 века не са се къпали заради забраната на Ватикана, измирали са, изгнили от мръсотия. Версай и до днес мирише на тоалетна. Защото царете им, освен че не са се къпали, не са имали нищо против да си пилеят нуждите навред по залите и коридорите на дворците....

Или както пиша в моята книга - всичко, що иде от Запада е Западнало. И както казва моят любим Мъж Дончо - Истината идва от Изтока. Не от Азия, а от БАЛ+КАНа. 

Сред нихилистичните коментари ясно изпъква и друга  версия - че ние не предлагаме висок клас курорти и затова трябвало да приемем, че и туристите ни ще бъдат нисък клас?!? 
Което също е лишено от смисъл? Та нима българите, най-бедните в Европа, като пътуват навън са висок клас, пък никъде не се въргалят пияни по улиците?!? Дори напротив - в училищата им са първи, в конкурсите - също. 
Само в България ли се напиват техните деградирали младежи?  Дори и в собствените си страни, особено британците, в почивните дни се напиват до безпаметност и спят директно на улиците. Същото се случва в Испания и в Германия - по разкази на мои близки. Съветът ми е - снимайте ги, независимо в коя точка на света се държат като маймуни, каквито са всъщност. Защото историята помни, че техните племена слизат от Северните висини през 5-6 век, агресивни, диви, канибали. И благодарение на старите жители на Европа, каквито сме ние, придобиват някаква външна цивилизованост, но не и съзнателно очовечаване. 
Просто законите ги принуждават да се правят на хора, но след първата чаша маймунското се връща с пълна сила в изявите им. 
Ще цитирам няколко мои приятели във фейсбук, очевидци на маймунските им прояви и в други страни:
  • Veronika Saleva Била съм в Кипър , където преобладават англичани....на такива неща се нагледах...бебе, майка, баба, 11 часа преди обяд. Без бебето всички пият джин! 13 часа -всички са толкова пияни и лигави,ч е не са за гледане - падат, стават, думи нямам. Не всичките, но 50 % са така...

Петя Петрова  Като ги видях как се наливат до припадък, щом е почти без пари - Ние сме на кафе, те 3а текила пият

 И едно допълнение - всяка година обикалям курортите ни и виждам, че където има руснаци, всичко е нормално, приятно, хотелиерите са доволни, защото те имат пари и харчат на воля. Това са среден клас хора. Харесва им тук, от деца са идвали на морето ни, обичат ни, една култура сме и еднаква духовност. 
Среден клас туристи идват от Европа също - в никакъв случай не са бедни и безработни.  Но са деградирали в същността си и това е типично за младите в цяла западна ЕВропа. Мой приятел се върна преди дни от Париж и каза - тия до 5 години ще са свършили. Младите хора - среден и богат клас, всяка вечер са на хапчета. Нямат вече мозъчна дейност, всичко е айрян в главите им.... 
Не искам да давам повече примери. Факт е, че и ние сме среден клас туристи навън, но нашите деца, където и да отидат, са пример за другите. 
Техните като дойдат тук -  се радваме, че не живеем на Запад.

В заключение ще цитирам друг коментар от фейсбук:
 Emiliya Karaslavova Патриция, нали знаеш, че всичко в съвременния свят е обърнато обратно - така е и с НАЙ-ВЕЛИКИЯ НАРОД, БЪЛГАРСКИЯ. Хулени и унижавани от най-низшите морално и духом. ДАНО БОГ ТИ ПОМАГА ДА ПРОСВЕТЛИШ ГОРДИТЕ И ВЕЛИКИ БЪЛГАРСКИ ДУШИ, ЗА ДА СЕ ОТЪРСЯТ ОТ ЗАБЛУДИТЕ И СИ ИЗПЪЛНЯТ МИСИЯТА НА ЗЕМЯТА!





















Коментари