четвъртък, 31 октомври 2013 г.

1 НОЕМВРИ – ДЕН НА БУДИТЕЛИТЕ. ДА СЪБУДИМ ИНСТИТУЦИИТЕ!


ПО ИНИЦИАТИВА НА СДРУЖЕНИЕТО, КОЕТО УПРАВЛЯВАМ - ВЕЛИКА БОЛГАРИА, С ПОДКРЕПАТА НА над 50 патриотични организации, специалисти по сигурността и учени от различни области. Сред тях са Световният парламент на Българите, Културният център на българите в Сърбия, ГС "Защита на гражданите", Организацията на националната конференция "България - в световната история", НИСИ, Клуб "1 ноември", АЗКОН, КООСО, ББР, проф. Боян Лалов, проф. Бончо Асенов, проф. Евгений Сачев, доц.д-р Евгени Велев, АСВБ, СБНБ и много други.
 През 2013 г. с влизане в Парламента категорично заявихме пред държавните институции: "Недопустимо е в официалните сайтове на България да пише, че траките са изчезнали, а българите на Аспарух са тюрки. Това не се базира на никакви научни данни, а е агресивна външна намеса, която поругава националните ни интереси и унижава създателите на българската държавност".
Дни след това този текст беше премахнат от държавните ни сайтове, но за жалост в чуждестранните ни посолства никой не си направи труда да го промени. ИЗИСКВАНЕ
ДО
ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ
ЗАМ.-ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ
ПРЕЗИДЕНТА НА БЪЛГАРИЯ
МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА БЪЛГАРИЯ
МИНИСТЪРА НА ОБРАЗОВАНИЕТО
Уважеми дами и господа,
Като представители на неправителствени организации, свързани с културно-историческото ни наследство и представители на суверена, изискваме по повод Деня на Будителите – 1 ноември, да се събудите и да изпълните едно от основните си задължения – отдаване на почит към вечния Български дух.
Преди 3 години отново направихме изискване до всички вас, което бе първата ни крачка към промяната - премахване на тюркския произход на Аспаруховите българи.  
Изискваме в кратък двумесечен срок да се свика научна конференция, която да събере учени, запознати с хилядолетната история на българския дух, да се отвори истинската история на българите и тя да залегне в учебниците на нашите деца.
Изискваме да се издадат след 100 години забвение писмата на цар Калоян до папата с финансиране от държавния бюджет – това е един безценен български източник и светъл поглед върху хилядолетната ни история. Тези писма да се изучават в нашите училища и университети, а не лъжливите манипулации в сегашните учебници.
Наш дълг е да дадем правилна насока на енергията на подрастващите поколения, да породим национална гордост в съзнанието им, да възпитаме морално-волеви качества и интелектуални интереси, партньорство, сътрудничество, взаимно зачитане, уважение към обществото и Отечеството за едно пълноценно, цивилизовано и проспериращо общество.
Очакваме вашия положителен отговор в рамките на 5 работни дни от внасянето на писмото.


ХОРА  И ОРГАНИЗАЦИИ,  КОИТО ПОДКРЕПЯТ  ИНИЦИАТИВАТА:


С личната подкрепа д-р Константин Тренчев и 
с подкрепата на Свещено и църковнослужителитекъм КТ Подкрепа

Подкрепям всичкиВаши инициативи!
Ние сме заедно вГражданско сдружение за защита на гражданите /проф. П. Хаджиев, СтаниславКосаков/.
Проф. Боян Лалов

Румен Златев Русев от ГС "Защита награжданите" Ви подкрепя! Поздрави! Румен Русев

Да, подкрепям! 
Арх.Камен Дочев Шипков

Гражданско Движение ''Аз обичам Видин''ПОДКРЕПЯ идеята и инициативата! 
Председател Юли Петров

Здравейте, Патриция,
С пълна убеденост подкрепям Вашата инициатива.
Център за Интерпретиране на Наследството
Маргарита Каишева

Здравей Патриция,
Подкрепям изцяло писмото и изискването към институциите.
Станислав Иванов Косаков 
Председател на сдружение за здраве и духовноразвитие "РАЗКОВНИЧЕ "

ПОДКРЕПЯМ!
Николай Близнаков,
Сдружение за възраждане на Пловдив - Председател

Уважаема Г-жо Кирилова,
Подкрепям Вашето ИЗИСКВАНЕ КЪМИНСТИТУЦИИТЕ  с цялото си сърце!
Бъдете здрави!
Иван Момчев
Гл. секретар на Световния парламентна българите

Разбира се, че ще подкрепим.
В списъка включете
1. Културно-информационен център на българскотомалцинство в Сърбия
"Босилеград".
2. Демократичен съюз на българите в Сърбия
Привет,
Иван Николов

Здравейте!
Чудесна инициатива, можете да включите иОрганизационния комитет на националната конференция "България в световнатаистория и цивилизации - дух и култура", която се провежда във Варна от 18години и поставя същите проблеми, за които става дума във вашето писмо.
 Поздрави,
Даниела ВасилеваЗдравейте,
 Искам да се включа в подпискатакъм Вашето искане.  
Казвам се Ясна Божинова, на 31 г. с 2 висши образования (педагогическо иикономическо), от гр. София, работя в печатна медия.
 Абсолютно подкрепям Вашетоискане и смятам, че всички българи трябва да знаят и да се гордеят със своятаистория! Фактът от последните години, че в училищата се промиват мозъците наподрастващите с фалшива история е безобразен и недопустим!
 Поздрави и Успех!

Благодаря за покана г-це Кирилова с удоволствие ще се включа в тази родолюбива инициатива.
Поздрави Валентин Симов

Здравей, Патриция,
подкрепям тази инициатива.
Дръж ме в течение.
Емил Севдин

Подкрепям искането!
Кънчо Кожухаров

Подкрепям ви!

Дончо Георгиев, Пловдив

Иван Георгиев Сапунджиев, Кюстендил
С Вас съм!
Успех!

Патриция, подкрепям те в тази инициатива!
Поздрави, д-р  Христо Деянов

Здравейте! Благодаря, че ме уведомихте за Вашата прекрасна инициатива. Разбира се, чеподкрепям писмото и включените в него предложения. С вас съм!
С уважение Валентин  Селенски

Здравейте, Патриция, 
Аз съм за.
 Поздрави,
 Boyan  Alexandrov
Marketing Sales Manager
Sirona

Здравейте,
Благодаря  Ви  за  полезната  информация . 
     С   ПОЗДРАВИ   И  УВАЖЕНИЕ
    инж.  ДИМИТЪР  ДЖАНАВАРОВ
  ЕКСПЕРТ  ПО  ЗДРАВОСЛОВНИ   И   БЕЗОПАСНИ  УСЛОВИЯ  НА  ТРУД
      СЛУЖБА  ПО  ТРУДОВА   МЕДИЦИНА 
  
Здравей Патриция,
Моля те, да добавиш моята подкрепа в писмото доинституциите.
Благодаря !
Поздрави,
Веселин Колев Тодоров
Издател и редактор  Proomo.Info

Здравейте,
 Подкрепям искането ви и може да допълните имената мив списъка към писмото.
 Сърдечен поздрав:
Недко Дечев Недев
Казанлък

Здравей Патриция.
Одобрявам писмото като искам да прибавя ивъзстановяването на археологическите дадености на дворците във Велики Преслав иПлиска в своето предишно великолепие, (както това направи Людмила Живкова сВелико Търново).
Стига сме сегордеели с нашето тракийско и римско наследство,  което не отричам.
Нека припомня заблясъка на Симеоновата столица и дворцови постройки и църкви според ЙоанЕкзерх  "Ако някой странник и беден човек дошъл издалеч пред стенитена Външният град,  ги види, той се удивлява. И като пристъпи към вратите,той се чуди и разпитва.
Като влезе вътре,той вижда от двете страни да стоят постройки, оцветени с камък и украсени сдърво. По-нататък, като влезе във Вътрешният град и види високите палати ицърквите, украсени с много камък и дърво, и цветове, а от вътре с мрамор имед,със сребро и злато, той не знае с какво да ги сравни, тъй като не е виждалтакова нещо в своята зема, а е виждал само сламени хижи ".
Недопустимо е в Германия на всеки баир да има поедин замък, а тук в България българите да нямат представа от нашето предишностроителство и великолепие. Ако трябва да се събират пари и намират спонсори,които да прегърнат тази идея би било прекрасно. В края на краищата наш дълг еда оставим нещо на идните поколения, а не само голи приказки.
С  уважение д-р Тошев

Арх. Борис Ташков
ПОДКРЕПЯМ! НАВРЕМЕННО!
Най-накрая НАСТЪПИ БЪЛГАРСКИЯТ РЕНЕСАНС!
Нека не робуваме на историци с титли,
заработващи заплатата си при тези, които имат сметка България да е слаба, малка и да забрави, че е била преди 20 века ВЕЛИКАБЪЛГАРИЯ и реално е първата държава след новата ера, запазила своето име!
Недопустимо е българската археология да служина гърци, руси, турци, сърби и македонци и да не защитава българина и да гомами да прави БУРЯ в ЧАША ВОДА, за сметка на вековния Му стремеж да прокарапътя към своята повече от 8 хиляди години история, дал на света Варненскатацивилизация, най-старата на планетата!
НЕКА РАЗБУНИМ ТРАКИЙСКО МОРЕ и то даПРОГОВОРИ, че истинската ЕЛАДА е БЪЛГАРСКА и, че ГЪРЦИТЕ този млад посветен вхристиянството народ след 1821 година ограбват и присвояват българскатаистория!
БЪЛГАРИТЕ-ПЕЛАСГИ-ФИЛИСТИМЯНИ-АРАМЕИ сапървите християни на земята!

Славян Стоянов: Подкрепям свсичко което е по силите ми.

Константин Каменов:
От Интелектуално звено"Корени" подкрепяме безспорно тази идея, защото тя почти сепрепокрива с най-важната идея от повода за нашето създаване.
Възгледът ни относнооформянето на старобългарската народност е свързан с културното и племенноразвитие на (прото-) траките, няколкото вълни, отделили се мащабно от тях презшестото и четвъртото хилядолетие преди Христа, чието развитие разглеждаме дозавръщането им на Балканите под времевите термини (прото-) българи и древнибългари. Стоим твърдо зад позицията, че траките не изчезват преди оформянето настаробългарите, а дори участват в създаването на други европейски народности иогнища на култура, както и зад тезата, че славяни няма, дори като лексикалентермин до 16 -17 век. Той е част от мегалиидеята на Русия за тяхно господствонад повечето източни европейски народи.
Проучили сме достатъчнодобре въпроса, че елините са едни от пиратските тракийски племена, катосъхраняват само част от тракийската култура, вкарвайки голяма прагматичност,ползвана от днешния свят. Върху тази тема работим още, за да я превърнем отхипотеза в теза. И още, и още, и още...
Вярвайте ми обаче - никой няма да ничуе. Ако се вгледате в задълбочените писания на наши приятели в социалнатамрежа, които са истинските борци срещу комунизма и КГБ, както и в писанията на качественитени юристи и професионалисти от съответната област на науката, ще разберете, ченямаме шанс в общество, където стари комунисти станаха лица на съвременнипсевдо демократи, а действителните борци и мъдрите хора са изтласкани извънкръга, от където може да се влияе в управлението, то, всички сте с голяминтелект и няма нужда от моето заключение. 

 Бройте ни и нас - 
Ангелина Бонева Кхан
Сохаил Джафар Кхан
Светослав Еленков
Галя Георгиева
Петя Фурнаджиева
www.thequill.eu - SkyCity Shopping MallНяма коментари:

Публикуване на коментар

НАШИ ИЗСЛЕДОВАТЕЛИ СЪС СЕНЗАЦИОННИ РАЗКРИТИЯ ЗА ДРЕВНАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ

Интердисциплинарният изследователски екип „Руните говорят 2“ с ново откритие, което показва какви вреди нанася иманярството върху бълга...