сряда, 18 септември 2013 г.

СИНИТЕ ОЧИ ВЪЗНИКВАТ КРАЙ ЧЕРНО МОРЕ И СТИГАТ ДО... ФАРАОНИТЕ


Тази сутрин започна един спор, в англоезична страница за анунаки, в която цитират учени, според които  сините очи са възникнали в района на Черно море преди около 10 хилядолетия. 
И започна едно философстване, при което се наложи да ги въведа в разкритията за първото злато край Варна, доказаните ДНК-изследвания, че тази цивилизация не е изчезнала, а ние сме нейни наследници, както и за причините след потопа да има разселване на нашите предци на североизток и югоизток, за да оставят следите си на два континента. 
Започна възхваляване на анунаките, което ме накара да напиша следното - 
"От всичко, което съм чела и видяла, съм разбрала, че анунаките са високо развити същества, не са агресивни особено, но са много алчни. Част от тях, не всички. Затова и днес ние сме техни роби. Единствените, които са били хиляди години против робството, са българите. Защото те идват, за да освободят хората от робството им. Това обаче не е добре са алчните анунаки и те започват да търсят начини да заличат българите. И го правят от векове. Но ние пак оцеляваме. Защото сме Божий народ!". 

Ето какво цитират тези любители на древната история и гадаят, защо египетските фараони и шумерските царе са били със сини очи - DNA testing concluded that ALL blue eyed people are genetically related to a single person who lived, and spread out, from the Black Sea region sometime between 6–10,000 years ago, after the end of the ice age. "The first blue-eyed humans were among the proto-Indo-Europeans who subsequently spread agriculture into western Europe and later rode horses into Iran and India." said Professor Hans EiberФакт е, че хората в тези форуми са любознателни и се опитват да сглобят пъзела. Но им липсва достатъчно информация. Затова след като дадох примери за пътя на българите в Европа и Азия, те възприеха написаното като етническа пропаганда, и им написах следното: 
"От всички древни учения на българите стана ясно, че Болг + Aр не е етническо понятие,  а състояние на духа. В превода над 100 езика до 14 век  името на народа се превежда като Божий народ. Дадох няколко примера за най-ранно обработваното злато в света, открито в България, Варна, което доказва, че съвременната цивилизация започва от нашата земя.
Не е от Шумер, не от Египет .... А от Болг + APските земи. Ако прочетете малко повече за атлантите ще разберете защо преди края на своята цивилизация, те са се срещнали с хората от Ham - това е нашата планина днес  Хемус. Българите в своята 30 хилядна цивилизационна  история минават пред два континента - Европа и Азия. И на двата континента са били открити доказателства за този път. Имената на двата континента имат своето значение на български език.
  Ако имате малко повече историческо знание, вие ще знаете, че в историята на българите има създадени 12 държави в Европа и Азия, наречени на тяхното име. Много градове, реки и планини на двата континента носят български имена - Болг (Волга), Белград, Bella, Белица, Белгия, British - това е нашият древен глагол бръснене, защото хората, които се заселват на Британските острови са с бръснати глави и произхождат от земите ни .... 
Защо името на земите ни е българско БАЛ + КАН - голям владетел. Защо не е гръцко, или елинско. Или румънско? Защото народът български пази своята земя, а тук нищо не е случайно. Гробницата на Бастет в Странджа - според легендите тя е живяла над 800 години. В района няма уранови мини, но има радиация около мястото? Това  не е ли всъщност богинята Майка, която заръчва от Египет, където е най-големият паметник в света, Свинксът - пак посветен на Богинята Майка, да бъде погребана в българската Странджа. Защо е Жена-Котка? Защото на Орион за с котешки лица и котките са тук, за да ни напомнят за нашите създатели и кучетата - от Сириус - за да ни напомнят, че новата раса е тук, за да ни научи да обичаме безусловно. Както кучетата могат да ни обичат. 
Царичина и нахлуването на руски и американски служби, с цел да я зазидят с тонове бетон. Защо там е скрит Първия човек? Дядо ни Зиези?

Първата цивилизация на Балканите, която се разселва  на север и на юг от Черно море след потопа преди 5-6 хилядолетия, стига до Китай и Индия. Поради това, в Китай през 80-те, в Pyramid White са намерени погребани високи бели мъже с татуировки и българските родопски навуща и шевици - типични за нашата земя. Защо китайските власти забраняват достъпа до пирамидата след това разкритие - можем да се досетим. 
В нашата Странджа е погребана египетската принцеса Бастет, защото в Египет фараоните не са забравили коя е тяхната родина. Така че дори и днес в Египет има топоними с български имена. Те съществуват в Иран, Афганистан, Китай и Индия - където нашите предци са преминали.

1 коментар:

  1. Има ли последователно направени изследвания по темата? Какви са източниците за твърденията? Ако повече българи повярват в тези твърдения, това би се отразило добре на самочуствието и от там на всички аспекти в живота ни.

    ОтговорИзтриване

КАК АРХЕОЛОГЪТ КРАСИМИРА ЛУКА СПЕЧЕЛИ ПРОЕКТ НА ЮНЕСКО И СЕ ОКАЗА НЕУДОБНА

   Археологът Красира Лука е заръвшила  археология в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2000 г. е председател на Българско...