ЗАЩО ПОСЛАНИЕТО ДО ВСИЧКИ ЖЕНИ Е: ВЗЕМЕТЕ НЕЩАТА В СВОИ РЪЦЕ

Темата за жените и мъжете, за сбърканата матрица, в която живеем, е причина да започна писането на втората ми книга "Учебник за мъже".

По този повод ще цитирам тук едно послание, което получих скоро от една българка, доктор на науките (пожелала анонимност), която се свърза с мен след като прочела книгата ми "Да свалим маските".   

""Послание от Богинята - Майка

Жената-учен генетик, създала настоящия живот на Земята, е родена на Орион, но е работила по този проект на Сириус. Предните хора са я наричали Богинята-майка (затова сега на всички езици майка се изговаря по подобен начин).
Това, че тя ни разкрива как е изглеждала тогава (чрез пълното съвпадение на сфинкса и образът на Анджелина Джоли, която е копие на създателката) и това, че най-великият паметник на земята - сфинкса, е построен в нейна чест, тя ни показва значението на жените на земята сега. 
Това че всички хор с произлезли от една жена се знае от учените генетици още от 70 години на миналия век. 
Основното й послание към хората е да знаят, че се е завърнала, за да спаси децата си. 
На 21.12.2012 г. тя вгради част от своята душа във всяка една земна жена (всяка от нас вече усеща повече сила и възможност от тази дата)
И така колкото и да я търсят враговете й, тя не може да бъде уловена и унищожена. 
Давайки от себе си на всички жени, тя ги направи по-способни във всякакъв аспект. За да могат да осмислят кой и как се опитва да унищожи децата й и да могат да се противопоставят и опазят рожбите си. 
Тя ги призовава: "Принцеси мои , обединете се и дайте възможност на вашите деца да  живеят на Майката-Земя в радост, здраве, изобилие и мир. Вдигнете глави от изкуствения убийствен битовизъм, в който отглеждате рожбите си и  съществуват сега. 
Вземете нещата в свои ръце, бъдете безстрашни, борете се и се обединете за бъдещето на вашите рожби. Не позволявате да бъдете унижавани. Разберете кой трови водата, храната, въздуха, лекрствата, ваксините. Защо ви причиняват изкуствено безплодие. Кой ви внушава, че слънцето е вредно - то от милиони години дава живот и лекува всичко живо на земята, включително и вашето ДНК. Защо се проивеждат ГМО храни, като по този начин се унищожава основата на живота на Земята. 
Всички тези вредни въздействия с насочени към разрушаване на вашето ДНК (за да не можете да го предадете в бъдещето) и вашия интелект. 

От хиляолетия манипулторите, управляващи хората на Земята изкривяват всички принципи и морални устои и ги представят с обратен знак. Това е с цел предизвикване на бавно, но сигурно самоубийство. Като знаете това ще имате ориентир за правилната посока в живота и за нужната промяна на вашия свят. 
Когато сте объркани в този хаос от лъжи, послушайте сърцето си и го питайте това добре ли е за вашите и за другите деца. Отговорът ще ви покаже какво трябва да правите в конкретния случай. Знайте, че живот е равно на животни и са едно. И яденето им е един вид самоизяждане
Мъже подкрепете настоящите и бъдещи майки тези, на които изкуствено им е отнето правото да бъдат родители, да изградят свят, в който да се живее без изкуствено предизвикани болести, войни, глад, страх и заблуди. Нека да възстановим нашата земя, която целенасочено почти е унищожена.  
Призив към хората на истината и светлината: 
Бързото и масово разпространение на това послание на всички езици ще даде по-голяма възможност да спасим нашия прекрасен свят, за да има къде да живеят щастливо нашите деца. Нека текстът е придружен от сфинкса и лицето на актрисата. 
Бъдете благословени и обичани! 

П.П. Посланието е прието в България преди няколко седмици, като целта е да стигне до повече хора. ""


Неотдавна по повод на мой коментар по тази гореща тема, цитирах мой приятел от Фейсбук със следното:
 Мили момичета - мъжете все още не са свършили, напротив. Ето един жив пример: Ivan Uzunov: 
"Скъпи жени, според мен ВИЕ забравяте, че вече се намираме в ерата на ВОДОЛЕЯ - тоест жените и мъжете ще разменят ролите си във всички аспекти?...
Моето скромно мнение е, че в България това се случи от началото на прехода, тоест ролите се размениха?
1. Българките изнесоха прехода на "крехките си рамене" - Българите лигльовци-безработни депресирани комплексари се утешаваха с традиционата ракийка и салатка?..
2. Българките ускорено тръгнаха по спиралата на издигане на СЪЗНАНИЕТО, докато в същото време огромната част от българите ДЕВОЛЮИРАТ?.. И най-лошото - голямата част от българските мъже и за разплод не стават, а камо ли за ЛЮБОВНИЦИ с тези шкембета и ориенталски обноски...
ХВАЛА на БЪЛГАРСКАТА ЖЕНА!".








   

Коментари