КОЙ И ЗАЩО ЗАЛИЧАВА ВСИЧКО БЪЛГАРСКО?



През последните месеци след излизането на моята книга "Да свалим маските" започна странен наплив за приятелство от профили с европейски имена, които впоследствие разбирам, че са родом от Турция и гастербайтери в Европа. Не знам дали в Турция е правена статистика за грамотността на населението, но от други източници знам, че грамотността свършва на няколко километра южно от Истанбул - като говорим за малките градове и села.
Тези от тях, които от години живеят в Европа, само видимо са станали европейци. Дълбоко в себе си те продължават да живеят в лъжата Великата отоманска империя, която отново се завръща???? Един от тях, по-късно ще преведа "гениалните" му творения твърди, че Балканите са турски земи много преди българите да се преселят на тях???? и че етнически са по-древни от българите. След всички тези глупости и на мои цитати от световни учени, които признават, че българската цивилизация е най-древната в света, той ме попита с доловимо злорадство:
"А била ли си в музеите в Европа? Там няма нищо за българите. Всичко древно е от Римската и Византийската империя." И докато ние тук си мислим, че светът ще признае скоро България, държавите около нас провеждат политика за заличаване на всичко българско.П

Коментари