КОГА МЪЖЪТ Е ИСТИНСКИ ЩАСТЛИВ?


Мъжът е щастлив само когато е единствен за жената, която обича. Стига да знае как да бъде единствен. Тези мои думи предизвика необясним ураган във фейсбук. 
Но както винаги темата за мъжете и жените е много по-значима за хората, отколкото евтините политически скандали, с които ни заливат през последните години.
 Имам много приятели, които от години ме питат каква е тайната за успеха на един мъж, за да бъде с жената, която е негов идеал за половинка. Защото тя има качества и е достигнала до развитие, което на него му се вижда високо ниво в сравнение с останалите жени, които познава. Но за да има този мъж до себе си точно тази идеална жена, трябва да знае как да я спечели и той да бъде единствен за нея. 
И тук пак напомням думите на големия български поет Евтим Евтимов за виното и жените "Вино и жена изневеряват, когато няма истински пиячи". 
Както мъжете са егоисти и искат най-идеалната жена за себе си, така и жените трябва да са егоисти и да изискват изява на качества у мъжете, каквито те не изграждат в себе си, защото така им е по-лесно.
Затова и народната мъдрост гласи - Всяка жаба да си знае гьола!

Коментари