ЗАЩО УМНИТЕ СА НАКАЗАНИ ДА БЪДАТ УПРАВЛЯВАНИ ОТ ГЛУПАЦИ







Едни от най-странните и неясни избори изживяхме през 2013-та - скандали и помии до последния изборен ден.
Добрата новина е, че дори според древните философи всичко е както трябва да бъде. Усмихнете се, защото най-хубавото предстои. 
Както каза неотдавна Иво Танев в предаването на Гала - Бой по тези, на които плащаме, за да работят за България. Те не са властта, защото получават пари от нас, работа от нас и привилегии от нас, за да поработят. Но не би!
- България е богата на ресурси, лъжат ни, че сме бедни, за да не питаме къде е богатството ни - каза още Иво, който прави първата гражданска контролна група в район Изгрев, за да оказва натиск и да изисква дела в ползу роду всеки месец от депутати, общински съветници и кмет. 
Поздравления!
Преди изборите маските падаха от лицата на кандидатите за яхване на държавата като презрели круши -  слугите на народа за наше улеснение решиха да "пуснат" бюлетините вместо нас, за да ни спестят разкарването до урните в онзи хубав слънчев ден! 350 000 бюлетини бяха печатани странно защо и по чия поръчка, бяха опаковани с бележки за определени градове и прокуратурата ги хвана в деня преди изборите, още докато печатницата въртеше бройките, които отдавна уж бяха отпечатани. 
Маските паднаха и на "честните" и "почтени" "демократични" избори, в които населението вярваше 24 години след "демократичните" промени. 
Причината - партиен монопол. 
Точно и ясно описание на схемите за масова манипулация съм написала в книгата "Да свалим маските" - след като видях с очите си това, за което други колеги журналисти често казват: "Ако си отворя устата, всички ще влязат в панделата".

ЕДНА ОТ ЦЕЛИТЕ НА ВСЕКИ НАРОДЕН ЛЮБИМЕЦ, УСТРЕМЕН КЪМ ВЛАСТТА, ОСВЕН ДА СЛОЖИ РЪКА ВЪРХУ ГОРИВАТА И ЕНЕРГЕТИКАТА, ЗА ДА НЕ МОГАТ ПЕНСИОНЕРИТЕ С ЕДНА ПЕНСИЯ ДА СИ ПЛАТЯТ ТОКА ИЛИ ПАРНОТО (КОЕТО ЛОГИЧНО ВОДИ ДО НАЦИОНАЛЕН ГЕНОЦИД), СА КАНАЛИТЕ ЗА КОНТРАБАНДА НА ЦИГАРИ, АЛКОХОЛ, ДРОГА И ВСИЧКО ОСТАНАЛО.
Затова нека не се учудваме, когато периодично уж скандални заглавия ни разкриват този и онзи министър върху кои канали е сложил ръка. 


Новите слуги на народи и този път се самоизбраха. 
Сега е времето всеки от нас да даде урок на политиците ни, тъй като всички вече разбрахме, че системата няма да бъде сменена от тези, които са в нея, а от всички, които сме извън нея.
Моят първи важен урок към народните избраници е написаното в книгата "Да свалим маските". Точно това е причината да събера част от тях дни след като се успокоят, че са вътре или че ще източват държавна субсидия, за да има кажа няколко основни условия, за да ги бъде и преди евентуални следващи избори тази година .
Събитието е на 5 юни вечерта в клуб-ресторант Панорама на бул. Дондуков.
Ще започна с една от любимите ми теми - преходът към по-добър свят.

 Мнозина все още не си дават сметка, че лошото в делата им, лъжете и посягането върху националните идели и интереси, носи тежки последствия  за тях и семействата им. 
Как и защо? В книгата "Да свалим маските".









Коментари