ПРОТЕСТИТЕ СА СРЕЩУ ВСИЧКИ ПАРТИИ, НЕ СРЕЩУ БОЙКО



За да не спорим за глупости, нека уточним:
Протестите не са срещу Бойко, а срещу всички политици, предали националния интерес за последните 23 години. 
Той можеше да спечели доверието на хората, но не направи сериозен опит да се противопостави на престъпленията преди него. Просто го вкараха в играта. 
И всеки след него, който не върне националните интереси на българите, няма да спечели доверието им и ще трябва да подава оставка по този начин. 
Ако някой си мисли, че протестиращите ще допуснат някой политик да застане пред тях и да ги извърти, подобно на Костов през 97-ма, нека опита. 
Ще го смачкат с камъни.
Казват, че протестиращите не са на едно мнение и не знаят какво искат. 
Няма как да е на едно мнение, защото за първи път в световната история един народ иска чисто и безпартийно управление. Това са го казали всички духовни учители на българите - ние първи сме минали през най-трудния път, за да стигнем до това искане. 
В България всички партии, създадени от ДС, са пълни с ченгета, които продават националните интереси. Техният интерес е един - парите. И така 23 години. В началото в СДС имаше доста чисти хора. Но след Костов те избягаха от СДС, защото се превърна в ДС-партия. 
Днес хората искат национални интереси, които няма как да се случат с партии, създадени от ДС.
За тези, които трудно излизат от старото мислене, звучи невъзможно да се прави управление без партии. 
Не е трудно. Българите днес не искат управление с партии, а с хора, които радеят за националните интереси. Аз познавам такива българи в цялата страна и могат да направят кабинет, който няма да краде и до няколко месеца България ще стане № 1 в Европа. 
 Но никой извън страната няма интерес от това. Ние в момента не преодоляваме нашите политици, а тези велики сили извън България. Които искат да заличат българите и си мислят, че почти са ни свършили. 
След заличаването на българите във Волжка България, като плащат на Сталин да ги превърне в татари, сега е ред на Дунавска България. От 23 години стимулиране на емиграцията и намаляване на раждаемостта сред българите, а в същото време механизми за поощряване на демографския ръст сред циганите. 
Опитват се да ни премахнат от 600 години - опитаха с турски кланета, вкараха ни в губещата фашистка коалиция, а след това в обречената соцсистема. Не успяха. 
След 89-та опитват с развратени от пари политици, които са готови и майките си да продадат. За да се стигне до днес.
Многознайковците не спират да повтарят - за какво ни е Велико народно събрание, тези в парламента и те са хора като нас?
 Тези в парламента са там, не за да работят за националните ни интереси. Те плащаха на партиите по 500 хиляди лева, за да влязат в играта и да избият тези пари многократно.  
Те превърнаха депутатството в бизнес и в начин да избият инвестициите си. 
Това ли са хората като нас, които трябва да са в парламента?

Понеже има такива, които още спарят дали протестиращите знаят какво искат, ето синтезираното искане, направено от астролога Филип Филипов. Той и други астролози като Силва Дочева прогнозираха, че от март тази година ще има огромна гражданска активност. Пиковият момент се очаква около 20 март. 

Думите на Филип:
Вчера бях сред инициативния комитет и се изказах пред около 10 хил. човека-протестиращи във Варна. Заедно формулирахме няколко искания. Първите 3 - най-важни са:
1. Дошло е време да се свика Велико Народно Събрание, като в него се включват хора от протестиращите инициативни комитети и хора от професионалните съсловия.
2. Това Велико Народно Събрание трябва да смени тотално системата, защото тя е създадена от партиите, а те изгубиха напълно кредита на доверие на народа ни.
3. Нашият път е ПЪТЯ НА НЕНАСИЛИЕТО - ПЪТЯ НА МАРТИН ЛУТЪР КИНГ И ГАНДИ => тотално се разграничаваме от всички улични конфликти и крамоли. Само в справедливост и разумност можем да постигнем нещо добро за народа ни.
След главните искания, които вече описах в друг пост следват:
4. Намаление с 30% на цен.тока.
5. Съд за виновните, за настоящото положение.
6. Намаление на депутатите до 120-100 човека и промяна на конституцията чрез ВНС.
7. Отзоваване на депутати които са загубили доверието.
8. Тотална смяна на системата от партии и замяна със нова система от представители.
9. В парламента да влизат хора от инициативни комитети и граждански дружества.
10. Преразглеждане на концесионните договори и договорите на монополите и обявяване в нищожност и неморалност. Връщане на концесията за злато и други природни ресурси в български ръце и по този начин уреждане на дълговете на НЕК и други фалирали структури.
ВСИЧКИ БЪЛГАРИ МОЖЕМ ДА СИ ВЪРНЕМ УПРАВЛЕНИЕТО В НАШИ РЪЦЕ И ДА ПРОМЕНИМ ТОТАЛНО СИСТЕМАТА! ПРОТЕСТИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДОКАТО СЕ ИЗПЪЛНЯТ ИСКАНИЯТА НИ.
 ВАРНА ОТНОВО ДАДЕ ПРИМЕР НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ!

Тъй като ми омръзна да повтарям, че нашите духовни учители от почти сто години повтарят какво предстои да се случи в България, ето и думите на Дънов:

„Праведните ще просветнат в Царството на Отца си“. 
Ще бъде ново небе и нова земя! 
Всичко това, което е сега, ще си отиде. 
Та, като ви казвам тъй, някои ме гледат и казват дали сериозно говоря. 
Не „сериозно“ говоря, ами аз говоря, защото ми е приятно да говоря. 
Приятно ми е да говоря, защото „праведните ще просветнат“, аз за тях мисля, а какво ще стане със света – това не искам да мисля. 
И сега, понеже мобилизацията се е привършила и вратата се е затворила, онзи, който е влязъл, за него връщане назад няма, а който е останал, той напред не може да върви. 
Ще ме запитате: „Е, какво ще бъде с тях, които са останали вън?“ – Ние искаме да знаем само какво ще бъде с праведните, а какво ще бъде с грешните, то не влиза в нашата програма. Ние не се занимаваме с дълговете на хората. Ние се занимаваме с богатите хора. 
Нам ни трябват праведните, защото те имат средства и светлина. Да употребим това; защо ни са онези, бедните. Вие ще поддържате бъдещата култура, ще отворите касите си. Говорим за една положителна култура на праведните, а за грешните и дума няма да правим. 
„Който има уши да слуша, нека слуша.“ Сега вие ще зададете въпроса: „Какъв окултен закон има да разбираме?“ Окултен закон е: „Праведните трябва да просветнат, и, като просветнат, всичко е в техни ръце. Ако не просветнат, никаква сила няма да имат“. Ето окултният закон. 
Някой казва: „Как да придобия сила?“ – Като просветнеш, ще придобиеш сила.
Тогаз те ще просветнат! 
Братя и сестри на Христа, НБ Сила и живот 5 сер.

23 октомври 1921 г.
Учителят Петър Дънов


Години след Дънов и Слава Севрюкова говори за новите хора на новата земя: 
Слава споделя: „Задачата на Ванга е много по-тежка. Трябва да трасира пътя на Новите времена. Да убеди, че душата надживява смъртта. Да утъпче път за духовно развитие на народа. И всичко това в комунистическата епоха. Ще дойдат скоро люде с дарба на различни места, които ще са „отворени врати“. Ще вървят по този път.“
И сваля маската на вековните лъжци: "Божият син сега е Слово. Всемирна душа. Не се е явил някога на Земята, както се твърди, да бъде „изкупител“. Търговците, които открай време са се облагодетелствали от храма, напразно се опитват да го изкарат такъв. Нищо не изкупва, а само прозорливо поучава онези, които „имат уши да чуят, и очи – да видят“. Той по-скоро е нашият Спасител – с живот, личен пример и послания.
Не предстои повторно да се роди на Земята като човек в плът и кръв, както пак те, хитрите търговци на идеи, зад които примамливо шумят финикийски знаци, се опитват да ни заблудят. Божествен, много по-възвисен е Върховният замисъл. С времето Божият син ще се всели във всяко разумно човешко същество. Ще се слее с него. Това постепенно ще го промени. 
Христос е Новият човек. Човекът – до края на задаващата се епоха (2800 г. – бел. Хр. Нанев). Носителят на добродетелите на Бъдещето."
И нещо, което се случва днес с протестите:
 „Докато Европа слисана умува какво да предприеме за осиротялата ни държава, някои политици ще бъдат съдени за поредната, може би най-страшна национална катастрофа. Мнозина ще заплатят с лихви греховете си. От тоз миг нататък властниците ще станат изключително внимателни към събитията в страната. В периода, когато същата тази Европа объркана се двоуми как да реагира, сърбите състрадателно ще ни подадат ръка. Ще ги приемем като братя. Ще дойде време населението в България силно да оредее. Мнозина ще я напуснат. Но по земите ни все ще има хора, зовящи се българи, говорещи родния език. От най-старите народи в Европа сме, няма да ни затрият. Докато има живот на Земята, българите не ще изчезнем. Затова, казвам ви, богоизбрани сме. Други народи ще се заличат, ние не", допълва оптимистично тя.



Коментари