ПР СЪВЕТ КЪМ ПОЛИТИЦИТЕ: ВОДЕН ПИСТОЛЕТ ЗА КОМИЧЕН ИМИДЖ





Моят съвет като ПР към политиците ни, които искат да изграждат имидж на герои да не повтарят грешката на Доган с "водния" пистолет, пълен с пипер. 
Така образът придобива само комичен характер, героизмът след този гаф е трудно постижим...

По тази тема НЕ МОГА ДА НЕ ЦИТИРАМ МОЯТА КОЛЕЖКА ОТ НОЩЕН ТРУД Милена Минчева, КОЯТО МИ ДОНЕСЕ СЪЛЗИ ОТ СМЯХ С ТОЗИ КОМЕНТАР:
"Един приятел вика, че това (с Доган) никога не можело да се случи на конференция на БСП. Все щял да се намери някой от първия ред да подхвърли един „Макаров”… 
А тия почнаха да бият човека, хем нищо не можа да направи. 
Па те може и за това да го биха…"""

Този воден пистолет обаче извади на показ един много сериозен проблем, който показва как чужди интереси искат да ни сготвят като Коледни прасета. 
Всички медии и в България, и по света, повтарят най-голямата лъжа, която може да ни докара до ситуацията, в която бе поставена Сърбия с Косово -  за български турци в България - такива няма!!! Има българи-мюсюлмани, които преди векове са приели Исляма и никога не са били турци!!! Има и българи-мюсюлмани, които при смяната на имената преди 25 години се изселиха в Турция. Всички турци са изгонени от страната ни след 1878-ма година и заради това, което им се се случило, никога не биха се върнали тук!
През последните 23 години съвсем умишлено чужди интереси, подкрепени от наши продажници, внушават на тези българи, че щом са мюсюлмани, значи са турци. Това е лъжа!

Ще направя само едно допълнение към този коментар, след един разговор с човек, който има повече информация от мен, но пък моята интуиция се оказа в правилна посока. 
Някъде извън България има доста провокативен план за тотално рухване на българските интереси и на страната ни като такава. 
Това е част от сценария - малко знаем за този план, освен публичните прояви на сценаристите. Атентатът в Бургас, за който се знае, че е поръчка на съседна страна, падането на френски командоси в българско село преди няколко месеца, за което още не сме получили официална информация, и случилото се в НДК.
Може вече да твърдим съвсем категорично - Политическата система в България, създадена с кадри на ДС преди 23 години показа, че е на финалната права.
Маските паднаха окончателно. В ръцете сме на чужди интереси, които подкопават националните такива...
Вече всичко зависи само от хората.


Дали ще е Доган, Първан или друга сган, не е толкова важно. Докато има кукловоди от ДС зад всички тези партии и политици, нищо хубаво не ни чака. 
Нашият проблем не са самите политици - дори и да имат желание да радеят за България, влизайки във властта срещат тези кукловоди и им се обяснява много ясно, че ако не следват техните указания, нищо добро не ги чака. Вадят се досиета, компромати и се ползва целият ченгесарски инструментариум. 
Хората не са наясно с политическата игра в България. Политиците ни нямат думата в случая...

Това е една от причините да нямаме истински десни партии, за които хората да гласуват - защото в основата на всички е ДС. И за да се подиграе с нас, дори в СДС вкара своята абревиатура и я напълни с червени послушници с досиета.

Цялата тази лъжа - за наличие на турски етнос в България, ни води към най-лошото - опит за мултиетническа федерация и сбогом на България. И как лидер на партия, обявена за партия на български турци, каквито няма, е човек, който дори не е етнически турчин, а син на циганка и татарин, обучен от ДС и КГБ, както повечето лидери в политиката ни, и всички заедно продават интересите ни на всички, които им плащат. 
Ако си мислите, че този лидер работи само за турски интереси, вижте как турският президент отказа преди 2 години да се срещне с него и прие само тогавашния му заместник... Хората не мислят и затова ни се случва всичко случващо се.

Важно е да видим кой е написал този сценарий -  не съм сигурна Доган каква - голяма или малка роля, има в този филм, по-важното е, че това става на фона на няколко опасни събития у нас през последните години. 
Атентатът в Бургас е по същия сценарий, процесът в Пазарджик - също, падналите френски командоси от арабски произход - мюсюлмани, също. Като свържем всичко това, виждаме една опасна линия, а е важно да знаем и този сценарист какво всъщност цели за финала на филма. Тук идва вече и опасността от ново Косово - всички знаем кой и защо го създаде...

Наскоро един приятел ме пита: Ходила ли си в Косово да видиш какви огромни паметници на американския президент има там? По-големи от нашето НДК. 

 Световните играчи в политиката нямат морал, нямат ценности, нямат скрупули...
България винаги им е била пречка в тези мръсни игри. Иска им се да няма българи, но на нас ни е писано да ни има. 
Искат да са Богове, но не са и влизат в игра, която не им е ясно, че зависи от по-голяма сила. 
Бог да пази България!
















Коментари