събота, 5 януари 2013 г.

СВЕТЪТ Е ОЦЕЛЯЛ ЗАРАДИ... КРАСИВИТЕ ДУМИ НА МЪЖЕТЕ

Не е нужен на мъжете много интелект, за да схванат още в ранна възраст, че жените се впечатляват най-много от... красивите думи. 
Дори и жена с повече интелект лесно може да падне в този капан, стига мъжът да е почти на нейното мисловно ниво. 
Когато обаче не е - резултатът е нулев. 
Но разбира се това не означава, че мъжете трябва да спират да ръсят красиви думи и обещания - светът е оцелял точно заради този техен талант :)))
С риск да насълзя в този хубав ден четящите, ще споделя поредното мелодраматично четиво, което имаше амбиция да ме вкара в роля в някой сапунен сериал. 

Но за да има роли, трябва да има и добри сценаристи.
""Ще Ви кажа нещо, което сигурно би ви било смешно, но преди седмица Ви видях на живо и останах изумен. До сега по телевизията никога не съм обръщал внимание когато са давали нещо с Вас,но като ви видях и унемях (авторът отговаря за правописа) една минута гледах после в една точка и нямах думи. Не знам как се казва това нещо, предпочетох да ви го кажа защото една седмица аз си мисля за това. Сигурно се излагам пред Вас в този момент но сте една МНОГО КРАСИВА ЖЕНА и аз се радвам че ви видях.
Извинявам се ако съм Ви натоварил с това.
Имам си приятелка, но се влюбих от пръв поглед. Сигурно изглаждам смешно но е така. Извинявам се пак
аз не съм такъв по принцип. Надявам се някои ден пак да ви видя.............""

Вадете кърпичките :))

1 коментар:

А ЗА БЕДНОСТТА НА ДУШИТЕ НИ КОЙ ЩЕ ПРОТЕСТИРА?

Новината за деня, която няма да чуете от нито една медия е, че докато протестираме срещу високите цени, никой не се сеща да протести...