събота, 5 януари 2013 г.

ЛЪВСКИЯТ ДУХ ПАК Е В КОМА

ОФИЦИАЛНАТА ВЕРСИЯ НА ИСТОРИЯТА НИ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 20 И ПОВЕЧЕ ГОДИНИ, С КОЯТО СЕ ПРЕДСТАВЯМЕ И ПРЕД СВЕТА, Е ДОСТОЙНА ЗА ВСИЧКИ "ПРЕСТИЖНИ" СВЕТОВНИ НАГРАДИ - ОТ ЗЛАТНА МАЛИНКА ДО ЗЛАТЕН СКУНКС:
"Постепенно те (ТРАКИТЕ) са претопени от заселилите се през VІ в. на Балканския полуостров славяни"
"ПРЕЗ VІІ в. на територията на днешна Североизточна България се заселват и прабългарите, народ от тюркски произход"
""В края на ІХ в. братята Кирил (Константин Философ) и Методий създават и разпространяват славянската азбука."" И ОЩЕ ЩУРОТИИ, КОИТО ПОКАЗВАТ КОЛКО НАШИ УЧЕНИ СА СЕ ПРОДАЛИ НА СЪСЕДНИ И НЕ ТОЛКОВА СЪСЕДНИ ИНТЕРЕСИ....


И всичко това - на фона на световната наука, която доказа, че българите имаме най-древния произход, но.....изчезналите древни български източници са добре крити, българските учени са добре платени от чуждите интереси и всичко си върви по стар съветски план, който обаче също вече е разгадан. От специалистите по древнобългарска история, наследници на Кубратовите българи в Казан - Волжка България.
 Един от тях казва:
 Фаргат Нурутдинов "Кубратова България или Велика България често се свързва с не особено голяма територия на Черноморието и в Приазовието. В енциклопедиите днес пише същото – това не е така, това е лъжа. Кубрат е управлявал теротория от средния Дунав – от Виена, до Охотско море в Тихия океан. Но за това не говорят. На цялата тази територия се намират десетки реки с имена Болгар, стотици населени места с име Болгар, най-източното име е левият приток на река Амур. 

Славянските племена това са българските племена – от Дунав до Тихия океан – Охотско море. Якутци, немци, чуваши, башкири, балканци, руски, украинци, литовци, латвийци, поляци, финландци, унгарци – всички те са българи.
Такава е историята. Няма нито славянски, нито тюркски, нито финно-угарски народи. Всички те са български племена, говорещи на своите български езици.
В България е имало седем езика – винаги. От 30-тото хилядолетие до нашата ера – българите са считали тези езици за свои.
Тракия е общата родина на всички българи по света. Там под разни имена са били – пеласги, беси, фригийци, но всичко това са българи. На Балканите, в Гърция и Турция – всичко е българска земя.
Сега някои учени в Дунавска България се опитват да докажат, че някъде отдалеч българите са дошли на Дунава. И отнасят това при Кубрат, че чак тогава те стигат до Балканите. Не! Балканите винаги са били населявани само от българи.
Кубрат – не е първият цар на Велика България. Той не е основател. Велика България от Дунав до Тихия океан е била Скития. Това е старо българска държава. Възниква 33 хиляди години преди нас. Тук те са живеели, но прародината остава Балканите.
 Оттук се разселват в Украина, Кавказ, Азия. Сега има българи в Пакистан, Индия. Общо българите по света са 500 милиона, а 400 милиона от тях са в Индия. Милион афганци се наричат българи. Знаем защото учени пътували там са гоорили с тези хора, докато бяха живи. После ги унищожиха. Талибаните – това са ЦРУ. Политиката има вина за това.
Думата Булгар значи – Избран от Бога. Тази дума има около сто превода, един от тях е Богоизбран народ.........."". 
В нета има няколко филма за Фаргат Нурутдинов, учен, който се гордее с българския си произход и за разлика от учените тук - в Дунавска България, не е приел да се продаде, за да изкривява и скрива истинската ни история. С всичко това  ставаме заложници на голямата манипулация, която донесе 
толкова нихилизъм в хората. И толкова емигранти, които не са имали шанс 
да бъдат възпитани в гордост от своя произход. Досущ като във времето на
Паисий,  които е писал Историята българска, за да събуди заспалото племе. 
И да възвърне силата на този лъвски дух - явно някой има интерес той да е в кома. Няма коментари:

Публикуване на коментар

А ЗА БЕДНОСТТА НА ДУШИТЕ НИ КОЙ ЩЕ ПРОТЕСТИРА?

Новината за деня, която няма да чуете от нито една медия е, че докато протестираме срещу високите цени, никой не се сеща да протести...