ЛЪВСКИЯТ ДУХ ПАК Е В КОМА

ОФИЦИАЛНАТА ВЕРСИЯ НА ИСТОРИЯТА НИ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 20 И ПОВЕЧЕ ГОДИНИ, С КОЯТО СЕ ПРЕДСТАВЯМЕ И ПРЕД СВЕТА, Е ДОСТОЙНА ЗА ВСИЧКИ "ПРЕСТИЖНИ" СВЕТОВНИ НАГРАДИ - ОТ ЗЛАТНА МАЛИНКА ДО ЗЛАТЕН СКУНКС:
"Постепенно те (ТРАКИТЕ) са претопени от заселилите се през VІ в. на Балканския полуостров славяни"
"ПРЕЗ VІІ в. на територията на днешна Североизточна България се заселват и прабългарите, народ от тюркски произход"
""В края на ІХ в. братята Кирил (Константин Философ) и Методий създават и разпространяват славянската азбука."" И ОЩЕ ЩУРОТИИ, КОИТО ПОКАЗВАТ КОЛКО НАШИ УЧЕНИ СА СЕ ПРОДАЛИ НА СЪСЕДНИ И НЕ ТОЛКОВА СЪСЕДНИ ИНТЕРЕСИ....


И всичко това - на фона на световната наука, която доказа, че българите имаме най-древния произход, но.....изчезналите древни български източници са добре крити, българските учени са добре платени от чуждите интереси и всичко си върви по стар съветски план, който обаче също вече е разгадан. От специалистите по древнобългарска история, наследници на Кубратовите българи в Казан - Волжка България.
 Един от тях казва:
 Фаргат Нурутдинов "Кубратова България или Велика България често се свързва с не особено голяма територия на Черноморието и в Приазовието. В енциклопедиите днес пише същото – това не е така, това е лъжа. Кубрат е управлявал теротория от средния Дунав – от Виена, до Охотско море в Тихия океан. Но за това не говорят. На цялата тази територия се намират десетки реки с имена Болгар, стотици населени места с име Болгар, най-източното име е левият приток на река Амур. 

Славянските племена това са българските племена – от Дунав до Тихия океан – Охотско море. Якутци, немци, чуваши, башкири, балканци, руски, украинци, литовци, латвийци, поляци, финландци, унгарци – всички те са българи.
Такава е историята. Няма нито славянски, нито тюркски, нито финно-угарски народи. Всички те са български племена, говорещи на своите български езици.
В България е имало седем езика – винаги. От 30-тото хилядолетие до нашата ера – българите са считали тези езици за свои.
Тракия е общата родина на всички българи по света. Там под разни имена са били – пеласги, беси, фригийци, но всичко това са българи. На Балканите, в Гърция и Турция – всичко е българска земя.
Сега някои учени в Дунавска България се опитват да докажат, че някъде отдалеч българите са дошли на Дунава. И отнасят това при Кубрат, че чак тогава те стигат до Балканите. Не! Балканите винаги са били населявани само от българи.
Кубрат – не е първият цар на Велика България. Той не е основател. Велика България от Дунав до Тихия океан е била Скития. Това е старо българска държава. Възниква 33 хиляди години преди нас. Тук те са живеели, но прародината остава Балканите.
 Оттук се разселват в Украина, Кавказ, Азия. Сега има българи в Пакистан, Индия. Общо българите по света са 500 милиона, а 400 милиона от тях са в Индия. Милион афганци се наричат българи. Знаем защото учени пътували там са гоорили с тези хора, докато бяха живи. После ги унищожиха. Талибаните – това са ЦРУ. Политиката има вина за това.
Думата Булгар значи – Избран от Бога. Тази дума има около сто превода, един от тях е Богоизбран народ.........."". 
В нета има няколко филма за Фаргат Нурутдинов, учен, който се гордее с българския си произход и за разлика от учените тук - в Дунавска България, не е приел да се продаде, за да изкривява и скрива истинската ни история. 



С всичко това  ставаме заложници на голямата манипулация, която донесе 
толкова нихилизъм в хората. И толкова емигранти, които не са имали шанс 
да бъдат възпитани в гордост от своя произход. Досущ като във времето на
Паисий,  които е писал Историята българска, за да събуди заспалото племе. 
И да възвърне силата на този лъвски дух - явно някой има интерес той да е в кома. 



Коментари