ИНТЕРВЮ ЗА СТАРИТЕ НОМЕРА НА ПРОДУЦЕНТИТЕ, КОИТО ХИТРЕЯТ НА НАШ ГРЪБ


Журналистката Патриция Кирилова:“ВИП брадър” печели този, който решат продуцентите!

Присъствието най-скучния човек в шоуто е наложено, тъй като е завъртял сърдечна авантюра с един от тях
прочитания: 5444 |коментари: 9
София, България
Патриция Кирилова (вляво) с продуцента на ВИП брадър" Нико Тупарев
Журналистката и ПР Патриция Кирилова е чест гост в тв ефира на Нова ТВ със скандалните си коментари по повод актуалния „ВИП брадър”. Още повече, че тя е сред поканените от продуцента Нико Тупарев за участник в първото издание на риалитито през 2006 г., но така и не стигат до косенсус и тя не влиза. Специално за “ШОУ” устатата Патриция прави разрез-анализ на екранните ВИП-ове, с които я свързват дълги години работа и близки взаимоотношения
- Патриция, ти си била канена в първия „ВИП брадър”, какво (и колко) ти предложиха тогава?
- Виждали сме голяма част от звездите в България в ситуации, в които е жалко и срамно да попада всеки разумен човек. Това не е моята среда и няма как да си причиня такъв шок - да съм затворена с някои от тези хора. За пари не бих си причинила нещо, което не ми харесва... Освен това защо да причиняват на звездите или тези, които си мислят, че са звезди, моето присъствие и това, което знам за тях?... Не е здравословно аз да се озовавам очи в очи с хора, на които мога в емоционален пристъп да наговоря неща, които не съм искала. А и не съм възпитана да правя сеир – Бог да я прости баба ми, която ме е отгледала, казваше: „Аристократите сеир не правят, за тази работа си има шутове” 

- Ти често коментираш „ВИП брадър” по Нова телевизия. Съвсем в началото на реалитито сподели: „Хората от шоубизнеса изобщо не са свалили маските си и няма да го направят до края на формата”. Много от тях обаче вече показаха истинските си лица - изненада ли те някой приятно и съответно - неприятно?
- Свалили ли са маските според теб?! Аз не им вярвам! Смея се, ако имам време да ги гледам, но стари хора да се бият с възглавници, да се дрънкат дали краставици да ядат или кюфтета и да не си кажат за толкова време нищо смислено – дано това да не са истинските им лица! Иначе би било много тъжно. Според мен правят шоу и осъзнават, че ги снимат. Още повече, че някои от тях пред очите ми са правили неща, които в Къщата твърдят, че никога не са ги правили, и се правят на това, което не са. Аз продължавам да твърдя, че тези хора не могат да бъдат себе си, защото ги е страх от истинските им лица. И има причина да е така. Може би Люси, като един наследствено интелигентен човек, е себе си. И наистина е успяла в работата си, защото я знаят и по света, не само тук. Златка – каквото и да говорят за нея, в един момент се оказа, че е едно мъжко момиче, което е много повече мъж от мъжете с претенции вътре – такива като Ники, Юлиян и Фънки. Тези мачовци се надявам да са играли роли, защото, ако те наистина са толкова инфантилни, лабилни, злобни и дребнави, колкото показаха, язък им за физическите дадености, които имат. 

- Твой любимец беше синът на Стефан Данаилов - Владимир. С какво това момче те спечели, докато повечето от Съквартирантите бяха отвратени от хигиенните му навици, противоречивото му възпитание и сектантските му наклонности?
- Това, което всички видяхме, е, че Влади беше наистина най-голямата звезда, най-светла и те ставаха агресивни към него именно заради това усещане – че той е по-силен от тях, по-светъл. Много хора още преди година ми казваха за сина на Стефан Данаилов, че говори интересни и важни неща, да се видя с него. Първо гледах в нета неговите беседи с хората в Южния парк – за първи път чух някой да дава точно и ясно обяснение за това, което предстои. С математически формули, логично, без празнословни отклонения и предположения. Това ме накара да му се доверя. След това вече го гледах и в шоуто, всъщност само заради него го гледах. И се радвам, че вече срещам толкова много хора като него, които наистина знаят какво да правим през следващите месеци. 

- Като негов най-върл враг се показа актьорът Иван Ласкин, а в същото време той беше „засечен” като човекът с най-много вулгарни псувни, упрекнат беше в перманентно пиянство. Защо Ласкин толкова се агресира спрямо Влади?
- Ласкин игра през цялото време, не беше истински. Влади му каза доста истини. Ласкин, както и другите звезди, които имат свои качества, се агресира заради директните думи. Тези хора са такива - те не харесват истината да им се казва. 

- Стана и скандал между Кристина Патрашкова, която нарече майка му Ирен Кривошиева “луда”, а актрисата от своя страна я обвини, че няма деца и за това не може да дава оценки. Тази махленска разпра за какви комплекси говори у съответните индивиди?
- Ирен беше права - човек, който няма деца, не може да казва кой как да ги отглежда. Дори и да има – пак не е негова работа да се бърка в това. Ако не е искала съвет, никой няма право да й натрапва нещо, което е в чужд живот... Между другото това издание на „ВИП брадър” ме накара да напиша още една статия „За войната на Патките срещу Златките”. 

- Защо Къци Вапцаров е най-подиграваният и съответно мразеният човек в Къщата?
- Пак заради страховете и комплексите – всеки, който се агресира срещу него, го напада и обижда, за да не види собствената си малоценност. А тя се вижда, така или иначе. Тъжно е, че мъжкар като Юлиян, когото харесвах, реши да се прави на мъж точно пред Къци. Ако беше избрал Багата, например, щеше наистина да направи впечатление 

- Смяташ ли, че Къцака (както мило го нарича Фънки) има стратегия да се прави на жертва, защото е най-амбициран да спечели голямата награда?
- Той просто е различен от мъжете в Къщата – има и такива мъже, които не са агресивни, тестостеронът не ги удря в главата нон-стоп и така се чувстват добре. А и ако има стратегия, това означава, че за хората ще е още по-забавно. Реално в момента той прави шоуто, защото е основен дразнител. Преди това беше роля на Влади Данаилов – той обаче имаше много повече сила да се справи с мъжагите. Но и Къци опитва... Но в крайна сметка тези хора са шутове - там са, за да забавляват населението, да има шоу. Иначе няма да има смисъл от това предаване, с този огромен бюджет. 

- Каза, че си харесвала Юлиян Константинов, преди да реши да се прави на мъж точно пред Къци. Той се показа и като тартор на агресорите спрямо него и изобщо на по-слабите в Къщата. В същото време демонстрира, че е един от най-начетените личности, още повече че води подобно предаване по същата телевизия?
- Юлиян е типичен пример на поколението, което е на неговите години – нереализиран, талантлив, начетен, остроумен, силен мъж, но заради някакви натрупани комплекси скочи срещу Къци, само губи. Като се прави на мъж, да си избере мъж за опонент. С мъж с крехка и фина душевност всеки може...

- Кой е най-дразнещият и неприятен персонаж в Къщата и защо?

- Според мен няма дразнещи, има скучни. На тях не им е мястото в шоуто, но както разбрах присъствието им е наложено, тъй като 
някой от продуцентите е завъртял сърдечна авантюра с най-скучния човек в шоуто

- Добре, кой тогава е най-скучният от Съквартирантите?

- И Никол е скучна, Орлин също. Багата по инерция се закача с Къци. 

- Кой е твоят фаворит за спечелване на голямата награда?

- Багата както стоя през цялото време пасивно и не се занимаваше с безумни интриги и разправии... И в предишните финали на това шоу имаше все нелогични финалисти. Както знаем, ако продуцентите решат някой да е финалист, това е от значение. 

Едно интервю на Светлана Терзиева - СЕСИЛ

Коментари