ДАНО БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТТА НИ ДА Е ЗАРАЗНА



Благотворителността е част от живота ми. Липса на човещина е всеки от нас, който може да помага, да затваря очите и сърцето си за болката на другите. 
Затова винаги, когато мога, давам нужните сили и време, за да помогна на деца и болни хора. 
Благодаря на всички, които подкрепиха инициативата да се доставят храна, въглища и дърва за зимата за приюта на отец Иван в Нови хан.  


PR агенция дарява храна, дърва и въглища на дома в Нови хан

По-рано тази седмица стана ясно, че ученици от варненското училище СОУПЧЕ “Ал. Пушкин” заредиха дома с основни хранителни продукти.

следвайте ни вTwitter

Във връзка с наскоро приключилите VIP PROPERTY AWARDS 2012, учредителите на събитието ,ПР-агенция ВИП Комюникейшън, организираха благотворителна кампания за децата в дома в Нови хан, стана ясно от специално съобщение до медиите от страна на агенцията. Децата имали възможност да се насладят на лакомпставата и музикалната програма, осигурени от компанията.
 Събитието бе осъществено с подкрепата на г-н Младелин Димитров и неговата фирма за увеселителни събития Парти Клуб. Към инициативата пръв се присъедини г-н Антонио Йорданов, който се отзова на призивите на ПР-мениджърките Патриция Кирилова и Нина Никол във фейсбук и освен храни и лакомства за децата, осигури за приюта на отец Иван дърва и въглища, пише още в съобщението.
 "Това, което видяхме тук - уют, топлина, роми и българи, които живеят в мир заедно, децата, които от малки се учат на трудолюбие и отговорност, никаква дискриминация или нужда от тази измислена интеграция на малцинствата.  Ако всеки двор на храм или манастир в България бъде превърнат в приют за бездомни, в България никога повече няма да има бедни и бездомни деца. Децата на отец Иван са обичани, образовани, хранени и щастливи", обобщиха организаторите на благотворителното събитие Патриция Кирилова и Нина Никол.
 По-рано тази седмица стана ясно, че ученици от варненското училище СОУПЧЕ “Ал. Пушкин” заредиха дома с основни хранителни продукти. През последните два дни на изминалата седмица учениците събрали доброволно брашно, олио, захар, ориз и лакомства за сирачетата на отец Иван.
 Преди месец стана ясно, че хранителните запаси в дома са намалели и дори са недостатъчни за всичките му обитатели. Над 100 приютени са останали без храна, тъй като приходите от дарители намалели, а обитателите ставали все повече и повече.
„Складовете се изпразниха вече, имаме само ориз, затова се обръщам за помощ, който може, да помогне с хранителни продукти, най-вече брашно, олио, захар, боб“, отправи тогава апел самият основател на приюта, цитиран от варненското електронно издание moreto.net.

Коментари