ЗАЩО МЪЖЕТЕ СЕ НАСИТИХА НА КУХИ ЛЕЙКИ


 
Добрата новина е, че количествените натрупвания наистина водят до качествени изменения :)
Поне при българите това се оказа факт, след като години наред се надпреварваха да трупат бройки от евтини кухи лейки.
Не толкова добрата новина е, че днес те вече не искат и да чуят за кухавелките, които скачаха в леглото им само заради скъпата кола (в много случаи купена след ипотека на гарсониерата в Люлин) и сега сърцето им кънти не по-малко кухо от споменатите лейки.
И въпреки огромното желание да имат до себе си жена, която да е с тях заради човешките им качества, а не заради финансовите такива, се изправят пред огромен проблем - как да спечелят вниманието и емоциите на такава дама. С пари и коли е било лесно, но на това кълват само лесните жени.
А с тези, които не са с птичи мозък и знаят какво искат, как да се получи? За тях мъжете, свикнали да печелят жените само с пари, са в пълен шах. И днес в разговор с мой приятел, пренаситен от популярни певици, моделки и тв водещи, които се надпреварваха да се докопат до него заради скъпите телефони, които им подаряваше, призна, че всичките му пренаситени приятели са в депресия. Отчаяно търсят истински жени, с които да изживеят и истинските чувства, но не знаят как да ги спечелят. И търсят запознанства чрез други приятели. Но пак греда.
Един съвет все пак от мен - ако вече наистина имате нужда от любов и топлина, откажете се от досегашните жалки опити да впечатлявате с пари, коли, охрани и скъпи заведения, в които да ви види цяла София, че сте с еди коя си...
Бъдете искрени. Тези жени не понасят лъжите и показността. Те имат всичко, което кухите лейки нямат. И очакват адекватно поведение от страна на мъжете. Малки красиви жестове и красиво отношение. 

Нищо повече.


Коментари

Публикуване на коментар