вторник, 23 октомври 2012 г.

КРАЯТ НА ЛЪЖИТЕ ИЛИ КРАЯТ НА СВЕТА?


Духовните учители чертаят една мнооого тежка картина на предстоящия (буквално до дни) Квантов или друг преход - всички ще усещат на 100 % мислите и чувствата на другите. 
Лъжата и лошите мисли ще си личат от далече. 
Каква ще е скорошната промяна: 
""МАТЕРИАЛНИЯТ свят е школа за излизане в огромния ДУХОВЕН свят. Коренната разлика между двата свята е в наличието на карма , липсваща в Духовн
ия свят.
Защо я няма там? Защото СЪ-знателните субекти не нарушават законите – всяко нарушение в Духовния свят води до саморазрушение. За да се подготви СЪ-занието за живот на това ниво на Мирозданието, трябва да се живее ЧЕСТНО – което значи АБСОЛЮТНА ОТКРИТОСТ. Ето защо всички всички мисли и контакти стават всеобщо достояние. Хората постъпват в Университет, където трябва да се научат:
 да уважават и Обичат Законите на Пространството
 да имат пълен контрол върху себе си.
Едва тогава могат да преминат в Духовния свят.""


И все пак - един огромен проблем виждам в предстоящия преход, когато на всички нас ще ни личи какво мислим и чувстваме от километри. Как тогава мъжете ще обясняват на жените до тях защо в мислите им те са само инструмент, за да дразнят жената, която наистина обичат???

Няма коментари:

Публикуване на коментар

КАК АРХЕОЛОГЪТ КРАСИМИРА ЛУКА СПЕЧЕЛИ ПРОЕКТ НА ЮНЕСКО И СЕ ОКАЗА НЕУДОБНА

   Археологът Красира Лука е заръвшила  археология в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2000 г. е председател на Българско...