Войната на Патките срещу Златките - или ВИП брадър 2012


Поканиха ме да коментирам в Нова телевизия героите от ВИП Брадър - а като видях и Памито вътре установих, че е редно да сложат червен фенер вече пред къщата. 
И то не заради нея, а заради някои от нашите моми, които срещу питие пред очите ми в един пианобар са се раздавали на 1000 процента - та на техния фон Памела направо е девствена. 
Време е нашите колекционери да извадят джобните си за вечерна кръчма и да влязат в задкулисните игри. 
 Не случайно и първата ми книга ще се казва "Да свалим маските". Но както е тръгнало ще трябва да е цял поредица. 
По този повод получих обвинения, че съм прекалено критична в тази криза, в която въпросите моми се опитват да оцеляват и се радват дори на малкото, което им се дава....
В никакъв случай не искам да съм критична. Но все пак имам право да си кажа мнението. Не е зле да има поне един човек в тази държава, който да казва на всички, които искат да подражават на тези момичета, че това не е начин да живееш добре. Това го повтарям от 17 години и няма да спра. Това не е начин да станеш човек. Поне до днес не видях нито една, тръгнала по този път и излязла с чест от него. Или с някакви ползи, макар и малки...
Но пък всеки има право да опита. Да си мине по пътя, който сам избере поради някаква причина. 
На безбройните хули срещу любимите на Патрашкова Златки отговарям така - такива има в цял свят. Да не говорим, че ги е имало и в цялата човешка история. 
Става дума за друго - Пам не се прави на интелектуалка, която обаче не знае Лондон дали е държава или град. Тя не се прави на това, което не е, за да не се стигне до момент да я питат коя е столицата на Сърбия и тя да каже Белгия, а не Босна?!? Нали разбираме всички, че това е катастрофално не за Златките, а за днешното ни общество. 
Друг плюс за Памела - не крие какво работи. Нощем, извън сцената и камерите. 
 А нашите денем се правят на девствени, а вечер в заведенията хора като мен, които винаги са давали съвети, че хубавата жена става още по-хубава, когато не се продава - хора като мен виждат истинските им лица. Моделка с претенции, че става и за водеща - да се продадеш за една бутилка бяло вино, и то малка... А моите познати, на които тази им дойде като подарък, я отказаха, защото се продава... Дори сметката не й платиха. 
Но това е друга тема за тъжните и жалки сцени, на които съм била неволен свидетел.
И още един цитат от една от героините във ВИП Брадър на влизане в шоуто - "Не съм момиче на повикване, първо защото никога не съм ходила в държави като Лондон, Англия и Белгия :))))))))))))))) Велико!!! 
И за десерт: Коя е столица на Европейския съюз - тя отговаря: Германия!!!! Като забравим за тези дребни недоразумения (все пак знаем, че имаме бивши министри на културата, които са толкова неграмотни, че дори не са забавни, а трагични - с посвещението, показано в национален ефир: Збогом, Мария?!?) за първи път в това шоу влизат толкова хора с качества и ценности, които, ако имат шанс, ще дадат на публиката ни стойностни послания, от което всички имаме нужда.  Багата, синът на Стефан Данаилов - Владимир, Николай от Сървайвър и Юлиян Константинов. Това са хората, които трябва да говорят повече в шоуто, за да има полза от него.
Един от тях - синът на Стефан Данаилов. Това момче увлича хората след себе си, говори просто и ясно за ролята на нас, българите, през оставащите месеци на 2012-та. Дано да му дадат повече да говори във ВИП брадър - ще спаси душите на много хора, които се лутат и не знаят какво се случва. Защо от българите трябва да започне духовната промяна и защо трябва да се върнем към Бог, да повярваме истински в него, за да ни има.
Обявиха го бързо за луд - но за него няма значение това. Той ще даде знания на тези, които не са само в Къщата и имат нужда от неговите послания. Дава отговори на нашите въпроси.

А в крайна сметка - това шоу в края на 2012 година ще се окаже на ценното са хората не само в България. Защото посланията важат за милиардите по света. 





Коментари