ИСТИНСКОТО ЛИЦЕ НА ЕВРОПЕЙЦИТЕ ЛЪСВА В СЛЪНЧЕВ БРЯГ



  

Тези снимки направих през лятото на 2010 година в центъра на Слънчев бряг, пред хотел Кубан. Часът беше около 21 - почти светло и пълно с деца, пред чиито очи се разиграха тези сцени с пияни и голи германки, на които родните цигани се радваха безпрепятствено, дърпаха ги за гърдите и се снимаха с тях.
Днес тази изява на европейска цивилизованост продължава с пълна сила по нашите курорти. Слънчев бряг предлага на всички българи, които са се излъгали да минат през главната алея на курорта едно невероятно изживяване - пътуване в други измерения. Изведнъж се оказвате на друга планета - същества с уродливи тела и муцуни се разхождат по улиците. Огромни дунапренови женски, придружени от мъжкоподобни създания с еднакви лица, безформени тела и безизразни погледи.
Някои, по-отворени за живота, се разхождат с големи бутилки бира, надигат ги в движение и крещят, все едно са заобиколени от глухи. С две думи - озоваваш се в планетата на уродите..
Много пъти съм писала статии на тема - въвеждането на визи за цялата измет, която живее на Запад от Драгоман. Нецивилизована Европа, която се опитва да внуши на най-древната нация - българската, че трябва да взима пример от нея.

"Разцепват се от простотии като дойдат при нас. А като се приберат се правят на светци. Какъв е този двоен стандарт на поведение?!", коментираха свидетелите на грозните пиянски сцени в един мой репортаж за Би Нюз през 2010-та година. Тогава три пияни германки с бири в ръка се съблякоха голи посред бял ден в центъра на курорта - пред Кубан и български деца, които по това време също почиват с родителите си в Слънчев бряг, снимаха с телефоните си деградиралите европейци, дошли все едно от ерата на Содом и Гомора.
И българите се питаха - къде са органите на реда, които едвам смогват да спасят родните хотелиери и рестрантьори от разпищолилата се напаст, дошла от западна(ла) Европа!
Сред коментарите, които чух по темата, имаше и такива - защо ходите в този курорт, ясно е че там е пълно с туристи, които идват за да пият и да се друсат само...
След като сме българи, ние имаме право да ходим където искаме. Плащаме данъци на нашата държава, за да имаме достъп до всички нейни ресурси и да ги ползваме.
Тези идват тук срещу 300 евро за седмица, с включен самолетен билет - тоест, правят мизерии и щуротии без пари и после си заминават в бетонираните със закони за маймуни държави, където им скъсват задниците от данъци, но там нямат шанс да изявят ДНК-то си. Защото глобите за такива маймунджулъци им костват заплатите поне за един месец, дори и повече.
Вярно е - от деца ни лъжат, че цивилизацията е в Западна(ла) Европа и че това е нашият пример. Но - нима сме слепи? Нали всеки от нас именно тук, в курортите на България вижда ниското ниво на тяхната еволюция. И точно тук, на родна земя, ние виждаме истинското лице на европейците. Защото в техните държави имат закони като за диви зверове, за да се залъгват, че са хора. Всъщност - това не са хора. А човекоподобни - дори маймуните са по-еволюирали от тях. Защо е така?
Пак според някои коментари - вината е във възпитанието или в това, че у нас идват главно туристи от по-бедните работнически села и градове в Западна(ла) Европа. Нито едното, нито другото. Първо - 98 % от населението в тази част на света показва същите магарии в държавите, в които няма железен контрол, за да възспира природата им, второ - не говорим за възпитание, а за ДНК - там нищо не помага.
Ако в кръвта ти е да си измет и паплач, няма еволюция, която да помогне.
За еволюцията трябва време - а европейците само преди няколко века са се появили на картата на Европа. Какво са били преди това? И защо са рушили всичко (така е и до днес в държавите без типичния за тях железен контрол), до което са се докоснали при първия си досег с цивилизацията.
Тези железни закони ги спирт да се върнат обратно към природата си и към повика на тяхното ДНК-а. Когато пуснеш едно диво куче - то бързо показва истинския си нрав.

Да се върнем на корена на всичко, което се случва днес - за да си отговорим е достатъчно да отворим историческите хроники за произхода на тази част от европейците и да направим сравнение с произхода на българите, като част от най-древните народи в световната цивилизация.

Какви племена съставят основното ядро на Европа на запад от нас - едните, цивилизованите, идват от Балканите и Черноморския басейн, другите - дивите, идват от север и до днес ги разпознаваме като високи и руси представители на тези племена.
Един показателен колаж, който се хареса във фейсбук и бе споделян стотици пъти.
За произхода на тези северни племена в енциклопедията четем:
Викингите, наричани също нормани (от Nordmann — „мъже от Севера“), варяги, народността рус, са етнически различни варварски племена и народи, обитаващи през ранното Средновековие бреговете на Скандинавия - (5-11 век от новата ера).
Общо взето за древна история на европейските народи изобщо не може да се говори. Хрониките не са оставили нищо, което да ни наведе на мисълта, че те имат такава история. Напротив.
До средата на 19-ти век хигиената там никак не е била на почит.
През средновековието, когато европейските държави едва са започвали да се формират, на картата на света има няколко големи империи с име България - край Волга е "Велика България", в днешна Молдова, Украина и Румъния "Аспарухова България", която през 6 век преминава Дунава южно и се основава днешната ни държава. Другата империя по това време е Византийската. И така.
В разгара на своя исторически подем - 14 век, България изчезва от картата на Европа, заради османското нашествие и заличаване на името на държавата ни. В Европа до освобождението ни през 19 век се говори за всички други държави, окупирани от турците - Гърция, Македония и Сърбия, но не и за България. С определена цел, разбира се.

Докато нас ни няма на картата на Европа, се формират сегашните водещи сили на континента.
По това време - България я няма, но българите учудват с трудолюбие всички европейци, които пътуват през земите ни. Хроникьорите пишат за богатите къщи на българите, хубавите и чисти носии на българките, подредените градини и плодородните ни земи. Въпреки високия данък за християните, българите живеят по-богато от мюсюлманите, които се отличават с мързел и липса на организация в земеделието.
Какво се случва през тези 5 века в Европа - дивите племена, дошли от север, смесени с племената от Балканите и черноморския басейн, приемат католицизма. По това време църквата коли и беси, управлява държавите и прави странни експерименти с общо взето лишеното от мисловна дейност население. Почти 4 века по забрана на Ватикана цяла западна(ла) Европа спира да се къпе. Настават векове на болести, смърт и така до средата на 19 век, почти до нашето освобождение.
Каква е милата европейска картинка:
""Касапите са колели и разфасовали животните направо на улицата, уличните кучета влачели червата, а кръвта свободно се е леела по тротоарите. По-късно европейците все пак се научават да преработват боклуците и екскрементите - събират урината за обработка на кожи и избелване на тъкани, а от животинските кости правят брашно.
Това, обаче, което не подлежи на преработка продължава да се търкаля по улиците и вонята се носи из градовете. Единствено дъждът успява донякъде да изчисти средновековните градове, но тогава нечистотиите се леят по улиците, сливайки се често в цяла река.
Именно така във Франция се появява рекичката Мердерон - името идва от френската дума ‘merde’ /лайно/.
По онова време селата са били много по-чисти от палатите и дворците, защото там за естествените си нужди хората поне са изкопавали ями. Гражданите, обаче, се облекчавали където им падне - по улиците, по стълбищата или на балконите. Във френския кралски дворец Лувър няма нито една тоалетна. При нужда, гостите, придворните и кралете или присядали на широкия перваз на отворения прозорец, или пък им носели ‘нощни вази’, чието съдържание после се изсипвало при задните дворцови порти. А тези, които са много на зор, прикляквали където сварят.
Така било и във Версай - бляскавите придворни дами имали навика направо насред разговора, а понякога и по време на църковната меса, да станат и съвсем непринудено да се облекчат в някой ъгъл. Прекрасно поддържаните храсти в парковете също били постоянно отходно място за придворните, а и за слугите.
С времето, обаче, има напредък - на външните стени на замъците се появяват малки пристройки, нещо като ‘лястовичи гнезда’, с отвори в пода, които се ползват като клозет. Само че изхвърленото не се стича в канали или ями, а бомбардира зазяпалите се случайни минувачи...""
Това е само малък пример за разликата в развитието на нашата, българска цивилизация, и дивия Запад.

Заключенията може да си направим сами.





































Коментари

  1. Патриция привет и благодаря за интересния пост!
    Ние наистина имаме нужда от повече самочувствие като народ който не знае че във вените ни тече кралска кръв!
    Траките са дали името "Скоти" на шотландците (идващо от тракийската дума за животно "скот").
    Best Weekend Ever!
    Владимир

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар