КОГАТО ЖАБАТА НЕ СИ ЗНАЕ ГЬОЛА


(Тази снимка е от началото на август т.г., в свободната зона на плажа под хотел Хармони между Несебър и Равда. Свободната зона обаче не е съвсем свободна, защото домакиня и нейното семейство са опънали масивни чадъри в тази зона и не дават и пиле да кацне наоколо. 
След досега си с мен обаче тези хора се наложи да дават в полицията на Несебър дълги писмени обяснения как превземат плаж, предоставен за ползване на всички граждани на република България. Санкциите също няма да им се разминат.) 

Достатъчна е само една разходка из родните курорти, за да видим как дарвиновите твърдения за човешката еволюция се разбиват на пух и прах. 
Ако преди 15 години спортистите и създадените за тях силови групировки парцелираха плажовете и раздаваха улично правосъдие както те си знаят, сега и домакини, чиито мъже внезапно са придобили някой лев в повече, парцелират плажа на частни зони и опитват да въве
ждат старите силови методи, за да доказват, че с мършавите гърбове на мъжете си, те са повече от СИК и ВИС взети заедно.
Казвам всичко това, защото такива хора понякога нямат особен късмет и попадат на пердета с неограничени възможности като мен и тогава им се налага да се връщат в първи клас, за да научат пропуснатите уроци. 


Това връщане в първите класове слага край и на морската им почивка.
Съветът ми към тези самонадеяни домакини е - не рискувайте да скачате, защото не сте сигурни, че зад агнешката кожа не се крият особени изненади.


Коментари