събота, 11 август 2012 г.

КОГАТО ЖАБАТА НЕ СИ ЗНАЕ ГЬОЛА


(Тази снимка е от началото на август т.г., в свободната зона на плажа под хотел Хармони между Несебър и Равда. Свободната зона обаче не е съвсем свободна, защото домакиня и нейното семейство са опънали масивни чадъри в тази зона и не дават и пиле да кацне наоколо. 
След досега си с мен обаче тези хора се наложи да дават в полицията на Несебър дълги писмени обяснения как превземат плаж, предоставен за ползване на всички граждани на република България. Санкциите също няма да им се разминат.) 

Достатъчна е само една разходка из родните курорти, за да видим как дарвиновите твърдения за човешката еволюция се разбиват на пух и прах. 
Ако преди 15 години спортистите и създадените за тях силови групировки парцелираха плажовете и раздаваха улично правосъдие както те си знаят, сега и домакини, чиито мъже внезапно са придобили някой лев в повече, парцелират плажа на частни зони и опитват да въве
ждат старите силови методи, за да доказват, че с мършавите гърбове на мъжете си, те са повече от СИК и ВИС взети заедно.
Казвам всичко това, защото такива хора понякога нямат особен късмет и попадат на пердета с неограничени възможности като мен и тогава им се налага да се връщат в първи клас, за да научат пропуснатите уроци. 


Това връщане в първите класове слага край и на морската им почивка.
Съветът ми към тези самонадеяни домакини е - не рискувайте да скачате, защото не сте сигурни, че зад агнешката кожа не се крият особени изненади.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

А ЗА БЕДНОСТТА НА ДУШИТЕ НИ КОЙ ЩЕ ПРОТЕСТИРА?

Новината за деня, която няма да чуете от нито една медия е, че докато протестираме срещу високите цени, никой не се сеща да протести...