НИКОЛЕТА ЗАСЕНЧИ И ПОЖАРА В БИСТРИЦА

Когато единствената държава в света, управлявана от пожарникар, пети ден не може да угаси пожар в Бистрица, е безкрайно наложително централна новина да бъде Николета и всички детайли около нейната овулация, с впечатляващи журналистически разследвания дали този месец ще зачене второ от Божинов или следващия (месец или футболист, все още е рано да се каже)... 
Когато токът скача с огромен процент в разгара на кризата, при рекордна безработица, ръст на лошите кредити и фирмените задължения, е съвсем нормално и важно за всички нас да ни занимават с най-древната професия и с денонощен спор в националните медии - Яйцето или кокошката, тоест моделките ли снасят проституцията или проституцията - моделките.... 
Силно се надявам в деня, в който обявят, че държавата ни е закрита, това изобщо да не е тема на новините, а например - след като Николета е била избрана от всенародния вот за Мис Плеймейт, а медиите следят всяко нейно пръцване, все едно от това зависи курсът на долара, не е ли време да я видим на следващите избори като водач на високорейтингова партийна листа?



"Четвърти ден продължава борбата с пожара във Витоша. Рано тази сутрин възобновиха операцията по гасенето. Засегнати от огъня са близо 150 декара гора.

През цялата нощ пожарникари, горски и военни дежуриха в района на село Бистрица. Пожарът бушува в непроходим терен и това прави работата на спасителните екипи изключително трудна. След като вчера стана ясно, че не е необходима международна подкрепа от Израел, три хеликоптера, ще продължат да атакуват пламъците от въздуха. И днес ще се изграждат защитни просеки, за да се ограничи разпространението на огъня до билото на планината, където има млада гора."

И ВСЕ ПАК: КОМЕНТАРЪТ МИ ЗА ВСИЧКО ТОВА, КОЕТО СТАНА С ПОЖАРА НА ВИТОША Е САМО С ДВЕ ДУМИ: ГНУСНО, МНОГО, МНОГО, МНОГО ГНУСНО. 
ОНЗИ ГОРЕ ЩЕ ИМА МНОГО, МНОГО РАБОТА С ТЕЗИ ДОЛУ
ЕТО ЦИТАТ ОТ РАЗКАЗ НА ДОБРОВОЛЕЦ, КОЙТО НИ КАРА ДА СЕ ЗАМИСЛИМ ДАЛИ НЯКОЙ Е ИМАЛ ПОЛЗА ОТ ТОЗИ ПОЖАР: 
""И чуйте сега какво се случва! Обажда се някакъв УМНИК и казва: ще ви изпратим помпата (и всичко останало) забележете С КОН!? Да се смееш ли, да плачеш ли? ''Шефът'' откачи, вие само вижте клипа и ми кажете този човек нормален ли е, знае ли къде се намира и за какво става въпрос?!??? Или е просто ТЪП! СВЕЩЕНА ТЪПОТА! След дългооо и продължителнооо чакане НЯКОЙ се обади и КАЗА : ПРИБИРАЙТЕ СЕ ???????
На пожарникарчетата им се насълзиха очите! Защото те, А И ВСИЧКИ, КОИТО БЯХМЕ ТАМ, ЗНАЕХМЕ ,че с ВОДА/МНОГО ВОДА ще стане. Питам единия от пожарникарите: ''Абе, да не би да има някакви технически али-бали. НЕЩО, поради което да НЕ може да ги достави хеликоптера. ОТГОВОР - НУЛА! -всичко е като по книга! Питам пак: ''Ако бяха я доставили, щяхме ли да успеем ? Отговор: ''Не само ,че щяхме да го загасим !ЦЕЛИЯ! А щяхме да го НАВОДНИМ огнището.""
http://society.actualno.com/news_392206.html

Коментари