четвъртък, 12 юли 2012 г.

НИКОЛЕТА ЗАСЕНЧИ И ПОЖАРА В БИСТРИЦА

Когато единствената държава в света, управлявана от пожарникар, пети ден не може да угаси пожар в Бистрица, е безкрайно наложително централна новина да бъде Николета и всички детайли около нейната овулация, с впечатляващи журналистически разследвания дали този месец ще зачене второ от Божинов или следващия (месец или футболист, все още е рано да се каже)... 
Когато токът скача с огромен процент в разгара на кризата, при рекордна безработица, ръст на лошите кредити и фирмените задължения, е съвсем нормално и важно за всички нас да ни занимават с най-древната професия и с денонощен спор в националните медии - Яйцето или кокошката, тоест моделките ли снасят проституцията или проституцията - моделките.... 
Силно се надявам в деня, в който обявят, че държавата ни е закрита, това изобщо да не е тема на новините, а например - след като Николета е била избрана от всенародния вот за Мис Плеймейт, а медиите следят всяко нейно пръцване, все едно от това зависи курсът на долара, не е ли време да я видим на следващите избори като водач на високорейтингова партийна листа?"Четвърти ден продължава борбата с пожара във Витоша. Рано тази сутрин възобновиха операцията по гасенето. Засегнати от огъня са близо 150 декара гора.

През цялата нощ пожарникари, горски и военни дежуриха в района на село Бистрица. Пожарът бушува в непроходим терен и това прави работата на спасителните екипи изключително трудна. След като вчера стана ясно, че не е необходима международна подкрепа от Израел, три хеликоптера, ще продължат да атакуват пламъците от въздуха. И днес ще се изграждат защитни просеки, за да се ограничи разпространението на огъня до билото на планината, където има млада гора."

И ВСЕ ПАК: КОМЕНТАРЪТ МИ ЗА ВСИЧКО ТОВА, КОЕТО СТАНА С ПОЖАРА НА ВИТОША Е САМО С ДВЕ ДУМИ: ГНУСНО, МНОГО, МНОГО, МНОГО ГНУСНО. 
ОНЗИ ГОРЕ ЩЕ ИМА МНОГО, МНОГО РАБОТА С ТЕЗИ ДОЛУ
ЕТО ЦИТАТ ОТ РАЗКАЗ НА ДОБРОВОЛЕЦ, КОЙТО НИ КАРА ДА СЕ ЗАМИСЛИМ ДАЛИ НЯКОЙ Е ИМАЛ ПОЛЗА ОТ ТОЗИ ПОЖАР: 
""И чуйте сега какво се случва! Обажда се някакъв УМНИК и казва: ще ви изпратим помпата (и всичко останало) забележете С КОН!? Да се смееш ли, да плачеш ли? ''Шефът'' откачи, вие само вижте клипа и ми кажете този човек нормален ли е, знае ли къде се намира и за какво става въпрос?!??? Или е просто ТЪП! СВЕЩЕНА ТЪПОТА! След дългооо и продължителнооо чакане НЯКОЙ се обади и КАЗА : ПРИБИРАЙТЕ СЕ ???????
На пожарникарчетата им се насълзиха очите! Защото те, А И ВСИЧКИ, КОИТО БЯХМЕ ТАМ, ЗНАЕХМЕ ,че с ВОДА/МНОГО ВОДА ще стане. Питам единия от пожарникарите: ''Абе, да не би да има някакви технически али-бали. НЕЩО, поради което да НЕ може да ги достави хеликоптера. ОТГОВОР - НУЛА! -всичко е като по книга! Питам пак: ''Ако бяха я доставили, щяхме ли да успеем ? Отговор: ''Не само ,че щяхме да го загасим !ЦЕЛИЯ! А щяхме да го НАВОДНИМ огнището.""
http://society.actualno.com/news_392206.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар

А ЗА БЕДНОСТТА НА ДУШИТЕ НИ КОЙ ЩЕ ПРОТЕСТИРА?

Новината за деня, която няма да чуете от нито една медия е, че докато протестираме срещу високите цени, никой не се сеща да протести...