БЪЛГАРИЯ ПЛАЧЕ, НО КОЙ ВЯРВА НА СЪЛЗИТЕ Й



Сърцето ми се къса от това, което става! 
Гнусно е, а и много се насъбра - посягането върху България стана ежедневно и доста агресивно. 
Време е да раздадат сметките и всеки да плаща. 


Тъй като случилото се в Бургас явно е част от игрите, които военните извратеняци в една държава  подготвят за света (часове след взрива военни кораби на НАТО окупираха водите ни край Варна), в медиите на Острова се появи репортерско разследване за 200-те хиляди ковчега, които Лондон подготвя за Олимпиадата през август. Защо преди олимпиада страната-домакин да е готова с ковчези за жертви от евентуален терористичен акт, за който знаят една шепа хора? 
Да припомним, че според еврейските туристи, оцелели в атентата, седмица преди идването им в България медиите са ги информирали, че предстои атака срещу еврейски граждани в страната ни. Потулиха се въпросите имало ли е сигнал за бомбата в туристическата агенция, както и имало ли е агенти на израелските служби на аерогарата в Бургас (според медиите задължително агенти посрещат туристите си където и да пътуват по света) и как са реагирали те?


В репортажа за Олимпиадата е показан пластмасов ковчег, който може да побере 4 трупа.
"Има 200 000 ковчези готови", казва журналистът, който проникна в екипа по сигурността. Репортерът под прикритие, нарекъл се Лий Хейзлидън / Lee Hazledean /, е направил потресаващи разкрития. Той проникнал в G4S - фирмата, която отговаря за сигурността на олимпиадата в Лондон и открил коварните планове за евакуация на Лондон. 200 000 ковчези са в готовност, заедно с лошите мерки за сигурност, които са врата за евентуални терористични актове.
Хейзлидън показва и интервю с Тони Гослинг /Tony Gosling /, редактор и водещ на сайта Bilderberg и представител на BCFM Friday Drivetime, превърнал се в хит - реклама в интернет. Хейзлидън също е журналист за телевизионно шоу в Лондон, работил е и с много новинарски агенции по въпросите, свързани с очакван голям удар - катастрофа. Но когато той се обърна към медиите с тази история – бомба , никой не показа интерес. 
При толкова българи, които ще пътуват за Лондон през август, да се помолим всички тези предвещания, за които алармираха и медиите в Русия и Европа, да са само част от стремежа на хората да оцелеят и да предвидят опасностите, като предупреждават за тях. 


На фона на всичко това доста ни натъжи и една новина дни след атентата:
"Нито един официален представител от София не дойде да се поклони пред тленните останки на Мустафа Кьосов в село Юруково, община Якоруда. Той е единственият българин загинал при терористичното нападение. Мустафа (36) и съпругата му Емине (33) имат една 10-годишна дъщеря." - съобщение от медиите.
Друга новина ни доказа за пореден път, че българинът пази своя силен и велик дух, който - както е казал руският академик Лихачов, ще поведе света към ново духовно хилядолетие:

"Шофьор на автобус в поморийска транспортна фирма спаси живота на повече от 50 души, рискувайки живота си по време на атентата на летището в Сарафово, съобщи БНТ. Виктор Андонов успя да изведе транспортното средство на безопасно място на метри от горящия автобус секунди след взрива. Автобусът му вече е бил пълен с израелски туристи и очаквал последните багажи, за да потегли към Слънчев бряг. Това е бил третият автобус на фирмата-превозвач, която обслужва полетите от Тел Авив. Реакцията му е светкавична. Изтичва до своя бус, пали двигателя и с отворени врати и багажни капаци рязко потегля и се отдалечава от бушуващите пламъци. Ако беше се забавил или уплашил и неговият автобус щял да бъде обхванат от огъня и трагедията можеше да е по-голяма, обясняват експретите. Шофьорът герой все още е в шок от бомбения атентат и силно преживява смъртта на своя колега. Продължава да прави трансфери на туристи от летището до Слънчев бряг, но е мълчалив, затворен и отказва да говори.""

Посланието на българите във фейсбук след този чудовищен акт беше:
Зимата - непредотвратено наводнение - 10 жертви! 
Пролетта - земетресение - забавени реакции на властта! 
Лятото - Взрив на боеприпаси в "наша фирма", отново жертви! 
Пожар на Витоша - тотална некадърност пред очите на цяла София! 
18 юли - първият политически атентат на територията на България от 27 години - 8 жертви! 
БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!


Коментари