неделя, 22 юли 2012 г.

БЪЛГАРИЯ ПЛАЧЕ, НО КОЙ ВЯРВА НА СЪЛЗИТЕ ЙСърцето ми се къса от това, което става! 
Гнусно е, а и много се насъбра - посягането върху България стана ежедневно и доста агресивно. 
Време е да раздадат сметките и всеки да плаща. 


Тъй като случилото се в Бургас явно е част от игрите, които военните извратеняци в една държава  подготвят за света (часове след взрива военни кораби на НАТО окупираха водите ни край Варна), в медиите на Острова се появи репортерско разследване за 200-те хиляди ковчега, които Лондон подготвя за Олимпиадата през август. Защо преди олимпиада страната-домакин да е готова с ковчези за жертви от евентуален терористичен акт, за който знаят една шепа хора? 
Да припомним, че според еврейските туристи, оцелели в атентата, седмица преди идването им в България медиите са ги информирали, че предстои атака срещу еврейски граждани в страната ни. Потулиха се въпросите имало ли е сигнал за бомбата в туристическата агенция, както и имало ли е агенти на израелските служби на аерогарата в Бургас (според медиите задължително агенти посрещат туристите си където и да пътуват по света) и как са реагирали те?


В репортажа за Олимпиадата е показан пластмасов ковчег, който може да побере 4 трупа.
"Има 200 000 ковчези готови", казва журналистът, който проникна в екипа по сигурността. Репортерът под прикритие, нарекъл се Лий Хейзлидън / Lee Hazledean /, е направил потресаващи разкрития. Той проникнал в G4S - фирмата, която отговаря за сигурността на олимпиадата в Лондон и открил коварните планове за евакуация на Лондон. 200 000 ковчези са в готовност, заедно с лошите мерки за сигурност, които са врата за евентуални терористични актове.
Хейзлидън показва и интервю с Тони Гослинг /Tony Gosling /, редактор и водещ на сайта Bilderberg и представител на BCFM Friday Drivetime, превърнал се в хит - реклама в интернет. Хейзлидън също е журналист за телевизионно шоу в Лондон, работил е и с много новинарски агенции по въпросите, свързани с очакван голям удар - катастрофа. Но когато той се обърна към медиите с тази история – бомба , никой не показа интерес. 
При толкова българи, които ще пътуват за Лондон през август, да се помолим всички тези предвещания, за които алармираха и медиите в Русия и Европа, да са само част от стремежа на хората да оцелеят и да предвидят опасностите, като предупреждават за тях. 


На фона на всичко това доста ни натъжи и една новина дни след атентата:
"Нито един официален представител от София не дойде да се поклони пред тленните останки на Мустафа Кьосов в село Юруково, община Якоруда. Той е единственият българин загинал при терористичното нападение. Мустафа (36) и съпругата му Емине (33) имат една 10-годишна дъщеря." - съобщение от медиите.
Друга новина ни доказа за пореден път, че българинът пази своя силен и велик дух, който - както е казал руският академик Лихачов, ще поведе света към ново духовно хилядолетие:

"Шофьор на автобус в поморийска транспортна фирма спаси живота на повече от 50 души, рискувайки живота си по време на атентата на летището в Сарафово, съобщи БНТ. Виктор Андонов успя да изведе транспортното средство на безопасно място на метри от горящия автобус секунди след взрива. Автобусът му вече е бил пълен с израелски туристи и очаквал последните багажи, за да потегли към Слънчев бряг. Това е бил третият автобус на фирмата-превозвач, която обслужва полетите от Тел Авив. Реакцията му е светкавична. Изтичва до своя бус, пали двигателя и с отворени врати и багажни капаци рязко потегля и се отдалечава от бушуващите пламъци. Ако беше се забавил или уплашил и неговият автобус щял да бъде обхванат от огъня и трагедията можеше да е по-голяма, обясняват експретите. Шофьорът герой все още е в шок от бомбения атентат и силно преживява смъртта на своя колега. Продължава да прави трансфери на туристи от летището до Слънчев бряг, но е мълчалив, затворен и отказва да говори.""

Посланието на българите във фейсбук след този чудовищен акт беше:
Зимата - непредотвратено наводнение - 10 жертви! 
Пролетта - земетресение - забавени реакции на властта! 
Лятото - Взрив на боеприпаси в "наша фирма", отново жертви! 
Пожар на Витоша - тотална некадърност пред очите на цяла София! 
18 юли - първият политически атентат на територията на България от 27 години - 8 жертви! 
БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!


Няма коментари:

Публикуване на коментар

А ЗА БЕДНОСТТА НА ДУШИТЕ НИ КОЙ ЩЕ ПРОТЕСТИРА?

Новината за деня, която няма да чуете от нито една медия е, че докато протестираме срещу високите цени, никой не се сеща да протести...