Грешката в матрицата и бездомните кучета

Моят прекрасен приятел - режисьорът Стилиян Иванов, не спира да се възмущава, че така нагло се краде от всичко, дори и от беззащитните бездомни кучета. 
Но както е казал един мой друг любим приятел - Иван Габеров, докато сме в порочната матрица на западния свят и ватиканската идеология, опорочила християнството и целият свят вече 2 хилядолетия се развива върху най-гнусното правило - печалба на всяка цена, без оглед на човешкия живот, здравето, природата и всичко, което ни заобикаля... 


И всичко, което ни се случва през тези 20 века, е следствие на тази сбъркана матрица:
"За кучетата и хората 10 години по-късно" е продължение на трилогията "За кучетата и хората", която Стилиян Иванов сам продуцира и засне през 2001 г.
Документалният филм-разследване ще разкаже защо все още проблемът с бездомните кучета не само в София, но и в България не е решен.
Защо през последните 4 години, от както работи "новата" кастрационна програма на СО са похарчени близо 4 000 000 лв., а броят на четириногите бездомници расте?
Какво мислят чуждите природозащитни организации и как те са решили своите проблеми?
Какво следва да направим и ние, за да приличаме поне от части на другите европейски държави?
Наистина ли изходът е в строежа на нови приюти и харчене на нови милиони?!
Най-новият документален филм на режисьора Стилиян Иванов "За кучетата и хората 10 години по-късно" е финансиран изцяло от него самия и ще бъде разпространен безплатно в интернет.

Коментари