петък, 30 март 2012 г.

Има ли по-голям геноцид срещу българите от вземането на имота им?

Ако се приеме този закон, вероятно българският народ ще трябва да подаде оставка - защото зад иначе справедливото искане: "Ако не приемат Закона за конфискация на имуществото, придобито по престъпен начин, по начина, по който сме се разбрали с президента Барозу, и с Европейската комисия, на другия ден подавам оставка на правителството", едва ли стои също толкова справедливото отнемане на имущество на поне 90 % от бивши и сегашни политици, които нямат конкуренция в престъпността у нас. 
Този закон може да даде началото на нов геноцид срещу българите, които градят домове и учат дивите племена да строят и да имат покрив над главата си откакто се явяват в световната история преди повече от 7 хилядолетия. 
А нали знаем, че да се намери причина за отнемане на собствеността на всеки българин е изключително лесно. 
И това е древна мечта на върхушката в Европа, която успешно лиши от имоти, а по този начин и от независимост, огромна част от населението си.
http://dnes.dir.bg/news/boyko-borisov-aetz-belene-traicho-traikov-golemi-energijni-proekti-10819092?nt=4


Освен това да не забравяме, че дори под турско иго, българите не са допуснали султана да им отнеме икономическата независимост и са се славили с прекрасни имоти, къщи с дворове, развито земеделие, на които завиждат и руските войници, които идват да ни освобождават.

А сега, уж без иго и без робство да оставят българите без имоти - не е ли прекалено неразумно? И как може да завърши всичко това?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

А ЗА БЕДНОСТТА НА ДУШИТЕ НИ КОЙ ЩЕ ПРОТЕСТИРА?

Новината за деня, която няма да чуете от нито една медия е, че докато протестираме срещу високите цени, никой не се сеща да протести...