петък, 30 март 2012 г.

Има ли по-голям геноцид срещу българите от вземането на имота им?

Ако се приеме този закон, вероятно българският народ ще трябва да подаде оставка - защото зад иначе справедливото искане: "Ако не приемат Закона за конфискация на имуществото, придобито по престъпен начин, по начина, по който сме се разбрали с президента Барозу, и с Европейската комисия, на другия ден подавам оставка на правителството", едва ли стои също толкова справедливото отнемане на имущество на поне 90 % от бивши и сегашни политици, които нямат конкуренция в престъпността у нас. 
Този закон може да даде началото на нов геноцид срещу българите, които градят домове и учат дивите племена да строят и да имат покрив над главата си откакто се явяват в световната история преди повече от 7 хилядолетия. 
А нали знаем, че да се намери причина за отнемане на собствеността на всеки българин е изключително лесно. 
И това е древна мечта на върхушката в Европа, която успешно лиши от имоти, а по този начин и от независимост, огромна част от населението си.
http://dnes.dir.bg/news/boyko-borisov-aetz-belene-traicho-traikov-golemi-energijni-proekti-10819092?nt=4


Освен това да не забравяме, че дори под турско иго, българите не са допуснали султана да им отнеме икономическата независимост и са се славили с прекрасни имоти, къщи с дворове, развито земеделие, на които завиждат и руските войници, които идват да ни освобождават.

А сега, уж без иго и без робство да оставят българите без имоти - не е ли прекалено неразумно? И как може да завърши всичко това?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

НАШИ ИЗСЛЕДОВАТЕЛИ СЪС СЕНЗАЦИОННИ РАЗКРИТИЯ ЗА ДРЕВНАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ

Интердисциплинарният изследователски екип „Руните говорят 2“ с ново откритие, което показва какви вреди нанася иманярството върху бълга...