КРАЯТ НА СВЕТА СЕ ОТЛАГА!

ДОБРАТА НОВИНА Е, ЧЕ КРАЯТ НА СВЕТА СЕ ОТЛАГА! НЕ СЕ ЗНАЕ ЗАЩО И С КОЛКО... 


Защо си мисля така ли? Защото през последните петилетки ни внушаваха, че дезедорантите, които ползваме, хладилниците и всичко, което ни заобикаля, така изяжда озоновия слой, че той напълно ще изчезне и "вредните" слънчеви лъчи ще ни обезобразят кожата с ефект, подобен на последствия от ядрена бомба... 
Внушаваха ни, че глобалното затопляне с такава бързина ще ни затопли, че цялата планета ще е един огромен тропически пояс.... А какво се оказа? 
Няма нито глобално затопляне, нито дезодорантите ни са изяли озоновия слой. Всичко е част от играта, която тези самозабравили се мушмороци, поели управлението на света, играят с подплашеното многомилиардно население на Земята. 


Ние, българите, на гърба си изпитваме през последните януарски дни на 2012-та силата на глобалното.... замръзване. При температури минус 20 и минус 30 и то тук, на Балканския полуостров, никой трезвомислещ няма да се хване на опашатата лъжа за глобалното затопляне. 
 По-важното е, че докато ни лъжат, че има глобално затопляне, учените измерват траен спад на температурите през последните 10 години. 
 Хората няма как да повляят на климата, това го казват учените. Политиците говорят за екология, докато замърсяват и за затопляне, за да източват държавите с екотакси, равни на милиарди евро. Отдавна стана ясно, че ни лъжат. 
Четете специалистите, не вярвайте на политиците.
Ето и тяхното мнение: 
Катя Георгиева и Боян Киров са учени от Института по слънчево-земни изследвания -  "Няма нито един научен факт – подчертавам: нито един научен факт, който да показва, че СО2 влияе на промените на климата на земята, нито за затоплянето, нито за охлаждането. Според обективните данни последното затопляне на Земята започна някъде през 70-те години на миналия век, най-топло е било през 1998 г., след това има известни колебания в температурата и от 2005 г. има непрекъснат спад. Да, захлаждане само с 0,1 – 0,2 градуса от средногодишните глобални температури, но това захлаждане е факт. Така че по темата с глобалното затопляне се трупат куп фалшификации." 


Оказва се, че тези, които ни внушават страх от слънцето и от глобалното затопляне, всъщност са виновни за замърсяванията в световен мащаб и създават паника сред хората в цял свят. Така ни създават и страх от слънцето, а ние отлично знаем, че нашите предци никога не са ползвали слънцезащитни кремове и никога не са имали рак на кожата... 
Трябва да сме мислещи, за да не ни манипулират по толкова елементарен начин. А не е трудно да видим и без да сме специалисти по екология и медицина тези толкова опашати лъжи...


За хората няма по-важна и здравословна енергия от слънчевата. Атлантите дори са  носили допълнителни усилватели, за да приемат по-голямо количество от слънчевата енергия. 
 Дънов също подробно говори за слънцето, не случайно и богът на древните българи е Танг-РА - като РА е слънцето в много религии. Така че лукавата и антихуманна идея на тези, които искат да ни манипулират и да сме все по-болни като уж се пазим от слънцето с химични вредни кремове, не е от наша полза. Има природни продукти, с които можем да се защитим, хубав зехтин върши същата работа за кожата ни. Защото всичко, което слагаме на кожата, влиза в тялото ни, в кръвта и вредите след това са огромни.

Но както казва Иван Габеров - докато сме в матрицата, изискваща печалба на всяка цена, животът и здравето на хората няма да имат никакво значение. Затова докато ни внушават, че има глобално затопляне, а ние виждаме друго, докато ни убеждават, че кремовете за слънчева защита ни предпазват от изгаряне, прочетете колко лекари свързват тези кремове с рак на кожата, който е следствие на вредните химични съставки. Докато има лъжи, с цел внушаване на страх и печалба от човешкия страх, нищо добро не ни чака. 


А всъщност докато сме мислещи и знаещи, можем да си спасим кожата :))


И една малка справка от сеизмолозите през последните дни, като в тези райони на света ще е трудно да убедим хората, че краят на света се отлага:
 
- Земетресение с магнитуд 5,6 стана днес в египетския курортен град Хургада, съобщи ИТАР-ТАСС
- Трус с магнитуд 5.2 по скалата на Рихтер е регистрирано в източната част на Япония
- По последни данни 150 души са ранени при силното земетресение с магнитуд 6,2 по Рихтер, което разтърси Перу в понеделник, предаде Би Би Си
- отпреди 49 минути - Земетресение от 5,1 по скалата на Рихтер, станало в Румъния с епицентър в района на Вранча, бе усетено слабо в Шумен
- отпреди 11 часа - Силно земетресение с магнитуд 7,3 бе регистрирано край западното крайбрежие на Индонезия, по данни на Геофизичния институт...






Коментари