ЗАЩО ЛОШИТЕ НАМЕРЕНИЯ ВЕЧЕ ЩЕ НИ ЛИЧАТ ОТ КИЛОМЕТЪР?


Фейсбук привлече мислещите българи, защото там цензурата не е толкова агресивна и дразнеща, както в българските медии. 

Благодарение на българите във фейсбук спасихме България от отровите на Шеврон. 


Медиите бяха инструктирани да не отразяват тези протести, но едва след като ги отрази една световна медия като Си Ен Ен, се видя, че дори тук да има медийно затъмнение, хората пак получават информацията, която трябва да стигне до тях и начините са безброй. 


Липсата на монопол за информацията е крайно време да бъде осъзната от медийните босове, които съвсем скоро ще загубят и последните си заблудени читатели и зрители, които ще търсят все повече начини да стигнат до лишената от манипулация истина, защото нетърпимостта към лъжите и информационното затъмнение нараства с всеки изминал ден. 


Тази година е преходна - 2012-та. Но явно още има такива, които не си дават сметка каква промяна се случва. 


Всеки, който крета върху старата матрица да спасява задните си части с далавери, лъжи, кражби и друг вид лишени от човечност действия, съвсем скоро ще разбере как маските и заблудите падат с бързина, която няма да даде шанс на никой вече да крие лошите си намерения... 


С две думи - ще излъчва от километри негативното, което е в мислите му и така ще отблъсква близки и приятели, дори непознати, без да разбира на какво се дължи това уж "безпричинно" отблъскване, което предизвиква. 



Със същата сила ще отблъсква и хубавите събития в живота си, но  ще привлича негативните. 


През последните дни точно това се случва на всички мои близки - лъжи и лоши намерения на  хора, с които работим, се разкриват вече не за години, както беше преди, а за дни и минути. Маските падат с бързина, която преди липсваше. Нищо вече не остава скрито. Лъжата и лошотията ще станат толкова видими, че тези, които още живеят с тях, ще бъдат осветени като от прожектор и забелязани от всички за всяка лоша мисъл. 


Толкова ли е трудно да бъдем добри?


  













Коментари