Време е продажните историци да влизат в затвора за тежък геноцид спрямо българите


МЕДИЦИНАТА НА ДРЕВНИТЕ ТРАКИ ИЗПРЕВАРВА С 2 ХИЛЯДОЛЕТИЯ  ЕВРОПА


Тъй като много продажни наши историци не спират да ни внушават, че траките са били толкова диви и варварски настроени, че дори писменост са нямали, нито дори език, да не говорим за култура и наука, и изведнъж при нашата първа експедиция на сдружение ВЕЛИКА БОЛГ-АРИА се оказа, че в тракийските могили край Караново са открити медицински инструменти на тракийски лекари от 1-2 век от новата ера, които са идентични с днешните инструменти на очните хирурзи.
Това установи доц.д-р Красимир Коев, офталмолог и съучредител на нашето сдружение.
Ето и неговите подробни пояснения по темата в интервю за Българското национално радио:

http://bnr.bg/sites/radiobulgaria/Lifestyle/HistoryAndReligion/Pages/Medicinata_pri_drevnite_traki_131011.aspx
 
А и тъй като в последно време ми върви да хабя нерви с неграмотни жители на България, днес един човек на около 30 години ме шокира с твърдението си, че българите сме нещо средно между монголи и славяни?!? След като не много любезно му обясних, че има нужда от спешно промиване на съзнанието, го попитах: Имаш ли пример с поне един българин, който да носи монголоидните черти на прабългарите, например, щом смяташ, че са били такива (тъй като този човек беше убеден, че Аспарух е с дръпнати очи)? А дали сме славяни - около мен не виждам кръглолики и крантести с млечна кожа хора, къде ги видя ти? Такива виждаме в Полша, Чехия, Словения, но не и тук? Българите са българи и това доказват последните ДНК-изследвания - 49 % траки, а другите % са от тракийски племена, малко славяни, но в общи линии без монголи и африканци...


Добре е българите най-сетне да осъзнаят, че ако имахме смес от монголски и други различни раси, те щяха да личат още на пръв поглед. Това няма как да се скрие. 


Защо не е било възможно смесване на други раси с българите - заото никоя развита раса не се смесва с по-нецивилизованите. Китайци и индийци пишат за българите, че това са умни, красиви и носители на смайващи космически знания хора! Защо са писали това за нас, явно има някаква причина - дори и без да сте чели, само да размърдате малко сивите клетки и ще ви стане ясно.


По повод на вечния български нихлизъм, който срещам при всяка тема за Великите Българи, която коментирам и във тази връзка българка, заробила се някъде в дивия европейски материализъм ме опонира: "Ни ние вече хич не приличаме на европейци (?!?). Повечето от нас изобщо не са бели на цвят (?!?), както и не приличат на интелектуалци (!?!). В Европа на много места бяха учудени, че съм българка, някои от тях не бяха виждали естествено руса българка със сини очи (?!?)" - тук вече ми беше трудно да реша, да се смея ли, да плача ли....


Сега да си дойдем на думата - аз пътувам в Европа  и честно казано по-тъпи и неприятни същества от европейците не съм виждала. Българите ми се издигат все повече в очите като пътувам. Защо? Защото тази разлика в ДНК-то си личи от пръв поглед - не случайно писах за знанията на българите още 4-6 хилядолетия преди Христа. При миграцията им след потопа на изток те са оставили стотици топоними в Азия, признак на добрите следи, които са оставили там. Да не забравяме, че по това време Дивият запад е били още под ледовете. И питам - как според вас една развита цивилизация от първите стопявания на ледовете на континента ни - топенето е започнало около малкото езеро, което сега е Черно море, е можела да извлича злато от водата, ако е била дива и варварска, както са описвани от полудивите елини траките? Как българите са имали космически знания, според китайци и индийци пак хилядолетия преди Христа и как тези знания би трябвало да предизвикват историческо посрамище за европейците, които хилядолетия след просветителската дейност на българите в Азия създават Великата инквизиция в тази дива през 15-16 век Западна Европа, която сега ни смята за цигани. В тази Западна Европа, в която преди няколко века са избивали всеки, който твърди, че Земята е кръгла и се върти. И то 6-7 хилядолетия след като българите са чертали планетите, които се въртят около Слънцето?


И още един съвет, към всички заразени с нихилизъм и заслепени българи - докато Западна Европа има Велика Инквизиция, ние имаме Велика Бълг-Ария -всички са ни наричали Велики. Защо - вече всеки от вас може да си отговори.
 Кога Европа започва да се развива? Когато българите със съдействието на Ватикана са буквално погребани с цялото им стремително развитие, когато са били сила № 1 в Европа, нали? 
И задали ли сте си въпроса - Защо регулярно, през няколко месеца в новините на европейските телевизии излъчват репортажи за България само от гетата? И казват на тъпите европейци, че това са българите?


И когато говоря за миналото на българите, пак многознайните наши нихилисти опонират - "Били сме, това е минало, европейците са били кръвожадни - и това е минало, важното е, че те сега са с висок стандарт и развити, а ние?"


Наистина е уморително с промити мозъци да те разговаря разумно, но се пак е опитам - трябва да си върнем това, което са ни отнели, за да бъдем това, което винаги сме били. Защото няма  минало, сегашно и бъдеще - това са човешки понятия, които само ни ограничават. 
Реалността е друга - вече има много научни теории за паметта на водата, която пази информация за всичко, което се е случило на Земята. Тази вода, която е и в нашата кръв, и в нашите клетки, в нашето ДНК-а носи цялата информация от хилядолетния път на българите - просветителски, благороден, търпелив, топъл и гостоприемен, любознателен. 
Това сме ние, те са друго, при тях информацията, заложена в ДНК-ато им няма нищо общо с нашата и това се вижда по манталитета им, начина им на живот и общуване един с друг - студенина, пресметливост във всичко, лицемерие, стъклени погледи, които подсказват, че и най-малката поява на нов Хитлер или друг освирепял и жаден за кръв западен дивак може да залее с кръв отново целия свят. Това е в кръвта им, в тяхното ДНК-а, това е разликата ни с тях - в нашата история няма нито един човешки геноцид, а при тях се повтаря на различни периоди... 


 И за децата е ясно, че на високите нива в западна Европа и Щатите е една малка група, обявила се за господари на света, която икономически заробва света като демонстрира някакъв стандарт в някакви държави, а всичко е пълна лъжа, защото целта е населението да мисли само за хляба, да няма пари, за да е в робство на банките и кредитите и да не тръгне към духовно развитие, което ще сложи край на дивия материализъм. Българите, като първата духовна раса, дошла на Земята, също попада в мишената на тази шепа влечуги (защото те не са хора). Те  ни държат на минимума, за да не може от глад да мислим за духа, който трябва да дадем на света... И пак тази шепа влечуги недоумяват как въпреки ниския ни стандарт, как въпреки нихилизма, с който успяха да ни заразят, ние продължаваме да имаме дух... 
Това, което за нас българите е надежда, че идва 2012-а година. След няколко месеца всички тези студени влечуги ще изживеят за първи път в историята на Земята високите вибрации и изискването за по-добър и духовен свят, срещу който те войват с всички сили. Защото духовният свят, заради който са тук българите, слага край на дивия материализъм, който  донесе на света милиарди гладуващи и милиони безобразни потребители на стоки от свръхпроизводството на фирмите, собственост пак на тези влечуги. Има ли някой от нас, който да не е зомбиран от рекламите от всички медии - да кухуваме, без дори да са ни необходими техните стоки, довели до мълниеносно изчерпване на земните ресурси. 


По тези теми вече свободно се говори, имаме достатъчно информация, остава ни само да прогледнем и да си дадем сметка, че гоненето на някакъв икономически стандарт ни отдалечава от духовното ни развитие. А ние, българите, трябва да се насочим към нашата същност, която изисква  развитието на нашия дух, който е целенасочено поставен в кома, за да трупа изгоди тази ненаситна шепа същества, която всички се надяваме, че ще види края си след няколко месеца при очакваните физически промени на нашата планета. 
























Коментари