Защо гледаме на Запад - създателите на материалния свят, достигнал дъното



По повод на коментари в групата ни Велика БОЛГАРИЯ във Фейсбук ще обобщя вечната тема защо е толкова трудно да се работи в полза на националните интереси - и това е проблем от десетилетия, дори от векове.  
В следствие от дълги разговори с наши учени, част от тях работили и за разузнаването, става ясно, че Европа се управлява от една и съща ложа, която назначава управленците, а координацията й е Зад Океана. 
Тази ложа работи против обществата въобще. 
Изходът за мен е, да се отървем от зависимостта й, като потърсим национално сътрудничество с държави на Изток от нас, тези, на които сме дали нашия дух и култура - Индия, Китай, Персия, Русия и всичките й републики, които са част от нашия корен. Голямата ни грешка е, че гледаме на Запад - създателите на този материален свят, който достигна дъното си. Предстои съграждането на нов духовен свят - това се очаква от нас, българите, независимо в коя точка на света сме, какъв език говорим, каква религия и политика предпочитаме. 
Общото между нас е българското ДНК-а - в него е тайната на духа.


И нещо, което явно сме забравили и са ни помогнали да забравим, за да се развихри с пълна сила лакомията на материалния западен свят - българите сме най-древния етнос и нашето ДНК-а е пръснато по целия свят. 
Земята е една - няма какво да делим. 
Където има българи, там има и нашия дух, който ни прави това, което сме. 
Независимо на каква земя сме били - пръснати на Север и юг, Запад и Изток през изминалите хилядолетия, не сме преставали да носим този дух и да го даваме на другите.
 Останалото е човешка глупост - скоро всички ще искат да се нарекат българи и ние ще приемем това. Това е името на нашата цивилизация, а не име на етнос. 
Българин е мисия.







Коментари