Кой иска да заличи българите? Какво ги плаши?


Новината, която ме впечатли днес е за  нашата полиция, която търси съдействието на британските патрули, за да опазва техните диви, ниско културни, пияни и дрогирани денонощно туристи.  
"Сигурни сме, че това ще е успешна форма на съвместна дейност - ще дава сигурност на туристите, ще всява респект на гостите от чужбина, които масово нарушават правилата, когато дойдат у нас - чупят, рушат, създават конфликти, ругаят полицаи, заяви Георги Николчев, член на УС на Съюза. По думите му броят на командированите от страната полицаи, които подпомагат работата на колегите си в "Слънчев бряг" е недостатъчен".
Като пряк свидетел на зулумите, които правят тези така "развити" и "цивилизовани" гости от западн(ал)ия свят, според мен е необходимо не само гостуващо английско присъствие с пагони, но и поне един световен телевизионен екип, който да заснеме тяхното "цивилизовано" поведение в една "бедна, дива, неграмотна, циганска държава" като България. Знаете, че така сме известни в техните "високо културни" страни. Нищо, че ние сме първата държава в Европа много преди тях... И най-древната култура в света, според академик Лихачов. 


Вечните нихилисти, които помагат за заличаване на страната ни, веднага опонират - каквато къщата ни, такива и гостите. Но не успяват да ми отговорят защо и в Кан съм ги виждала тези "цивилизовани" туристи и те не се държат по друг начин- всички са пияни и дрогирани от сутрин до вечер. Става дума за европейски манталитет, а не за определено място, на което го показват.



Нихилстите не спират до тук, а повтарят - нека да оправим първо нашата къща, после да гледаме другите?! Моят въпрос е - ти какво правиш, за да оправим нашата къща? Освен, че сееш нихилизъм по форумите? Което не те прави българин, напротив... Нихилизмът е отровата, с която сме доведени до това национално съзнание - да не ни пука за страната ни. Лекувай това, много пречи. МНого е лесно да критикуваш, опитай да градиш. България няма нужда от многознайковци, а от българи.

Такива  хора, допуснали да ги зарази соцманипулацията и да се увредят с антибълграско съзнание, ще прдолъжават да вредят. Но тези, които са осъзнали какво ни нанася основните вреди в днешното ни развитие, могат да помогнат с позитивизъм и отворени сърца за всичко българско. Така ще преодолеем негитивизма, с който ни мачкат. Нашите действия в тази посока предизвикват все повече съпротива от определени кръгове. Но явно още не разбират, че процесът е необратим.
Българинът доказа, че съзнанието ни определя битието. Това го доказваме всеки ден, векове и хилядолетия наред. 
Има няколко доктрини за заличаване на българите, едната от 80-те години - за смесване на храните с хормони, които да доведат до ранно сексуално съзряване на децата ни, на 5-6 вече да с пробудена сексуалност и на 10 години да раждат. На практика много български деца, родени през последните 15 години вече имат проблеми, появи се ново заболяване - менстурален цикъл на 4-5 години, както при дете на моя братовчедка, увреждане на детеродните функции заради хормоналния дисбаланс при жените, все по-често налагане на метод инвитро поради невъзможност от забременявене, вследствие на тези хормонални обърквания. Целта е била и да се доведе до масова деградация на новите поколения, които заради ранната сексуалност, при която разумното осъзнаване на действията е почти невъзможно, да спрат и интелектуалното и духовно развитие на нацията ни. 


Но днес - 30 години след приемане на тази доктрина, същите тези влечуги са установили, че планът им е пред провал, защото не са успели да ни деформират и да превърнат в копия на тяхната младеж, за която беше и цитатът по-горе, каквато е била целта. 
А защо точно нас, българите? С какво сме толкова опасни за тях, знаем ли? Със стария завет, че българите ще направят духовната промяна на човечеството, те са лек, който ще излекува материалната зависимост на хората, от които кръговете на тази измет печели векове наред... 
Нужно ни е 
осъзнаване! Сега.


Една от големите ни грешки е, че се манипулираме с постоянните им натяквания,  че сме най-бедните в Европа?! Защо?
Българинът никога не е искал да бъде материално богат, това го няма в ДНК-то ни. Напротив - ние трябва да бягаме от това. Ванга е казала - злато тъпчете, гладни ходите. Ние ще сме гладни, докато не възвърнем духовното си съзнание, заради което сме тук. Материализмът свърши, време е да осъзнаем това. И най-богатите европейски държави, всъщност са мизерни - хората живеят, за да работят и да ядат. Те не градят. Те рушат. Ние сме друга същност, друга мисия. 
Да се обърнем към корена си, за да имаме възход на духа.  










Коментари