УСЕЩАМЕ ЛИ ВЕЧЕ ПРОМЯНАТА?

През последните месеци много мои близки - най-вече жени, усащат, че се променят, случват им се странни неща, пророчески сънища, видения на светци, гласове, които ги напътстват. Факт е, че това са жени със сериозен бизнес, стъпили са здраво на земята и не намират причина да им се случва всичко това. Няма и кой да им даде информация какво им се случва и защо. 




Страх ги е да споделят обаче, защото обществото подиграва и  набеждава за лудост всичко това. Имам близки, чиито 9-10 годишни деца, тъй наречените кристали, чуват мислите им, което отново е извън нормалното за техните възприятия.
В много форуми вече има изобилие от информация за прехода, за да се успокоят всички около нас, които вече усещат промените в себе си.
Но тъй като официално никой не подготвя хората за новата висока вибрация на Земята, за която висшите кръгове на световно ниво отдавна знаят и се подготвят, има опасност мнозина да приемат личната си промяна като психическо разстойство, като тежка депресия и да се стигне до лечение на нещо, което не би трябвало да ни безпокои. Напротив. 

Хората трябва да са подготвени и да осъзнават всяка нова емоция или непозната свръхчувствителност, замайване, трептене, сънуване на странни сънища - част от този преход.


Смятам, че ще е добре по-осъзнатите да помагат на останалите със споделяне на личната промяна, защото при всеки от нас ще стане по различен начин. 
Тези, които трябва да учат другите, вече усещат, че не са като преди. 
Аз обаче все още се страхувам да приема напълно промяната, но все пак от месеци усещам някаква нетипична лекота в тялото, все едно губя тежест, имам завишена чувствителност, трептения на ръцете, замайване, както и дори и при малка доза алкохол завишаване на замайването още повече, което също преди не съм имала. 
А вече четох, че трябва да се спрат всякакви питиета и вещества, които имат психотропно или опияняващо действие. 
Месото също - заради лошата енергия, която остава в него при убиването. Главно при жените, с които разговарям, също има подобни промени. Но при някои с отварянето на четвърта и шеста чакра, сънищата и виденията стават доста чести, това ги притеснява, защото не знаят дали не е психическо отклонение. А всъщност е напълно нормално. Ще се радвам, ако и вие споделите, защото това ще помогне на тези, които още нямат яснота какво им се случва, че не е нищо странно и различно.





Коментари