четвъртък, 28 юли 2011 г.

Защо сме щастливци да живеем в най-интересното време на цивилизацията!Ние сме щастливци, че живеем във време на голяма промяна, която се случва за първи път в развитието на земните цивилизации. 
Тъй като информацията за нашия преход на по-висока вибрация на Земята, която вече се усеща в част от нас, е неофициална, мнозина приемат с пренебрежение всичко, което ни се струва като странно усещане през последните месеци. 
Защо сме щастливци - защото за първи път една цивилизация ще направи значителен преход в развитието си, в начина си на мислене и на живот, без да бъде занулена от световен природен катаклизъм, както тези преди нас. 
Дава ни се този шанс, защото явно сме достатъчно развити като цивилизация и можем да направим прехода успешно. Още повече, че именно ние, българите, сме духовните учители на света, които ще помогнат за успеха на този преход.
Вече има достатъчно научна литература, в която се описва стъпка по стъпка физическата промяна на Земята, а тази промяна ще се отрази и на нас, разбира се. Мнозина поставят под съмнение всичко това, но по-осъзнатите и просветени приемат спокойно ежедневната информация за земетресения в различни точки на света, за природни несоътветствия - сняг през лятото, както беше в България, Румъния и някои африкански страни и т.н. 
Разсместване на земната ос, смяна на полюсите и на магнитните полета са част от физическата промяна в Земята. Както и честотата на трептения в магнитната решетка на планетата - от 7 херца на 300 херца. За всички е ясно, че това е огромна промяна, а повечето от нас вероятно усещат вече  ежедневието може да имаме странно усещане за физическо трептение, замайване, неусетно отлитане на времето и т.н. 
Какво да очакваме след промяната и защо това е щастлив момент за всички нас? 
Нека си признаем - всеки от нас е правил грешки, лъгал е, опитвал се е да се измъкне от трудни ситуации с некоректност и т.н. Какво ли не. 
Но сега е моментът да се обърнем към себе си, да изчистим от съзнанието си всички лоши помисли, намерения и т.н., да поразчистим хората около нас, които ни натоварват с негативна енергия и да поискаме прошка за всичко грешно, което сме правили до сега. Да настроим съзнанието си за добри мисли и действия, за любов към заобикалящия ни свят. 
Тогава ще усетим хармонията и спокойствието. 
А кой от нас не си е мечтал за свят от добри и позитивни хора, които ни заобикалят и ни даряват с положителни емоции? 
Звучи невероятно? Но не ни пречи да си го представим, нали?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

КАК АРХЕОЛОГЪТ КРАСИМИРА ЛУКА СПЕЧЕЛИ ПРОЕКТ НА ЮНЕСКО И СЕ ОКАЗА НЕУДОБНА

   Археологът Красира Лука е заръвшила  археология в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2000 г. е председател на Българско...