ЗАЩО СИ СПОМНЯМЕ ВСЕ ПО-ЧЕСТО ЗА СЪВЕТА НА ВАНГА: БЪЛГАРИ, ПРИБИРАЙТЕ СЕ В РОДИНАТА?

Все по-често вече имаме поводи да си спомняме за съвета на Ванга: Българи, прибирайте се в България! даден преди години, но пък осмислен заради ежедневните събития именно сега.

http://www.cross-bg.net/svetat/131-aziya-avstraliya-okeaniya/1233043-silno-zemetresenie-v-kitai-postradali-sa-23-000-dushi


Силно земетресение в Китай: пострадали са 23 000 души



26 юли 2011 08:27


Историята ни показа, че и този народ е свързан с българите, които му дават знания за духа и материята, за календарния цикъл и за ползата от китайската стена. 
Българите сме тук, за да отворим за света огромната врата към духовното ниво, което вече навлезе при част от българите. 
Не само феномени в България, но и всички чужди пророчества посочват 2012 като начало на новото духовно съзнание. 
За тези промени се очаква да ни подготви и планетата, която също прави нов преход - за последните 24 ч. са станали и земетресения в Турция, отново в Япония (5.7 Рихтер), Нова Гвинея (6.3 Р), Италия (4.8), Аляска (6.1) и Чили (6 Рихтер). 
В такива случаи пак си припомняме Дънов, Ванга и Севрюкова и техният съвет: Българи, връщайте се е България!


Много ми се иска при този преход всички да минат успешно, да се одухотворят, да няма "скъсани на изпита". В цялата теория за промените най-неприемливо за мен е редуцирането през следващите години до милиард и половина. 
И на нас, българите, ни е отредено да станем свидетели на този процес и да го водим. И ако зависи от мен бих помогнала на всички, без да има пострадали от това. Не знам дали ще ме разберете, но през последните месеци мисля много за това...


Искрено вярвам, че отново със силата на Словото може да се даде шанс на повече хора. Мнозина здраво са се хванали за материалния свят, не вярват в думите, искат да видят и да пипнат, за да се убедят. Това ми напомня на католиците в Западна Европа, които преди 4-5 века са избивали всеки прогресивно мислещ, който е твърдял, че земята е кръгла и се върти?!? 
А историята ни показва, че ние - българите, сме се славили като мъдър народ със загадъчни знания за Космоса няколко хилядолетия преди Христа! И тези знания сме дали на Индия, Китай и други цивилизациии, които и до днес помнят духовния и културен тласък, даден им от нашите предци.  


И все пак - част от промените вече се виждат доста осезателно, просто трябва да им се помага на невярващите да отворят очи. 







Коментари