Дали Земята се променя под носа ни и защо само малцина знаят какво се случва?

http://www.dnevnik.bg/sviat/2011/07/10/1120844_malko_cunami_dostigna_iaponiia_sled_moshtno/

Тази сутрин - 10 юли, осъмнахме с ново земетресение в Япония: Малка вълна цунами с височина около 10 см достигна бреговете на Япония, след като тази нощ беше регистрирано мощно земетресение с магнитуд 7.3 източно от най-големия японски остров Хоншу, съобщиха Би Би Си и агенция "Франс прес", цитирана от "Таймс ъф Индия". 


Като всеки журналист и аз съм се нагледала и наслушала на всякакви чудеса през изминалите години и съм свикнала да приемам съвсем спокойно и най-катастрофалните събития, твърдения и предположения. 


И днес - когато съм заобиколена от сериозни учени и доказани специалисти в различни области, отново приемам с любопитство теориите и анализите им за всичко, което се случва или предстои да се случи. 
Нито един от тези учени не подценява пророчествата на Ванга, Дънов или Слава Севрюкова - напротив, съвсем научно и аргументирано приемат техните думи. 
Но аз пак съвсем спокойно, като всеки журналист, приемам и научните аргументи, че скоро светът ще се промени и то ментално, не толкова физически. Е, и физически, но само спрямо териториалното наличие на някои държави, за които упорито се говори, че ще затънат под водите на океаните и моретата. Защо ли? Защото, според учените, предстои промяна, която се случва на нашата планета през няколко хиляди години - в случая около 3 хилядолетия. И ще се повтори потопът, за който четем и в Библията. Без от това да пострадат всички държави, а само тези, в близост до водни басейни...


Като оставим на страна упоритото официално мълчание на тема предстоящи катаклизми, които няма да са по-различни от това, което стана в Япония, но ще са на повече места в Европа и в Щатите, и постоянните информации на тази тема от неофициални източници, ми правят впечатление няколко дребни събития, свързани с промяната, която постепенно би трябвало да се случва вече, ако вярваме на учени и пророци: 


http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3941091 
През ден ни съобщават за леки земетресения в различни точки от страната ни. Ето днес ни информират, че земетресение с магнитуд 2,8 по скалата на Рихтер е регистрирано в 16.32 ч. на около 300 км в източна посока от София, на територията на страната. 
 Преди седмица също ни съобщиха, че три последователни труса, с магнитуд 2.9, 3.8 и 3.1 степен бяха регистрирани от 20,32 в интервал от 15 минути минути района на Свиленград, Раднево, Елхово и Тополовград. 
Ден преди това земетресение дойде новината, че земетресение с магнитуд 4,4 по скалата на Рихтер е регистрирано в областта Молдова (Североизточна Румъния). Точно по това време се появи и новината, че сняг по никое време вали в съседна Румъния, сняг имаше и на Черни връх у нас.


  1. bTV - Рязко застудяване в Румъния

    www.btv.bg/news/.../299442564-Ryazko_zastudyavane_v_Rumaniya.html
    26 юни 2011 - Рязкото застудяване в Румъния донесе сняг в по-високите планински части. Температурите в страната през последните два дни паднаха с цели 20 градуса. ..

    На 1 юли се появи и друга странна новина - екстремни метеорологични условия застигнаха Чили. На север в страната, в най-сухата пустиня на нашата планета – Атакама – падна сняг. За тези места това е истинско бедствие. Дни преди това ни сюрпризираха още по-сензационно, че в африканската страна Намибия е паднал сняг. И друг път се е случвало в африканските пустини да вали сняг, но това е доста рядко явление.

    Докато студовете през лятото и снеговете в пустините са наистина странни и ми напомнят за разговорите ми с учените, че до една година ще се сменят полюсите и ще се променят сезоните, земетресенията просто ни дават сигнал, че под нас има бързо разместване на част от земната кора. 

    Само някакви сигнали, че земята се променя постепенно, без катастрофите, за които толкова четем и слушаме. Разбира се, все още е 2011-а година и няма причина за паника. А и според всички теории за 2012 България е едно от най-сигурните места за живеене, което ще бъде спасено от катаклизми.

    Това ли е една от причините най-богатите в света - като Рокфелер, да избират страната ни за новите си бизнес инвестиции? 
    Каква е причината цялото правителство на Израел да дойде на посеение у нас - нещо, което не се е случвало досега в историята на двете ни страни. 
    "Безпрецедентно съвместно заседание на българското и израелското правителство ще се състои в четвъртък, 7 юли, в София. Подготвени са и ще бъдат подписани няколко двустранни споразумения в областта на икономиката.
    Министър-председателят на Израел Бенямин Нетаняху (en.netanyahu.org.il) и водена от него правителствена делегация пристигат утре на работно посещение по покана на министър-председателя Бойко Борисов, съобщи пресслужбата на кабинета.
    Премиерът на Израел ще има среща и с президента Георги Първанов.
    Такива съвместни заседания израелското правителство е имало с Италия и Германия, а сега
    за първи път - и с държава от Балканите." 

    Какво може да означава това внезапно и безпрецедентно сближаване на страните ни - засега нямаме отговор, само предположения. 
    Все пак да не забравяме, че евреите, които управляват финансово света, първи ще вземат мерки за спасяване на несметните си богатства. Да видим кой още от световните богаташи ще пусне котва у нас...


    Каквото и да предстои с промените в световен мащаб, едно е сигурно - ние, обикновените хора ще разберем от новините, тоест след като всичко вече е факт. Малък кръг отбрани и влятелни жители на земята вече имат информация какво ни чака и взимат съответните мерки. 


    Случайно попаднах на един по-скоро научен анализ за земните промени, допълнен с мистиката на предстоящата духовна промяна в човечеството, което има някаква връзка с реалните вече събития, които изброих: 


    "Това (промяната)  ще стане скоро заедно с прехода на планетата ни в друга духовна област и с физическата и енергийна промяна на земната ос. Земята вече е подготвена за този преход, който ще се осъществи през 2012-2014 г. 
    Магнитната ос на Земята беше обърната през декември 2007 г. А на 5 януари 2008 г., когато стана катастрофата с българския кораб в Азовско море, се завъртя и земната ос. Това стана, след като на срещуположната точка на мястото на катастрофата/ някъде около островите „Бах”/ се създаде пумпаловидно движение. 
    Енергийният „клапан” /Азовско море/ е бил „отворен” доста преди катастрофата, за да се освободи енергия за вътрешното ретрансформиране на земните тектонични плочи. Сега следва тези енергийни тласъци, дошли от Космоса, да преструктурират и земните нива. 
    С разширяването на тази „клапа” постепенно Трансуралската плоча ще се приплъзва към Индийския океан и това ще доведе до разделянето на Близкия изток от Европа. Босфора, Азовско и Черно море ще се слеят в едно. 
    Турция ще се отдели от България, тъй като тя е в един земен шелф с Изтока. А Гърция ще потъва с по около 500 м. за 3 години. Между 2012-14 г. ще има голям катаклизъм и в Америка. Северна и ½ от Южна Америка ще потънат, а Африка ще се обедини с Азия. 
    След 2009-10 г. и нашият Пирин също леко ще потъва, за да влезе оттам нова светлина. Родопите също ще претърпят корекция и постепенно климатът в тях ще стане тропически. Тези промени бяха причината през 2008 г. да умрат много хора, тъй като започна бърза трансформация на нашите тела, нива и мозъци. 
    Това е необходимо, за да се обърнем към самите нас и към света с много любов, прошка и да не си въобразяваме, че имаме много време."































Коментари

  1. Добра конструкция, при това в краткосрочен план, а не както мислители ни съобщават за резултати от отвъдното, докато тук ще сме свидетели.

    Поздрав!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар