НОВИТЕ ГЕРОИ НА БЪЛГАРИЯ - КРЕВАТНИ ШАМПИОНКИ

 
Много пъти пиша на тази тема - кои са героите на България днес? Кои са персоните, които най-често ни представят националните печатни и електронни медии? Отговорът е много тъжен - креватните шампионки, популярни с великтите си постижения да се доберат до кревата на Божинов, Благо Георгиев или друг наследник на първочовека.



От 22 години съм журналист и се старая да имам и просветителска мисия в писането! Все още не разбирам как се представят пред публиката персони, които всички знаем, че нямат нищо зад гърба си, освен биография, скалъпена в знайни и незнайни кревати и в клубните WC-та с бяло по первазите? 

И вместо с въпроси за падението им, ги питат как си поддържат фигурата и перфектния стил?! Това се дава за пример? Не е ли потресаващо?
И когато се заговори на тази тема, винаги никнат коментари в друга посока - за присъствието в медиите на певци от леките жанрове.
Но да не бъркаме певици, артисти и шоумени - те си имат своята публика и тези, които не са успешни, отпадат от сцената. И така е в цял свят.
Говоря за съвсем друг тип хора - които са кръгли нули, а създават образи на модни икони. И ни ги дават за пример...
Нощем я виждаме в някой клуб в тоалетната да я дърпат пет човека, тя е готова на всякакви изпълнения в стил Кама сутра, после на заранта в някой сутрешен блок ни учи на стил и морал?!?
И водещата я пита: Как поддържате това ниво, този стил, тази елегантност???
И като се твърди, че си плаща за тази реклама, пак ме напушва смях. Как да плащат тези жени за тази реклама? Те нямат пет лева за хляб и телефона да си платят.
Това го виждам през последните 22 години. 

Не знам защо другите са слепи още:)))



Коментари