ЩЕ СПРЕМ ЛИ МРЪСНИТЕ ИГРИ НА ПОЛИТИЦИТЕ КАТО ГЛАСУВАМЕ?





Политиците ни отвратиха от политиката и мислещите хора спряха да гласуват. Гласуването се превърна в бизнес - който плати с кюфтета, наденици или с по 10 лева, има гласове, другите - не. Но наш дълг е да гласуваме, да намерим поне един по-сносен, за да го подкрепим. Както ни съветва и Слава Севрюкова - да поемем своята отговорност, за да извърши България своята нелека мисия. Иначе не сме българи.


Ако всички гласуваме, резултатите ще са други. Но 20 години целенасочено българите бяха отвращавани от политиката - карат се в парламента по най-просташки начин, бият се, крадат, лъжат... Това са хора, избрани след плащане с кюфтета. Няма как да са други. Каквито избирателите, такива и депутатите... Затова Севрюкова е казала - гласувайте, българи, за да изчистите България! Това е наш дълг.


Ако всички разберем, че ни отвращават от политиката, за да си играят игрите, ще гласуваме, само и само за да объркаме техните планове. Ще затрият България, това е ясно. И Слава, и Ванга и Дънов са го предрекли. И след като я затрият, ние ще се усетим, че сме българи и ще си я отвоюваме обратно. Едва тогава ще заобичаме България. Сега сме пасивни нихилисти - само говорим колко е зле и нищо не правим. За съжаление.


Често се коментира, че емигриралите българи не могат да гласуват. Но да не забравяме, че българите извън България са много повече - не само емигриралите, те са малка част от нашия род. А българите в Бесарабия и във Волжка България - те са над 15 милиона. Толкова са и българите в Турция. В Италия има данни за над 3 милиона българи. Някой сеща ли се за тях? Те са запазили българския си дух от векове, много повече и от нас. Боли ги, че ги нарекоха татари, чуваши - съветската лъжа, че всички сме славяни.... Българите никога не са били славяни. Браковете им в Бесарабия само само с българи, не с украинци. Това е велик дух.




Без да е живяла в днешна България Слава Севрюкова е видяла: "Нещата ще се променят към добро. Когато нахлуе злото и всичко изглежда погубено, ще настане обрат. Ще се разпилеят разбойниците, които са грабили държавата. Ще дойдат честни хора, милеещи за нея. Затова ви казвам: Гласувайте! Всеки трябва да поеме лична отговорност, за да извърши България своята нелека мисия! Държавата ще се срине. Ще се изредят да я управляват много партии, ще я крадат. Ще минават тия, ония… И ще дойде жена, която ще оправи нещата. Това ще стане към 2017-2018 
година. България ще се изправи на крака едва тогаз.“



































Коментари